Відпочинок в Геленджику 2019: ціни на приватний сектор у самого моря

  1. товстий мис
  2. Для романтичного відпочинку
  3. Для дружньої поїздки
  4. Для сімейного відпустки
  5. тонкий мис
  6. Для відпочинку з дітьми
  7. Для дружній компанії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Геленджик - один з найпопулярніших курортних міст Росії. Наплив туристів в розпал відпочинку ускладнює завдання по вибору житла в приватному секторі.

Для більшості людей вибір місця відпочинку обертається кошмаром: відпустку потрапить під загрозу провалу, якщо неправильно вибрати житло, тому ми створили добірку найбільш зручних варіантів для проживання. Відпочинок в Геленджику в 2019 році пропонує доступні ціни на житло у самого моря в приватному секторі, які дозволять недорого провести відпустку.

товстий мис

Бухту Геленджика формують два мису: Товстий і Тонкий. Товстий мис - це популярне місце для відпочинку: звідси починається знаменита міська набережна, він ближче до центру міста, і вся інфраструктура міста зосереджена в цьому районі.

Для романтичного відпочинку

Недорога, сучасно обставлена 1-кімнатна квартира, яка знаходиться в приватному секторі на березі моря, підійде закоханим парам для відпочинку удвох Недорога, сучасно обставлена 1-кімнатна квартира, яка знаходиться в приватному секторі на березі моря, підійде закоханим парам для відпочинку удвох. З вікна відкривається вражаючий вид на пляж, яким можна милуватися годинами. У разі необхідності господарі забезпечать вам трансфер з аеропорту і радо зустрінуть при заселенні.

Недалеко від будинку знаходиться все необхідне: набережна, ринок, безліч кафе, закусочних і ресторанів, де туристи вважають за краще покуштувати місцеву кухню. Днем місто пропонує відвідати яхт-клуб, парк атракціонів або покататися на прокатних велосипедах по алеях біля пляжу, а ввечері ви можете відвідати один з нічних клубів поблизу разом зі своєю половинкою. Ціни та відгуки

Для дружньої поїздки

Геленджик запрошує провести відпустку в приватному секторі в 2019 році за доступною ціною на відпочинок і без посередників Геленджик запрошує провести відпустку в приватному секторі в 2019 році за доступною ціною на відпочинок і без посередників. Варіант підійде для тих, хто приїхав відпочивати на пляжі, а не весь день валятися на ліжку, переглядаючи телевізор. Невелика кімната для двох осіб, в якій знайдеться все необхідне для комфортабельного відпочинку: м'які меблі, холодильник, облаштована ванна кімната. Гостям надається безкоштовне користування інтернетом Wi-Fi.

Чорне море ви знайдете в 5 хвилинах неспішної ходьби від місця проживання. Розваги в окрузі точно не змусять вас нудьгувати ні вдень, ні ввечері: нічні клуби, СПА-центри, басейни і кінотеатри гостинно відкривають двері для відпочиваючих. Ціни та відгуки

Для сімейного відпустки

Розкішні апартаменти з поетичною назвою «Сади морів» стануть прекрасним вибором в Геленджику для комфортного відпочинку в приватному секторі на березі моря для всієї родини Розкішні апартаменти з поетичною назвою «Сади морів» стануть прекрасним вибором в Геленджику для комфортного відпочинку в приватному секторі на березі моря для всієї родини. Величезна 3-кімнатна квартира підійде людям, які мріяли жити в райському куточку. На території елітного комплексу знаходиться все, що може знадобитися для вдалого відпочинку: велика кухня, гардеробна, басейн, тенісний корт.

Якщо ви вирішили взяти автомобіль напрокат або приїхали на власному транспорті, то можете не турбуватися за його безпеку: апартаменти «Сади морів» пропонують скористатися парковкою. Прогулянка до набережної від будинку у вас займе 2 хвилини ходьби, а для жителів комплексу передбачений окремий пляж. Ціни та відгуки

тонкий мис

Тонкий мис знаходиться в північній частині Геленджика, на віддалі від метушливого центру міста. Це гарний зелений куточок природи, де вас завжди будуть раді прийняти численні гостьові будиночки і приватні заміські котеджі.

Для відпочинку з дітьми

Геленджик пропонує оптимальний варіант відпочинку в 2019 році за прийнятною ціною для приватного сектора на березі моря Геленджик пропонує оптимальний варіант відпочинку в 2019 році за прийнятною ціною для приватного сектора на березі моря. Гостьовий будинок з кімнатами для 3-х чоловік радо запрошує туристів провести відпустку в тихому і затишному місці без шуму і суєти. Навколо багато зелені, а в кожному номері є балкончик з надихаючим видом на ліс і гори. Постояльцям запропоновано скористатися інтернетом Wi-Fi, побутовою технікою і кондиціонером.

На території будинку розміщена дитяча площадка, яка дозволить вашим дітям пограти, поки ви розслабляєтеся на шезлонгу. Море розташувалося в 5 хвилинах ходьби, а для любителів галасливого відпочинку неподалік виявиться пляжна зона, де до вечора починає кипіти курортне життя, повна музики, танців і нових знайомств. Ціни та відгуки

Для дружній компанії

Величезний 2-х поверховий 7-кімнатний котедж у самого моря, який прекрасно підійде для відпочинку в компанії друзів Величезний 2-х поверховий 7-кімнатний котедж у самого моря, який прекрасно підійде для відпочинку в компанії друзів. Номери обладнані за останнім словом техніки і мають вихід на терасу, звідки відкривається захоплюючий вид на Чорне море. У дворі розташувався басейн, де ви можете поплавати собі на втіху і пограти в волейбол на воді. Мангал і альтанка допоможуть розслабитися на заході під звуки гітари і запах соковитого шашлику власного приготування.

Від котеджу до пляжу - рукою подати, та й блага інфраструктури порадують вас крокової доступністю. Кафе, ресторани, місця проведення розважальних заходи радо запрошують вас досхочу насолодитися відпочинком в Геленджику в 2019 році за вигідною ціною у самого моря в приватному секторі і недорого провести час з користю для душі і тіла. Ціни та відгуки

Гостинний Геленджик сповнений варіантів розваг, пам'яток і видів, які перехоплюють подих. Все це відкривається цікавим очам туриста, досить лише вибрати житло для комфортного розміщення.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online