Новий будівельний віце-мер Воронежа Віктор Владимиров офіційно став виконуючим обов'язки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна   контекст   24

Головна Головна   контекст контекст

24.05.2018, 13:37 24

Воронеж. 24.05.2018. ABIREG.RU - Колишній глава управління будівельної політики мерії Воронежа Віктор Владимиров прийнятий на посаду віце-мера з містобудування. Про це «Абірегу» розповіли в прес-службі мерії.

Пан Владимиров працевлаштований з формулюванням «до узгодження кандидатури депутатами Воронезької міської думи». Сам чиновник уточнив «Абірегу», що з 24 травня він є виконуючим обов'язки.

Нагадаємо, що Віктор Владимиров змінив Артура Кулешова, який відпрацював на посаді менше року і повернувся в обласне уряд. Як раніше пояснював «Абірегу» градоначальник Вадим Кстенін, кадрова перестановка була пов'язана з великою інвестиційною програмою, для реалізації якої у пана Владимирова більше професійних компетенцій.

Віктор Владимиров вже працював в міській адміністрації з 2014 по 2017 роки на посаді керівника управління стройполітікі. Він покинув мерію «за власним бажанням» 27 січня в рамках «реформування будівельного блоку», яке глава міста Олександр Гусєв анонсував відразу після публічної критики губернатора Олексія Гордєєва і викриття муніципальних чиновників в «архітектурному бандитизмі». В результаті корупційного скандалу головний архітектор Антон Шевельов потрапив під кримінальне переслідування, а профільний віце-мер Володимир Астанин позбувся посади.

Пану Володимирового 41 рік, уродженець Воронежа, закінчив ВГАСУ. Прийшов в мерію на початку 2014 року. До цього встиг попрацювати начальником філії Федерального центру ціноутворення в будівництві та радником директора філії ФГУП «Відомча охорона об'єктів промисловості Росії». За даними «СПАРК-Інтерфакс», в 2011-2013 роках Віктор Владимиров володів частками в нині недіючих ТОВ «Будпроект» і ТОВ «СК-Схід», входив до складу засновників ТОВ «Новобуд» і ТОВ «Новобуд-Воронеж». У 2008 році значився власником ТОВ «Адмірал Нельсон» (паб в Лівобережному районі).


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online