Палац Путіна в Геленджику: Путін нагородив будівельників свого розкішного палацу під Геленджик. ФОТО (23.04.15 18:27) «Фоторепортаж

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про це повідомляє цензор НЕТ з посиланням на navalny.com.

"Ще в 2010 році всі ми дізналися про будівництво палацу для Путіна на узбережжі Чорного моря. Минуло п'ять років, Фонд боротьби з корупцією вирішив розібратися, контролюють чи путінські люди палац зараз. Відрубати цілий мис, побудований справжній палацовий комплекс - з садами, парками, фонтанами, басейнами та спортивними майданчиками. Навколо палацу організований ціле селище, де, мабуть, живе персонал, прокладені дороги, побудовані три вертолітні майданчики. Розкіш, в порівнянні з якою блякнуть всі шубохраніліща країни. все це прямо зараз там стоїть, ого оженився десятьма парканами, під охороною армії Чопівці і ФСО, і багато років ніхто не готовий назвати себе власником цього дворца.Разобравшісь, ми стверджуємо: господарем цього палацу, як і раніше є Володимир Володимирович Путін. Володимир Володимирович Путін може скільки завгодно вдавати "Михайлом Івановичем" , Миколою Шамаловим, бізнесменом Олександром Пономаренко, власником "пансіонату", за яким цей об'єкт значиться, але це не змінить того, що палац побудований для нього і фактично ним контролюється ", - зазначає видання.
Дивіться також: "Він президент, йому належить": російський опозиціонер опублікував нове фото "палацу Путіна" під Геленджик. ФОТОрепортаж

Як іронічно підкреслюється, здавалося б, навіть концентрації двоголових орлів на квадратний метр було б достатньо для того, щоб зняти питання про власника. але журналісти Рейтерс , нової Газети , Нью Таймс і багато інших зібрали унікальну доказову базу, що деталізує всі, аж до банківських проводок і рахунків за мармур.

Величезний ділянку площею 678 583 м2 і сам палац з численними будівлями записаний на ТОВ "Комплекс", який в свою чергу належить офшору з Британських Віргінських островів. Ділянка, на якій розташовується під'їзна дорога, взагалі дивним чином записаний на Прикордонне управління ФСБ.
Нам нарешті стала відома площа основного об'єкта цього архітектурного ансамблю. Тепер все офіційно - 17 692 м2. Це тільки головний будинок. Також є одна будова площею 4471.2 кв.м., одна 2775.1 кв.м. і кілька будівель площею понад 1000 кв.м.

Ось найсвіжіша фотографії палацу, взята з соціальних мереж.

Незважаючи на те, що незабаром після першої публікації про палац стверджувалося, що об'єкт проданий, люди, які займалися його будівництвом і керують їм зараз, отримали відмінні бонуси у вигляді посад, акцій банків і інших приємностей.

"Керуючою компанією палацу з самого початку його будівництва і донині значиться ТОВ" УК Інвестбуд "і його засновники: Тетяна Кузнєцова та Інна Колпакова. Чоловік Інни Колпаковой, Олександр Колпаков, в 2014-му році після відставки Кожина очолив Управління справами президента, а до цього очолював Управління "в" Служби безпеки президента. Тетяна Кузнєцова, друга засновниця, отримала ділянку з дачею прямо на набережній в Геленджику. прямо по сусідству з Кузнєцовим в Геленджику виявився італійський архітектор Ланфранко Чирилло, я ий і спроектував палацовий комплекс, ввозив через свою фірму будматеріали (судячи з усього, контрабандою. До березня 2015 го року його будиночок належав Роману Золотова, синові Віктора Золотова, одного з найбільш наближених осіб Путіна, який керував 13 років його службою безпеки, а зараз який очолює внутрішні війська. Золотов молодший продав (або подарував) будинок архітектора всього місяць тому. А незадовго до покупки будинку у головного охоронця Путіна Чирилло отримав ще й російське громадянство з рук президента ", - зазначає видання.
Також підкреслюється, що Кузнєцова і Чирилло в жовтні 2014 року стали акціонерами банку "Союзний", отримавши по 10% акцій, і увійшли до ради директорів банку.
"Навіть колишніх гендиректорів керуючої компанії палацу були підготовлені нові посади в Управління Справами Президента в Москві", - підкреслюється в розслідуванні.

Джерело: https://censor.net.ua/p333842
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online