Готель Святий Георгій в місті Ярославль

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


Загальна інформація:
Готель «Святий Георгій» 4 **** є подарунком Уряду Москви до 1000-річчя Ярославля. Нова концепція продажів готелю «Святий Георгій» **** пропонує комфортне проживання в центрі Ярославля в номерах, стандарти яких повністю відповідають рівню 4 ****
Розташування:
Залізничний вокзал Ярославль-Головний знаходиться в 10 хвилинах їзди від отеля.Гостініца «Святий Георгій» 4 **** знаходиться в історичному центрі м Ярославля в крокової доступності від основних історичних і культурних пам'яток «Золотого кільця» Росії: Спасо-Преображенський монастир ( Кремль), Успенський собор, новий планетарій, історичні вулиці центру міста, мерія, будівля уряду Ярославської області.
Нумерний фонд:
Стандартні номери, номери бізнес, номери люкс. Опис номерів:

Бізнес-стандарт Double. Двомісний номер з одним великим ліжком. Ванна кімната оснащена ванною, що підігрівається сушаркою для рушників та феном. У номерах: сейф, робочий стіл, телефон, телевізор, доступ в Інтернет Wi-Fi.

Бізнес-стандарт TWIN. Двомісний номер з двома ліжками. Ванна кімната оснащена ванною, що підігрівається сушаркою для рушників та феном. У номерах: сейф, робочий стіл, телефон, телевізор, доступ в Інтернет Wi-Fi

Стандарт TWIN Двомісний номер з двома ліжками. Ванна кімната оснащена душовою кабіною, що підігрівається сушаркою для рушників та феном. У номерах: сейф, робочий стіл, телефон, телевізор, доступ в Інтернет Wi-Fi. Номери розташовані на 5 поверсі (ліфт до 4-го).

Люкс. Двокімнатний номер включає в себе спальню з великим ліжком, вітальню, гардероб, додатковий гостьовий санвузол. Ванна кімната оснащена ванною, що підігрівається сушаркою для рушників та феном. У номерах: сейф, робочий стіл, телефон, телевізор, доступ в Інтернет Wi-Fi. Люкс Преміум. Двокімнатний номер включає в себе спальню з великим ліжком, вітальню, гардероб, додатковий гостьовий санвузол. Номер обладнаний меблями преміум-класу. Ванна кімната оснащена ванною, що підігрівається сушаркою для рушників та феном. У номері: сейф, робочий стіл, телефон, телевізор, доступ в Інтернет Wi-Fi.

Президентський люкс. Трикімнатний номер включає в себе спальню з великим ліжком, вітальню, гардероб, кабінет, додатковий гостьовий санвузол. Номер обладнаний меблями преміум-класу. Ванна кімната оснащена джакузі, що підігрівається сушаркою для рушників та феном. У номерах: сейф, робочий стіл, телефон, телевізор, доступ в Інтернет Wi-Fi


Розрахункова година:

12.00

інфраструктура:

Послуги пральні; Ресторанне обслуговування; басейн; Wi - Fi у всій готелі; Послуги бізнес - центру; Салон краси; Організація екскурсій, трансферів, розваг, VIP - турів; 5 залів конференцій; 4 конференц - залу і переговорні кімнати; Безкоштовна парковка.

Харчування:

Сніданок ( «шведський стіл»).

Адреса:

Ярославль, Московський проспект, 10/15

фото:
фото:   Зовнішній вигляд Номер Ванна кімната Ресторан
Зовнішній вигляд Номер Ванна кімната Ресторан

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online