Водяна тепла підлога: монтаж під ключ в Москві

  1. Ціна водяної теплої підлоги
  2. Укладання водяної теплої підлоги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З реді власників заміської нерухомості все більше і більше стає популярним використання теплих підлог, як на додаток системам радіаторного опалення, так і замість них З реді власників заміської нерухомості все більше і більше стає популярним використання теплих підлог, як на додаток системам радіаторного опалення, так і замість них.

У зв'язку з цим на даній сторінці ми розглянемо основні питання, пов'язані з опалення підлоги.

Теплі підлоги діляться на два типи:

  • електричні
  • водяні

Питанням щодо того, який тепла підлога укладати, часто задаються Замовники і запитують про це нас. Дана проблема вибору виникає у власників котеджів, так як в приватному будинку, на відміну від більшості квартир, можуть бути застосовані як водяні теплі підлоги, так і електричні.

При виборі виду опалення підлоги необхідно брати до уваги, що укладання водяної теплої підлоги «під ключ» вийде дорожче, ніж електричного. Це обумовлено різницею у вартості монтажних робіт, а також суттєвою різницею у вартості матеріалів, які використовуються.

Це обумовлено різницею у вартості монтажних робіт, а також суттєвою різницею у вартості матеріалів, які використовуються

Ціна водяної теплої підлоги крім ціни використовуваних труб включає в себе вартість та іншого обладнання і матеріалів, наприклад: поверхових колекторів, колекторних шаф, магістралей від колектора котельні до колекторів теплої підлоги, матів утеплення та інше. Крім цього, організація водяного опалення підлоги тягне за собою зростання вартості котельні. Дане подорожчання викликане: збільшенням потужності котла, збільшенням кількості гідравлічних насосів, використання головного колектора з додатковою кількістю входів / виходів, використання більш складної і як наслідок більш дорогої автоматики і т.д.

Але за ціною експлуатації водяна тепла підлога значно дешевше електричного Але за ціною експлуатації водяна тепла підлога значно дешевше електричного. При монтажі електричних теплих підлог на великих площах, потрібно бути готовим до того, що щомісячні рахунки за спожиту електроенергію будуть значними. Також, необхідно брати до уваги, що виділяється електрична потужність для приватного будинку, як правило, обмежена. Установка електричних теплих підлог на великих площах призводить до споживання значної частини цієї потужності, а часто просто неможлива.

Також, до переваг водяних теплих підлог можна віднести той факт, що вони не виробляють електромагнітних наведень, які мають місце бути при використанні електричних. На сьогоднішній день, вплив на здоров'я людини електромагнетизму до кінця не вивчено. А навіщо ставити під можливу загрозу здоров'я своєї сім'ї та своє здоров'я, якщо є можливість обійтися без ризику.

Таким чином, на питання який тепла підлога вибрати, ми можемо сказати, що на середніх і великих площах доцільна укладання водяної теплої підлоги, а на малих площах, наприклад санвузол 5м2, раціонально використовувати електричний. У котеджах найчастіше виробляють укладання водяної теплої підлоги.

Ціна водяної теплої підлоги

Орієнтовна ціна водяної теплої підлоги «під ключ» ~ 1 490 руб. - 2 990 руб. за м2.

м2 - площа, на яку проводиться укладання водяної теплої підлоги.

Замовити водяна тепла підлога

В дану ціну входить:

  • Вартість колекторів і колекторних шаф
  • Труба d = 16 (зшитий поліетилен або металлопласт), необхідний кріплення, витратні матеріали та утеплювач
  • Магістральні труби від колектора котельні до колектора теплої підлоги
  • фольгований утеплювач
  • Укладання водяної теплої підлоги, установка колекторних шаф і колекторів, інші монтажні роботи

Точну ціну водяної теплої підлоги в Вашому домі можна позначити тільки по результату виїзду нашого інженера на Об'єкт.

Якщо Вам необхідна кваліфікована консультація, пов'язана з вибором, звертайтеся, ми будемо раді.

Укладання водяної теплої підлоги

Укладання водяної теплої підлоги може здійснюватися кількома способами Укладання водяної теплої підлоги може здійснюватися кількома способами. Найбільш популярні з них: «равлик» і «змійка», а також їх варіації.

Переважний спосіб укладання - равлик. Але є ряд випадків, коли застосування даного способу неможливо, наприклад, на невеликих площах. У таких випадках використовується спосіб укладання - «змійка».

Тільки якісні витратні матеріали та професійне укладання водяної теплої підлоги забезпечать довгий термін його служби і безвідмовність роботи.

Щоб водяна тепла підлога забезпечував комфорт і служив Вам вірою і правдою довгі десятиліття, при його монтажі необхідно дотримуватися таких правил:

  • Крок укладання ~ 15 см - 20 см. При такому кроці укладання, витрата труби становить ~ 7м / м2. При розрахунку довжини труби, необхідно також передбачити її довжину на ділянці від колектора до контуру
  • Довжина труби для одного контуру не повинна перевищувати - 70м. Ця умова необхідно витримувати з метою коректності гідравліки. Якщо необхідно провести укладання водяної теплої підлоги на одній великій площі, доцільно використовувати декілька контурів. Так, це впливає на ціну водяної теплої підлоги, але позбавить від такої проблеми, як нерівномірність прогріву
  • Відстань від труб контуру до чистового статі ~ 5 см - 7 см
  • Температура в контурі не більше 40 - 45 градусів, а на поверхні чистового статі ~ 27 градусів
  • Чергування труб в контурі - пряма / зворотна
  • Водяні теплі підлоги вкрай не бажано укладати під дерев'яними меблями більярдом та ін. - це може привести до розсихання
  • Заливку стяжки чистової підлоги необхідно проводити при температурі навколишнього середовища 15 - 25 градусів
  • В процесі заливки стяжки, в системі необхідно витримати тиск, в півтора рази перевищує робочий. Дана умова необхідно для того, щоб якщо в процесі заливки, яку найчастіше виконують будівельники, відбудеться пробивання труб, можна було б відразу визначити місце пробивки. В іншому випадку, пробивання може виявитися вже після заливки стяжки. Наслідки несвоєчасного виявлення пробивки можуть сильно засмутити господарів

На завершення хотілося б зауважити, що потужність водяного теплої підлоги ~ 50 - 70 Вт / м2 На завершення хотілося б зауважити, що потужність водяного теплої підлоги ~ 50 - 70 Вт / м2. Розрахункова теплова потужність для будівель, розташованих в московському регіоні, становить - 100 Вт / м2. Таким чином, не рекомендується організація опалення, використовуючи тільки водяні теплі підлоги, відмовляючись від радіаторів і конвекторів. Виняток можуть становити випадки, коли використання тільки даного варіанту опалення враховано на стадії архітектурного проектування і вибір матеріалів утеплення будівлі зроблений спеціально під таке опалення.

Водяні теплі підлоги - елемент, який доцільно використовувати спільно з радіаторні та / або опаленням конвекторами.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online