Використовувати Android як веб камеру: підключити через USB

  1. Поліпшення камери для Android: Відео
  2. Як застосовувати Андроїд пристрої для віддаленого стеження

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пристрої на Андроїд багатофункціональні завдяки використанню операційної системи, яка відрізняється гнучкістю в роботі і налаштуванні Пристрої на Андроїд багатофункціональні завдяки використанню операційної системи, яка відрізняється гнучкістю в роботі і налаштуванні. Одна з функцій девайсів на Андроїд, про яку мало хто знає - можливість використовувати пристрій в якості повноцінної вебки для комп'ютера. У даній статті буде покроково описано, що необхідно зробити щоб використовувати Android як вебкамеру.

Поліпшення камери для Android: Відео

Утиліти для перетворення гаджета в вебкамеру

В першу чергу, кожне Андроїд-пристрій повинен бути оснащений спеціальними утилітами, про які ми поговоримо пізніше. Одні такі програми дозволяють використовувати інтернет як джерело підключення, інші модифікують Андроїд гаджет в вебкамеру через USB.

Розглянемо кожне з додатків:

Перше - Droid Wireless Webcam. Знаходиться по. Утиліта має бути встановлена ​​на комп'ютері і мобільному гаджеті. Далі, вибрати спосіб підключення. Пристрої можна під'єднати через Wi-Fi або за допомогою кабелю. В останньому випадку потрібно активувати режим налагодження (меню-налаштування). Далі, слід запустити додаток на ПК. У головному меню відобразиться IP-адреса і порт - це значення необхідно запам'ятати, включити утиліту на пристрої і ввести його в меню «адреса порту». Якщо все було зроблено правильно, на телефоні або планшеті після підключення з'явиться зображення з вебки. Останній етап - включити програму, яка використовує камеру і в настройках серед запропонованих варіантів вибрати Droid Cam. Його ж можна використовувати і як мікрофон.

Друге - USB Webcam. Як і випливає з назви утиліти, пристрій на Андроїд в якості вебкамери підключається через кабель. Програма знаходиться по. Це та частина, яка встановлюється на апарат, також потрібно завантажити утиліту і на - посилання на офіційний сайт. Далі, запустити додаток на гаджет, включити налагодження (як і у випадку з попередньою програмою пристрою - режим налагодження) і з'єднати комп'ютер з девайсом через USB. Тепер, при запуску будь-якого мессенджера, що використовує вебкам, в списку налаштувань повинен з'явиться і пункт G Webcam Video. При його виборі, активується камера, якщо цього не відбувається значить девайс не підтримує програмною частиною і має сенс спробувати інший спосіб.

Третій спосіб як підключити Android як вебкамеру - використовувати спеціальну утиліту IP Webcam. Для цього, на смартфон, планшет або на інші гаджети встановлюється програма. Другу частину треба поставити на. Далі, утиліта включається на гаджет і задаються необхідні настройки, в дозволах відео, значення вище 800 на 480 краще не ставити. В налаштуваннях підключення можна вибрати порт і зашифрувати з'єднання. Після всіх маніпуляцій, параметри можна буде змінювати прямо на ходу. Залишається тільки вибрати апарат в меню програми, що використовує вебкам.

Крім підключення важливо ще обзавестися спеціальною підставкою, яка буде фіксувати гаджет в одному положенні. Можна купити автомобільний тримач на присосках. Таку підставку можна спорудити і самому. Так само, можете дізнатися спосіб як знімати відео з екрану телефону на Android.

Як застосовувати Андроїд пристрої для віддаленого стеження

Мало хто знає, але можна організувати перегляд домашньої вебкамери через Андроїд. Щоб здійснити це, можна скористатися кількома способами. Перший - використовувати спеціальні утиліти,. Однак, подібні продукти не завжди ефективні. Більш раціонально, встановити клієнт для віддаленого доступу, такий, як, його ж треба завантажити і на. На ПК утиліта запускається у фоновому режимі, на пристрої Андроїд просто вказуються настройки мережевого підключення. Перед початком роботи з додатком необхідно відкрити загальний доступ на ПК.

Використовувати Android як вебкамеру: Відео

Чи не працює камера на Android: Відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online