Купити AutoCAD 2013, ціна ліцензії на Автокад 2013

  1. Корисна інформація Сертифікат офіційного партнера компанії Autodesk, що засвідчує статус компанії...
  2. Нові можливості AutoCAD 2013
  3. Закреслений текст
  4. Зв'язок з Autodesk 360
  5. Синхронізація адаптованих і допоміжних файлів
  6. Обмін інформацією через соціальні мережі
  7. Додатки для AutoCAD на Autodesk Exchange
  8. Контекстно-залежний інструмент PressPull
  9. Імпорт файлів Inventor
  10. Витяг кривих з поверхонь
  11. Попередній перегляд при зміні видів
  12. Спрощений перенесення напрацювань в AutoCAD 2013
  13. Вимоги до системи
  14. Основні аргументи на користь придбання підписки Autodesk:
  15. Перенесення робочих процесів в хмару
  16. Підвищена мобільність і поліпшена спільна робота
  17. Зручний доступ, узгоджений з прийнятими методами роботи
  18. Технічна підтримка при першій необхідності
  19. Види ліцензій Autodesk AutoCAD 2013

Корисна інформація

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сертифікат офіційного партнера компанії Autodesk, що засвідчує статус компанії "Архітект Дизайн" (ТОВ "Джазл")

10 переваг роботи з нами.

Увага! Продукт також може бути придбаний в складі галузевої колекції:

Про продукт AutoCAD 2013

AutoCAD-САПР для 2D і 3D проектування:

  • Забезпечуються можливості дослідження проектних ідей як в 2D, так і в 3D; для цього в САПР надаються інтуїтивно-зрозумілі інструменти.
  • Потужні засоби дозволяють виконувати всі етапи роботи над проектом: від розробки концепції до випуску документації.
  • Забезпечується безпека і ефективність обміну важливими проектними даними. Вбудована підтримка формату DWG ™ дозволяє всім учасникам проекту бачити його поточний стан.
  • AutoCAD може адаптуватися відповідно до колом виконуваних користувачами завдань.

Завантажити пробну версію AutoCAD 2013 Завантажити пробну версію AutoCAD 2013!

Нові можливості AutoCAD 2013

Розрізи і виносні елементи

Нова вкладка, призначена для роботи з документацією, забезпечує зручний доступ до інструментів створення розрізів і виносних елементів. Для розрізів існують такі опції: повний, половинний, ступінчастий і ламаний. Межі виносних елементів можуть бути круглими і прямокутними. Прив'язка ліній перетину і кордонів вихідних фрагментів до характерних точок креслень допомагає підтримувати точність при змінах моделі і її видів. Узгодженість графічного представлення розрізів і виносних елементів досягається за допомогою настроюваних стилів.

Закреслений текст

У багаторядковому тексті, мультівиносках, розмірах, таблицях і текстах уздовж дуги з'явився стиль з зачеркиванием, що підвищило гнучкість представлення тексту в продукції, що випускається документації.

Зв'язок з Autodesk 360

Тісний зв'язок з Autodesk 360 дозволяє проводити синхронізацію файлів. Креслення і папки приводяться у відповідність з їх онлайн-варіантами безпосередньо з середовища AutoCAD. Існує можливість експорту та передачі файлів в єдині облікові записи користувачів, а також обміну файлами через облікові записи Autodesk.

Синхронізація адаптованих і допоміжних файлів

Адаптованими настройками AutoCAD і зміненими допоміжними файлами можна користуватися, навіть працюючи на іншому комп'ютері.

Обмін інформацією через соціальні мережі

Вбудовані можливості підключення до Facebook і Twitter допомагають обмінюватися проектами, підготовленими в AutoCAD, з друзями в цих мережах.

Додатки для AutoCAD на Autodesk Exchange

Розширити функціональність AutoCAD вам допоможуть супутні додатки, розроблені учасниками мережі Autodesk Developer Network. Знайти потрібні для роботи надбудови тепер дуже просто. Autodesk пропонує сотні додаткових модулів, серед яких напевно знайдуться корисні вам.

