Кухня - дизайн інтер'єру. Фотографії красивих кухонь, приклади оформлення інтер'єру кухні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні хочемо поділитися фотографіями однієї чудової, практично ідеальною на наш погляд кухні для заміського будинку в США. У ній настільки гармонійно поєднуються колір і фактури, естетика і функціональність, що навіть не до чого прискіпатися. Навіть найдрібніші деталі, такі як колби і тарілки на полицях - все прекрасно. Є велике вікно над умивальником - процес миття посуду ... Сьогодні хочемо поділитися фотографіями однієї чудової, практично ідеальною на наш погляд кухні для заміського будинку в США

Назва каліфорнійської Studio Lifestyle буквально означає «стиль життя», і дизайнери повністю його виправдовують. Їх інтер'єри витончені і гармонійні, сміливі і затишні, але обов'язково дуже стильні. Загалом, студія робить все можливе, щоб зробити життя своїх клієнтів комфортної і естетично привабливою. Сподіваємося, вам теж сподобається портфоліо студії!

Сподіваємося, вам теж сподобається портфоліо студії

Крім того, що ця американська кухня неймовірно функціональна і зручна, так вона ще й може похвалитися стильними дизайнерськими рішеннями і красивими комбінаціями текстур - ну не мрія чи що ?! Для фасадів був обраний глибокий синій колір, який відмінно заграв на тлі білих стін і світлого статі, та й просто виглядає здорово. А мереживна рельєфна плитка на ...

А мереживна рельєфна плитка на

Англійські кухні знають і люблять у всьому світі завдяки витонченості, якості і зручності. Але в поєднанні з темною колірною гамою їх можна зустріти досить рідко, адже традиційно перевага віддається світлим спокійним відтінкам. Відомий виробник англійських кухонь Devol недавно представив своє нове творіння - розкішну чорну кухню для одного із заміських котеджів передмістя Лондона. Виглядає здорово!

Виглядає здорово

«Кухня - це душа будинку» - вираз як не можна краще підходить для опису цієї чудової кухні в одному заміському будинку в Іспанії. Дивлячись на фотографії, так легко уявити щасливу сім'ю, яка зібралася за затишним обіднім столом у великого і красивого вікна з видом на сад. У нехай місця тут не так вже й багато, але ...

У нехай місця тут не так вже й багато, але

Коли кухня стильна, зручна і виразтельная, то вона може «зробити» інтер'єр будь-якої квартири або будинку. Погляньте на цю прекрасну сучасну кухню в одній з квартир Парижа - на тлі решти світлого інтер'єру вона виробиться своїм контрастним чорним кольором і мінімалістичний естетикою. Тоді як вітальня зазвичай є серцем будинку, в цьому просторі саме кухня грає саму ...

Тоді як вітальня зазвичай є серцем будинку, в цьому просторі саме кухня грає саму

Нова весняно-літня колекція від нашого улюбленого англійського бренду Neptune просто дихає природою і свіжістю, адже побудована на безлічі красивих відтінків зеленого кольору. Не важливо, кухня це або вітальня, а може навіть спальня - дизайнера наочно демонструють, що такий колір може стати приємним оновленням або родзинкою вашого будинку. Дійсно надихає!

Дійсно надихає

Як же подобається ця нова кухня від дизайнерів з Devol Kitchens! Навіть рожеві стіни смотряться дуже здорово. Та й взагалі, хочеться окремо відзначити колірну гамму - досить незвичайну, як для традиційно консервативного англійського стилю. Але, мабуть, саме ця сміливість робить кухню дійсно свіжої та унікальною!

Але, мабуть, саме ця сміливість робить кухню дійсно свіжої та унікальною

Чорно-білі фасади, дерев'яні елементи і жовтий як акцент - ось успішна формула дизайну цієї чудової сучасної кухні в одному з московських новобудов. Цей якраз той випадок, коли функціональність і естетика мінімалістичного інтер'єру ідеально поєдналися в одному дуже гармонійному і не найбільшому просторі. Здорово!

Здорово

Справжня майстерність дизайнера проявляється тоді, коли він має справу з простором площею 9 кв. м неправильної, до того ж витягнутої форми. В даному випадку автор проекту цієї маленької кухні вичавив, мабуть, максимум з наявних обставин - інтер'єр вийшов затишним, світлим і досить практичним. Дивимося!

Крім того, що ця американська кухня неймовірно функціональна і зручна, так вона ще й може похвалитися стильними дизайнерськими рішеннями і красивими комбінаціями текстур - ну не мрія чи що ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online