Гостьові будинки в Геленджику

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В цьому розділі Ви зможете познайомитися з варіантами розміщення в номерах люкс / напівлюкс і стандарт, в гостьових будинках і міні-готелях Геленджика. Натисніть на кнопку "докладніше" в потрібному варіанті, щоб подивитися більш повний опис, фотографії та ціни.

сторінка: 1 2 (Всього 2 сторінки)

Дивитися наступну сторінку з пропозиціями >>

В цьому розділі Ви зможете познайомитися з варіантами розміщення в номерах люкс / напівлюкс і стандарт, в гостьових будинках і міні-готелях ГеленджикаВаріант 001. Гостьовий будинок на Херсонщині.

Збільште заголовної фото і все побачите самі ...


Детальніше >>

Гостьовий будинок "Bella vista"

Новий гостьовий будинок "Bella vista" розташований в спокійному районі Блакитна бухта. До послуг відпочиваючих просторі номери з усіма зручностями. У кожному номері спліт-система, телевізор, холодильник, санвузол з душем, Wi-Fi. Номери на другому і третьому поверхах з балконами. На території зона відпочинку з басейном, шезлонгами і альтанками. Сніданок входить у вартість проживання. За бажанням надається комплексне 3-х разове харчування у власному кафе. Місце для паркування на 8 автомобілів. Гальковий пляж розташований в 10 хвилинах прогулянки від гостьового будинку. Поруч розташовані магазини, міні-маркет, аптека, їдальні, кафе, банкомати, зупинка громадського транспорту. Двокімнатні номери "Люкс" Двомісні та чотиримісні номери "Стандарт".
Детальніше >>
Новий гостьовий будинок Bella vista розташований в спокійному районі Блакитна бухта Гостьовий будинок "Сьоме небо" У новому гостьовому будинку пропонуються комфортабельні номери стандарт (20 кв.м.) на 2 людини і напівлюкс (26-28 кв.м.) на 2 + 2 людини. У кожному номері сплітсістема, телевізор, холодильник, туалет, душ. Є великий упорядкований двір, з басейном, дитячим майданчиком, альтанкою. Є літнє кафе і обладнана літня кухня.
Детальніше >>
Гостьовий будинок "Миколаїв двір"
Гостьовий будинок "Миколаїв двір" запрошує на відпочинок в Геленджику. У нас можливий сімейний відпочинок, відпочинок з дитиною і молодіжний відпочинок. Берег моря, на тонкому Мису пологий, дорога до моря займе не більше 5 хв. Приватний гостьовий будинок пропонує просторі номери різної категорій комфорту: "економ", "стандарт" і "номери з усіма зручностями". На території гостьового будинку є місця для відпочинку, столики, оглядовий майданчик, доглянутий зелений двір з мангалом і дитячим майданчиком, веранди. У холі є телебачення загального користування. Мінімум сусідів максимум спокою, але це теж Геленджик, галаслива набережна і всі розваги до ваших послуг. Ідеальне співвідношення ціна-якість. Гості мають можливість харчуватися по меню в їдальні при гостьовому будинку. Так само є можливість готувати самим. На першому поверсі гостьового будинку є кухня з повним набором кухонного інвентарю, посудом, плитою і мікрохвильовою піччю для самостійного приготування їжі.
Детальніше >>
Гостьовий будинок "Сокіл"
Здаються кімнати з усіма зручностями, на 2 особи. Можливі доп. місця. У кожному номері сплітсістема, великий телевізор (діагональ 1 м), холодильник, балкон, туалет, душ. Вода холодна, гаряча - постійно. Є інтернет Wi-Fi .Есть обладнана кухня для самостійного приготування їжі. Є два номери з усіма зручностями зі своєю кухнею на поверсі - на два номери. Є місця для відпочинку у дворі, барбекю (мангал). Стоянка для машин у дворі. До пляжу 5-6 хвилин ходьби. Вулиця впирається у відкрите море (до відкритого моря 2 хвилини ходьби).
Детальніше >>
Варіант 982. У кожному номері вигоди в 100 метрах від моря В 100 метрах від центрального пляжу і аквапарку "Дельфін", в затишному, доглянутому, зеленому тінистому дворі, здаються 2-х-3-х місні номери типу "Стандарт" з усіма зручностями. Є окрема кухня, для приготування гарячої їжі. Телевізор, кондиціонер, холодильник - в кожному номері. Вода гаряча, холодна - постійно.
Детальніше >> Варіант 019.
Здаються кімнати на 2-3-4-5 чоловік. В кожному номері: телевізор, спліт-система, холодильник, туалет, душ. Є двокімнатні і однокімнатні номери, зі своєю кухнею. Для номерів без кухні є загальна обладнана кухня. Вода гаряча, холодна постійно. Є місця для відпочинку у дворі, на балконі або лоджії (для кожного номера). Є інтернет Wi-Fi. Є стоянка для машин. До моря 5-6 хвилин ходьби. Центр міста. Поруч центральний продуктовий ринок і центральний міський пляж.
Детальніше >>
Варіант 035.
Здаються кімнати люкс на 2 (+1) людини. У кожному номері сплітсістема, телевізор, холодильник, туалет, душ. Є 2 загальні кухні. Вода холодна і гаряча - цілодобово. 300 метрів від моря через сосновий бір. У дворі є місця для відпочинку та прийому їжі.
Детальніше >>
Гостьовий будинок "Уляна"
Гостьовий будинок "Уляна" розташований на Толстого мису, недалеко від "Польового" ринку. Здаються кімнати на 2-3 людини. У кожному номері телевізор, холодильник, електрочайник, сплітсістема, туалет, душ. Вода холодна, гаряча - постійно. Є безкоштовний інтернет Wi-Fi. Є місця для відпочинку у дворі. Є дві обладнані кухні, пральна машина. До моря 5-8 хвилин ходьби. Поруч три столові, магазини, два супермаркети "Магніт", "Польовий" ринок.
Детальніше >>

сторінка: 1 2 3 (Всього 3 сторінки)

Дивитися наступну сторінку з пропозиціями >>

Повернутися на головну сторінку - Відпочинок в Геленджику

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online