У Севастополі на алеї міст-героїв напис «Київ» замінили на «Слов'янськ» (ФОТО)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Севастополь, Травень 07 (Навігатор, Єгор кагор, Дмитро Осипенко) - У центрі Севастополя напис «Київ» на алеї міст-героїв була замінена на «Слов'янськ» за допомогою саморобної наклейки

Севастополь, Травень 07 (Навігатор, Єгор кагор, Дмитро Осипенко) - У центрі Севастополя напис «Київ» на алеї міст-героїв була замінена на «Слов'янськ» за допомогою саморобної наклейки. До обеліска тут же стали нести квіти, ставити запалені свічки.

Підпишіться на новини «Навігатор - Крим» в Facebook або Вконтакте

Це сталося під час генеральної репетиції параду, присвяченого Дню Перемоги.

Передбачається, що організаторами цієї політичної акції виступили активісти самооборони, активно діяла в Севастополі під час референдуму.

Депутати Законодавчих зборів Севастополя зникнення «Києва» засудили.

«Київ залишається містом-героєм. Там загинули сотні тисяч людей під час Великої Вітчизняної війни, загинули люди і під час останніх сумних подій. Який би уряд там зараз ні сиділо, применшувати подвиг наших прадідів і дідів ніхто не має права! Я не згоден з вчинком «анонімів», - заявив лідер фракції «Справедлива Росія» Євген Дубовик.

Аналогічну позицію займає і глава севастопольського відділення партії «Патріоти Росії» Іван Єрмаков.

"Мені не здається, що люди вчинили правильно. Слов'янськ зіграв свою роль, і ще зіграє. Але хто дав право стирати пам'ять поколінь? Ми не можемо забувати того, що відбувалося в Києві в роки Великої Вітчизняної війни. Тим більше, що всі адекватні люди не залишають надію, що і в Києві - матері міст руських - теж з часом буде мир і порядок », - сказав Єрмаков.

Втім, в.о. губернатора Севастополя Сергій Меняйло оперативно розпорядився ліквідувати саморобну напис «Слов'янськ».

"Алея міст-героїв - це не те місце, де можна висловлювати свою політичну позицію, навіть якщо все севастопольці її поділяють", - прокоментував своє рішення керівник міста.

Алея міст-героїв - це не те місце, де можна висловлювати свою політичну позицію, навіть якщо все севастопольці її поділяють, - прокоментував своє рішення керівник міста

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Але хто дав право стирати пам'ять поколінь?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online