NEWSru.com :: Вибух в Кургані - обвалився під'їзд житлового будинку: 2 загиблих, 3 поранених (ФОТО)

Сильний вибух стався у вівторок в житловому будинку в Кургані. Як повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі адміністрації міста, від вибуху, що прогримів в 14:15 за місцевим часом (12:15 за московським часом), повністю обрушився під'їзд 5-поверхового будинку на у
За попередніми даними в результаті вибуху загинули дві людини, одна дитина у важкому стані доправлений до лікарні
На місці події працюють співробітники служби ГО і НС, бригади швидкої допомоги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сильний вибух стався у вівторок в житловому будинку в Кургані.

Як повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі адміністрації міста, від вибуху, що прогримів в 14:15 за місцевим часом (12:15 за московським часом), повністю обрушився під'їзд 5-поверхового четирехпод'ездного цегляного будинку на вулиці Зорге.

Як повідомили РІА "Новости" в міському Управлінні внутрішніх справ (УВС), "вибух стався в третьому під'їзді на вулиці Зорге будинок 52. Попередня версія - вибух побутового газу".

"В результаті вибуху повністю осів весь третій під'їзд будинку", - відзначили в УВС.

За попередніми даними, в результаті вибуху загинули дві людини, троє поранені, один з них - дитина - у важкому стані доправлений до лікарні.

Вибуховою хвилею зруйновано, щонайменше, 10 квартир.

Вибух стався в будній день, тому більшість мешканців, швидше за все, знаходилося на роботі. Але не виключено, що число жертв може збільшитися. "Під завалами можуть бути ще люди", - вважають в УВС.

За даними прес-служба адміністрації міста, в даний час на місці вибуху тривають рятувальні роботи, а також йде евакуація мешканців будинку в сусідню школу, де для них буде організовано гаряче харчування.

До повного обстеження будинку і з'ясування причин вибуху мешканців постраждалого будинку розмістять в профілакторій ТОВ "Промбуд".

За даними прес-служби, крім п'ятиповерхового будинку постраждали і сусідні будівлі. На вулицю Зорге вже прибули бригади склярів, щоб вставити скла, вибиті в вікнах сусідніх будинків, а також фахівці ЖКО, яким належить зайнятися ремонтом постраждалої теплосистеми.

На місці події працюють співробітники служби ГО і НС, бригади швидкої допомоги. На місце вибуху прибули мер міста Анатолій Єльчанінов , Директори департаментів, рятувальники, медики, пожежники, працівники "Міськгазу", електричних мереж, міліції та прокуратури.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online