У США покажуть новий документальний фільм про Геноцид

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Глендейле покажуть новий документальний фільм про Геноцид вірмен.

Фільм Нарі Мкртчян «Інша сторона будинку» покаже подорож режисера в компанії з жінкою з Туреччини, пише Los Angeles times.

Всі вже прекрасно розуміють, які закони нам намагаються нав'язати. Вірменський і російський експерти про активізацію ЛГБТ-руху в Закавказзі

Прем'єра фільму відбудеться 21 квітня в кінотеатрі MGN Five Star Cinema. Покази пройдуть до 28 квітня.

«Для нас було важливо створити особисту історію про те, як ті події все ще відгукуються в нашому житті», - заявила Мкртчян. «Працюючи над фільмом, я зрозуміла, що геноцид не припиняється, коли припиняють вбивати людей. Його слід тягнеться з покоління в покоління ».

Як відомо, Геноцид вірмен 1915 року (Armenian Genocide) є першим геноцидом ХХ століття, і визнаний багатьма державами світу.

Парламентами декількох європейських країн прийняті закони передбачають кримінальну відповідальність за заперечення геноциду вірмен.

Геноцид вірмен визнаний авторитетними міжнародними організаціями: Рада Європи, Європарламент, Парламент Латинської Америки (Parlatino), Комісією ООН з військових злочинів і Підкомісією ООН по запобіганню дискримінації і захисту меншин.

У 2015 році Вірменська апостольська церква зарахувала до лику святих жертв геноциду вірмен в Османській імперії.

джерело: News.am

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online