Багатофункціональний спортивний комплекс з'явиться в Ставрополі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото Андрія Соколова    Будівництво багатофункціонального спортивного комплексу в одному з розвитку районів Ставрополя почнеться в 2016 році, повідомляє прес-служба губернатора Ставропольського краю

Фото Андрія Соколова

Будівництво багатофункціонального спортивного комплексу в одному з розвитку районів Ставрополя почнеться в 2016 році, повідомляє прес-служба губернатора Ставропольського краю.

"Згідно з попереднім проектом планується побудувати кілька споруд з урахуванням інтересів любителів і професіоналів, в тому числі арену для ігрових видів спорту, басейн олімпійського формату довжиною 50 м, кілька спортивних залів, парковки та інші інфраструктурні об'єкти. Роботи планується провести протягом 3-4 років після завершення проектування. На даному етапі виділено ділянку землі площею 32 га. Реалізація проекту проводиться в рамках додаткової угоди про приватно-державне партнерство, укладеному між пра ництвом регіону і одним з основних партнерів ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в рамках угоди про приватно-державне партнерство, укладеної раніше, в регіоні побудований 51 спортивний об'єкт, в тому числі 10 відкриті в цьому році.

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу стане істотним внеском в розвиток спортивної інфраструктури регіону і вагомою підтримкою політики уряду краю, спрямованої на будівництво спортоб'ектов, йдеться в повідомленні.

У 2014 році на Ставропіллі були побудовані оздоровчо-спортивні комплекси в Кисловодську і селі Левокумское. Крім того, до січня планується ввести в експлуатацію ще чотири великих спортивних споруди: спорткомплекси в Ставрополі, Зеленокумске, в селі Олександрівському, а також зал важкої атлетики в Солнечнодольске.

За даними профільного відомства, в 2013 році в рамках крайової програми розвитку фізичної культури і спорту в 2013 році введено в експлуатацію 29 комплексних спортивних майданчиків в різних районах краю. У минулому році розпочато реалізацію проекту створення мережі спортивних майданчиків крокової доступності від будинку, яка отримає продовження.

ІНТЕРФАКС-ЮГ

http://www.interfax-russia.ru/South/citynews.asp?id=534955&sec=1669

Asp?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online