Контекстно-залежний інструмент PressPull

Інструмент PressPull став ще більш гнучким і контекстно-залежним. Тепер з його допомогою можна виконувати видавлювання і зміщення кривих, створюючи таким способом поверхні і тіла. Нова опція «Multiple» в інструменті PressPull дозволяє вибирати кілька об'єктів для однієї операції.

Імпорт файлів Inventor

Autodesk Inventor Fusion доповнює середу 3D-проектування AutoCAD новими можливостями, дозволяючи гнучко редагувати і перевіряти моделі, що надходять з різних джерел. Тіла всередині блоків AutoCAD тепер можна редагувати, що не розчленовуючи ці блоки.

Витяг кривих з поверхонь

Нова функція дозволяє отримувати криві-ізолінії, які проходять через точку, зазначену на поверхні або грані тіла.

Попередній перегляд при зміні видів

Існує можливість динамічного перегляду змін зображення на видовому екрані. Так, наприклад, якщо наводити курсор на варіанти в списку візуальних стилів, в графічній області відображається результат, який буде отриманий при застосуванні цього стилю.

Спрощений перенесення напрацювань в AutoCAD 2013

Завдяки нововведенням і поліпшень в продукті більш простим стало перенесення налаштувань в нову версію, а також скидання налаштувань в стан за замовчуванням. При перенесенні напрацювань в AutoCAD 2013 більш коректно обробляються інструментальні палітри; додана також можливість перенесення призначених для користувача матеріалів.

Вимоги до системи

Для 32-розрядного варіанта AutoCAD 2013

  • Microsoft Windows 7 Enterprise, Ultimate, Professional або Home Premium, або Microsoft Windows XP Professional або Home edition (SP3 або вище)
  • Для Windows 7: процесор Intel Pentium 4 або двоядерний процесор AMD Athlon ™ з тактовою частотою 3 ГГц або вище, з підтримкою SSE2
  • Для Windows XP: процесор Pentium 4 або двоядерний процесор AMD Athlon з тактовою частотою 1,6 ГГц або вище, з підтримкою SSE2
  • 2 ГБ оперативної пам'яті (рекомендується 4 ГБ)
  • 6 ГБ на жорсткому диску для установки
  • Монітор з роздільною здатністю не менше 1024 x 768 і підтримкою режиму true color (рекомендується дозвіл 1600 х 1050 і вище)
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 або вище
  • Для установки: підключення до Інтернету або DVD-привод

Для 64-розрядного варіанта AutoCAD 2013

  • Microsoft Windows 7 Enterprise, Ultimate, Professional або Home Premium, або Microsoft Windows XP Professional (SP2 або вище)
  • Процесор AMD Athlon 64, AMD Opteron, Intel Xeon з підтримкою Intel EM64T або Intel Pentium 4 з підтримкою Intel EM64T (усі - з підтримкою SSE2)
  • 2 ГБ оперативної пам'яті (рекомендується 4 ГБ)
  • 6 ГБ на жорсткому диску для установки
  • Монітор з роздільною здатністю не менше 1024 x 768 і підтримкою режиму true color (рекомендується дозвіл 1600 х 1050 і вище)
  • Internet Explorer 7.0 або вище
  • Для установки: підключення до Інтернету або DVD-привод

Для AutoCAD 2013 для Mac

  • Apple Mac OS X v10.6.4 або вище; 64-розрядний процесор Intel
  • Apple Mac Pro 4.1 або вище; MacBook Pro 5.1 або вище (рекомендується MacBook Pro 6.1 або вище); iMac 8.1 або вище (рекомендується iMac 11.1 або вище); Mac mini 3.1 або вище (рекомендується Mac mini 4.1 або вище); MacBook Air 2.1 або вище; MacBook 5.1 або вище (рекомендується MacBook 7.1 або вище)
  • 3 ГБ оперативної пам'яті (рекомендується 4 ГБ)
  • 2,5 ГБ вільного місця на жорсткому диску для скачування і установки (рекомендується 3 ГБ)
  • Будь-який з графічних адаптерів на підтримуваному обладнанні
  • Монітор з роздільною здатністю не менше 1280 x 800 і підтримкою режиму true color (рекомендується дозвіл 1600 х 1200)
  • Будь-який з підтримуваних Mac OS X мов інтерфейсу
  • Apple Mouse, Apple Magic Mouse, Magic Trackpad, MacBook Pro Trackpad, або Microsoft-сумісна миша.
  • Принтер, сумісний з Mac OS X

