Будинок по ключ в Геленджику з Басейном

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пропонуємо варіант розміщення до 8 осіб в окремому будинку прямо при готелі Н2О (клікніть на посилання щоб почитати опис).

Вам, якщо ви знімете будинок, то вам будуть доступні всі зручності, які є в готелі, плюс ті, що є безпосередньо в будинку. Будинок невеликий (60м2), складається з 3 кімнат, дві з яких прохідні. Одна кімната - вітальня з розкладним великим диваном, прохідна. Друга кімната-спальня з двоспальним ліжко і розкладним диваном. Третя кімната найменша, дитяча, прохідна. У ній варто двоповерхова дитяче ліжко довжиною 2 метри і шириною 80 см. Може використовуватися для дорослих. Можна поставити одне додаткове місце.

У будинку власна велика ванна кімната (7м2) з двомісній ванною, туалетом і біде. Також є невелика обладнана кухня. Двір власний, відгороджений від загального готельного двору, але має хвіртку в загальний двір. У дворі є своя зона відпочинку. У всьому будинку ловить готельний WI-FI. Будинок опалюється, можлива здача в зимовий період.

Розрахунковий час: виїзд з дому - 11:00, заїзд до 14:00 (при необхідності зміни часу заїзду-виїзду питання розглядається на службі розміщення)

фотографії будинку . Для ознайомлення з цінами і бронювання, гляньте сюди .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online