«Дом-2» закрили через вибух

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 27 квітня, «Татар-інформ»). трагічні події на майданчику "Дому-2" відбулися 24 квітня, в неділю. Після того як вранці прогримів перший (Казань, 27 квітня, «Татар-інформ») вибух, через який постраждав охоронець телебудівництва, в речовому мішку було знайдено ще один вибуховий пристрій. Саморобний заряд міг зруйнувати кілька будівель, настільки був сильний.
Під час перевірки території "Дому-2" вибухотехніки виявили другий вибуховий пристрій в рюкзаку, яке, на щастя, не встиг спрацювати.
"Те, що сталося - жахливо. Винні понесуть відповідне покарання. Ми вдячні співробітникам правоохоронних органів за оперативну роботу, завдяки їм вдалося уникнути другого можливого вибуху», - повідомляється на офіційному сайті «Дому-2».

Щоб уникнути подібних ситуацій на знімальному майданчику буде посилено охорону і встановлено додаткове відеоспостереження.

«Зйомки проекту були припинені лише на час проведення співробітниками правоохоронних органів перевірки знімального майданчика і прилеглих територій. Після цього зйомки реаліті-шоу «Дом-2» будуть відновлені і продовжаться в робочому режимі », - пообіцяла Інна Воловичева , Учасниця проекту і шеф-редактор журналу «Дому-2».

Друга бомба в «Домі-2» була в рази потужніший першої (фото)
«Дом-2» побореться проти «Реальних пацанів» в «СуперИнтуиция» (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online