Додаткові вимоги для 3D-моделювання (всі конфігурації)

  • Процесор Pentium 4 або Athlon з тактовою частотою 3 ГГц або вище, або процесор Intel або двоядерний процесор AMD з тактовою частотою 2 ГГц або вище
  • Не менш 4 ГБ оперативної пам'яті
  • Додатково 6 ГБ на жорсткому диску, крім вільного простору, необхідного для установки.
  • Відеоадаптер класу робочих станцій з пам'яттю не менше 128 МБ, що підтримує екранний роздільну здатність 1280 x 1024, режим true color, Pixel Shader 3.0 або вище і Microsoft Direct3D

Переваги при покупці підписки Autodesk Subscription:

Підписка Autodesk є єдиним способом, що гарантує отримання нових версій ПЗ, тому що процедура Upgrade прибрана з прайс-листів Autodesk з 6 березня 2015 роки ( Детальніше ). Тому купуючи ПО Autodesk без передплати, Клієнт в майбутньому не зможе оновити версію придбаного програмного продукту. А беручи до уваги намір компанії Autodesk повністю перейти на схему тимчасового ліцензування для ряду програмних продуктів, покупка постійної ліцензії з підпискою зараз стає єдиним способом гарантує володіння найактуальнішою безстрокової версією купується ПО.

Одним з переваг Підписки Autodesk є право на використання попередніх версій ПЗ, що дозволяє заощадити на оновлення обладнання, а також провести перехід на нові версії тоді, коли це потрібно Вам. Підписка Autodesk дозволяє встановити безкоштовно додаткову ліцензію на ПК співробітника, що дозволить використовувати продукти Autodesk поза робочим місцем (у відрядженнях, на домашньому ПК і т.д.).

Клієнти з Передплатою Autodesk мають право на технічну підтримку. Протягом 24 годин на питання клієнта, заданий через Центр Підписка, дадуть технічні фахівці Autodesk.

Передплатники мають право на використання хмарних технологій Autodesk, які включають 25Гб для зберігання та обміну файлами на кожного передплатника і право на виконання рендеринга, оптимізації, аналізу та інших складних процесів в стислі терміни на потужностях Autodesk360.

Основні аргументи на користь придбання підписки Autodesk:

Доступ до новітніх технологій і інструментів проектування Autodesk

У вашому розпорядженні - новітні версії ПЗ і доповнення до продуктів Підписка Autodesk дозволяє користувачам підтримувати своє програмне забезпечення в актуальному стані, що є одним з базових умов для підвищення продуктивності. Це - економічний і зручний спосіб, що дозволяє завжди мати доступ до останніх версій продуктів, новітніми технологіями Autodesk і інструментам проектування. Передплатникам Autodesk надаються новітні версії програмних продуктів Autodesk, на які у них є ліцензії, а також періодично випускаються доповнення до продуктів. Всі оновлення для окремих продуктів та програмних комплексів Autodesk відразу ж після їх випуску стають доступні для скачування в Центрі Підписка.

Перенесення робочих процесів в хмару

Підвищення ефективності за допомогою хмарних сервісів Autodesk 360. При придбанні Підписка Autodesk на окремий продукт або програмний комплекс ви отримуєте привілейований доступ до хмарних сервісів Autodesk 360 для рендеринга, оптимізації та розрахунків. Це дозволяє заощадити значну кількість часу завдяки більш ефективній роботі. Наприклад, за допомогою сервісу рендеринга в Autodesk® 360 можна швидко готувати фотореалістичні і панорамні зображення, не витрачаючи на це ресурси робочого комп'ютера.

