ФНС повідомила, як часто оновлюються відомості ЕГРЮЛ

  1. Сервіс «Перевірка контрагентів для юриста» повноцінно перевірить компанію по 27 джерелам і видасть...
  2. Пам'ятки для співробітників юридичних відділів
  3. Термінове повідомлення для юриста! В офіс прийшла поліція

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відомості ЕГРЮЛ і ЕГРІП оновлюються на сайті ФНС через кілька годин після того, як зміни внесуть до бази даних.

ФНС повідомила , Що відомості ЕГРЮЛ і ЕГРІП оновлюються в режимі реального часу. Отримати дані з реєстрів можна в розділі « електронні сервіси ».

Виписка, яка сформована за допомогою онлайн-сервісу, завіряється посиленою кваліфікованої електронним підписом. Така виписка має ту ж юридичну силу, що і виписка на папері. Але при цьому надається безкоштовно. Тоді як вартість «паперового» документа складе 200 рублів. А термінова виписка обійдеться в 400 рублів.

Сервіс «Перевірка контрагентів для юриста» повноцінно перевірить компанію по 27 джерелам і видасть коротке досьє контрагента.

Крім того, по кожному контрагенту команда юристів сервісу підготувала поради, як мінімізувати ризики при укладанні угоди. Вони підкріплені посиланнями на листи ФНС, судову практику і норми права.

також сервіс «Перевірка контрагентів для юриста» покаже ризики по контрагенту в порівнянні з іншими компаніями і дозволить оцінити фінансовий стан партнера.

Відомості ЕГРЮЛ і ЕГРІП оновлюються на сайті ФНС через кілька годин після того, як зміни внесуть до бази даних

сервіс перевірить контрагента по державних реєстрів - ЕГРЮЛ і ЕГРІП, Росстату, картотеці арбітражних справ, базі виконавчих проваджень ФССП Росії, сервісів податкової служби та іншим. Сформує досьє компанії і виписку з ЕГРЮЛ з підписом ФНС.

Пам'ятки для співробітників юридичних відділів

Усі платні і безкоштовні послуги з перевірки контрагента >>

Як самостійно і безкоштовно перевірити контрагента. 15 ключових джерел >>

Термінове повідомлення для юриста! В офіс прийшла поліція

В офіс прийшла поліція

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online