Підвищена мобільність і поліпшена спільна робота

Можливість роботи у виїзних умовах, не будучи прив'язаним до офісного комп'ютера. Передплатникам Autodesk надається 25 ГБ для хмарного зберігання даних в Autodesk 360 на кожне робоче місце, що дозволяє виконувати в хмарі завдання, вимогливі до обчислювальних ресурсів. Якщо відносяться до проекту файли зберігаються в хмарі, користувачі можуть працювати з ними, перебуваючи в будь-якому місці поза офісом. Autodesk 360 дозволяє обмінюватися файлами з усіма зацікавленими сторонами навіть при відсутності ПО, яке використовувалося для створення цих файлів. У Autodesk 360 проектні дані зберігаються в найбільш повному і точному вигляді. Ви можете переглядати і постачати коментарями файли в форматах 2D і 3D DWF ™, DWG ™, Autodesk Navisworks і Autodesk Revit через веб-браузер або з мобільного пристрою, використовуючи мобільний додаток Autodesk 360. Для редагування DWG-файлів в хмарі ви також можете використовувати мобільний додаток на основі хмарних технологій AutoCAD WS.

Зручний доступ, узгоджений з прийнятими методами роботи

Доступність потрібних продуктів Autodesk в будь-який час. Робота в віддаленому режимі - вже давно не рідкість, тому користувачам дуже важливо мати можливість доступу як до попередніх, так і до поточних версій програмного забезпечення, їх одночасної установки на домашній і робочий комп'ютер, а також використання за кордоном. Завдяки доступу до попередніх версій продуктів Autodesk спрощується взаємодія з замовниками та партнерами, які не використовують новітні технології Autodesk. Передплатникам Autodesk надаються виняткові ліцензійні права - право на використання попередніх версій, право на «домашню ліцензію» і екстериторіальне право, що відкриває доступ до потрібних інструментів в будь-який час і з будь-якого місця.

Технічна підтримка при першій необхідності

Проектування з дотриманням усіх термінів завдяки підтримці експертів. Складовою частиною програми Підписки Autodesk є Базова технічна підтримка. Фахівці служби підтримки Autodesk надають допомогу при установці, налаштуванні і усунення неполадок, що дозволяє уникати простоїв і підвищувати продуктивність. Ви також отримуєте доступ до онлайн-підтримки з боку Autodesk, серед ресурсів якої - база знань з довідковими документами, інструкціями та навчальними відеоматеріалами, а також можливість пошуку по великій бібліотеці технічних рішень Autodesk і гілках форумів спільноти. Крім того, передплатникам Autodesk надається індивідуальна підтримка фахівців з питань, що вимагають конфіденційності.

Види ліцензій Autodesk AutoCAD 2013

Програма може поставлятися у вигляді локальних або мережевих ліцензій. Основні особливості кожного типу ліцензування викладені нижче.

Локальна ліцензія - ліцензія з установкою і активацією на певному комп'ютері. Допускається використання на другому комп'ютері поперемінно при придбанні комерційної підписки (наприклад, при використанні продукту вдома і на роботі, або на стаціонарному ПК і на ноутбуці).

Мережева ліцензія - дозволяє встановити програмний продукт на необмежену кількість комп'ютерів в рамках локальної мережі. При цьому кількість одночасно запущених копій програми не може перевищувати загальну кількість куплених мережевих ліцензій. Тобто, наприклад, при придбанні двох мережевих ліцензій, є можливість встановити програму на всі комп'ютери локальної мережі підприємства, але одночасний запуск програми допустимо не більше, ніж з двох комп'ютерів. В цьому випадку, при запуску з третього комп'ютера, буде показано повідомлення про відсутність вільних мережевих ліцензій. Механізм мережевого ліцензування дозволяє запозичення (відкріплення) ліцензій з сервера на термін до 180 днів (у разі необхідності коммандировки, виїзду до клієнта і т.д.). При установці мережевих ліцензій потрібно налаштування серверної частини і установка програми на всі графічні станції, з яких надалі необхідний запуск. Серверна частина може бути представлена ​​як однієї з графічних станцій, на який встановлена ​​сама програма, так і виділеними (одним або декількома) сервером для більш надійного забезпечення безперебійності роботи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online