Професійні ріелторські послуги в Києві. Ріелтор. - Як купити квартиру в новобудові без кредиту.

  1. Професійні ріелторські послуги в Києві. Ріелтор. У докризовий час, найпоширенішим способом купити...
  2. Розстрочка з відсотками на 2-3 роки.
  3. Довгострокова розстрочка.
  4. Передоплата зі знижкою.
  5. Акредитив - оплата тільки за побудовану нерухомість.
  6. Купівля нерухомості за облігаціями.
  7. Як захистити себе від втрат при купівлі нерухомості в новобудові.
  8. Розстрочку пропонують на ті квартири, які продаються гірше.
  9. Розстрочення або кредит?
  10. Професійні ріелторські послуги в Києві. Ріелтор.
  11. Коротка розстрочка - до закінчення будівництва.
  12. Розстрочка з відсотками на 2-3 роки.
  13. Довгострокова розстрочка.
  14. Передоплата зі знижкою.
  15. Акредитив - оплата тільки за побудовану нерухомість.
  16. Купівля нерухомості за облігаціями.
  17. Як захистити себе від втрат при купівлі нерухомості в новобудові.
  18. Розстрочку пропонують на ті квартири, які продаються гірше.
  19. Розстрочення або кредит?
  20. Професійні ріелторські послуги в Києві. Ріелтор.
  21. Коротка розстрочка - до закінчення будівництва.
  22. Розстрочка з відсотками на 2-3 роки.
  23. Довгострокова розстрочка.
  24. Передоплата зі знижкою.
  25. Акредитив - оплата тільки за побудовану нерухомість.
  26. Купівля нерухомості за облігаціями.
  27. Як захистити себе від втрат при купівлі нерухомості в новобудові.
  28. Розстрочку пропонують на ті квартири, які продаються гірше.
  29. Розстрочення або кредит?

Професійні ріелторські послуги в Києві. Ріелтор.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У докризовий час, найпоширенішим способом купити квартиру в Києві було використання іпотечного кредитування через банк. На сьогоднішній день найбільш вигідна схема купити квартиру в новобудові - це розстрочка від забудовника. Давайте розглянемо які є схеми покупки нерухомості у забудовника в розстрочку і обговоримо їх плюси і мінуси.

Зараз на українському ринку нерухомості розстрочку пропонують більше 80% забудовників. Подібний спосіб продажу це вимушений захід як для будівельних компаній так і для покупців. Багато людей хочуть купити квартиру, але не в змозі внести відразу всю суму. Забудовник хоче будувати, але зробити це без фінансових коштів не здатний, а отримуючи від покупця щомісячні платежі, має можливість продовжувати будівництво.

Розстрочку охоче використовують не тільки ті, які не мають відразу всієї суми, а й ті, хто знає, що гроші повинні працювати. Навіть маючи кошти для оплати повної вартості квартири вони віддають перевагу розстрочці, вкладаючи гроші в бізнес або в депозит, отримуючи додатковий дохід.

Будівельні компанії пропонують одночасно кілька видів розстрочки. Найпопулярнішою є з первинної оплатою 30% вартості нерухомості, що купується і поетапної виплатою суми, що залишилася до закінчення будівництва.

Коротка розстрочка - до закінчення будівництва.

Безвідсоткова розстрочка частіше дається на термін до півтора років, поки будується об'єкт нерухомості. У разі нормального ходу будівництва за цей час будинок вводиться в експлуатацію і забудовник нічим не ризикує.

Наприклад, ЖК "Новопечерські Липки", в Києві, пропонує покупцеві три види розстрочки:

  • "50 на 50". Покупець оплачує 50% вартості квартири, а решту суми повинен внести відразу після введення новобудови в експлуатацію;

  • з початковим внеском 10-15% і оплатою решти суми протягом півтора років;

  • початковий внесок 15% і розстрочка залишилася суми на термін до 3 років.

Основну вартість квартири покупець зобов'язаний виплатити рівними частинами до введення будинку в експлуатацію.

Розстрочка з відсотками на 2-3 роки.

Розстрочка на більш тривалий період, як правило, пропонується вже з відсотками. Якщо ви купуєте квартиру в розстрочку на 2-3 роки то відсоток буде близько 15% річних на залишок суми і може змінюватися в залежності від першого внеску.

Довгострокова розстрочка.

Довгі терміни розстрочки - це 2,5-5 років, або максимально 10 років. Пропозицій, купити квартиру від будівельників, на таких умовах не багато. Одна з причин - дуже мало бажаючих розтягувати боргові зобов'язання на такий тривалий період.

Наприклад, в ЖК "Голосієво" довгострокової розстрочкою на сім років, не скористався жоден чоловік, а на п'ять років - скористалися тільки одиниці. Найбільшим попитом користувалася безвідсоткова розстрочка на рік, коли покупець відразу оплачував 70-80% вартості і решту суми вносив протягом року.
До плюсів розстрочок слід віднести те, що на відміну від кредитування в банках не потрібна довідка про доходи. І забудовник тут нічим не ризикує, тому що за умовами договору, якщо покупець квартири не може далі платити, то квартира залишається забудовнику, а не відбувся покупцеві повертаються гроші, за вирахуванням неустойки від десяти до двадцяти відсотків від внесених ним коштів.
Мінуси розстрочок в тому, що всі витрати на розстрочку будівельна компанія закладає у вартість об'єкта нерухомості. Просто до вартості готового об'єкта додається фіксується сума, часто - не менше 800 грн. за квадратний метр. Є випадки коли переплата при розстрочці становить стільки ж скільки і при оформленні кредиту. Крім цього при розстрочці, покупець, не отримує свідоцтво про право власності на квартиру поки не виплатить всю суму.

Передоплата зі знижкою.

Цю програму умовно можна назвати розстрочкою, але вона дуже затребувана. Пропонується вона найчастіше на початковому етапі будівництва. За умовами цієї програми 100% вартості квартири вноситься частинами, але в протягом дуже короткого часу - близько місяця. При цьому пропонуються знижки на вартість об'єкта нерухомості від 3 до 10 відсотків.

Таким чином будівельна компанія отримує 100% вартості ще не зведених квадратних метрів та незважаючи на знижки, така схема оплати, є дуже вигідна для будівельників.

Основна небезпека 100% передоплати - це не дотримання термінів здачі в експлуатацію об'єкта будівництва. В цьому випадку будівельна компанія втрачає інтерес закінчити будівництво в зазначений термін, а покупець не може ні продати цю квартиру ні повернути вкладені кошти.

Для покупця повна оплата нерухомості вигідна тільки на остаточному етапі будівництва.

Акредитив - оплата тільки за побудовану нерухомість.

Захистити себе, покупець квартири, може за допомогою акредитива. При цій схемі оплати 100% вартості нерухомості розміщується на аккредитивном рахунку в банку і перераховуються будівельної компанії в момент здачі в експлуатацію побудованого будинку. Таким чином інвестор захищає себе від довгобуду, або "заморозки" будівництва.

Коли будинок вчасно зданий в експлуатацію, банк перераховує гроші будівельної компанії. Якщо забудовник не вкладається в терміни будівництва, банк, на вимогу покупця, повертає йому гроші з заздалегідь обумовленими відсотками (до 10%).
У цьому випадку покупець не ризикує втратити вкладені гроші, йому не потрібно нервувати і неспокійно стежити за ходом будівництва. У свою чергу це максимально стимулює забудовника дотримуватися термінів будівництва і здачі в експлуатацію будинку, що будується.

Недоліком цієї схеми є "плата" за акредитив. Ціна квартир, що продаються за такою програмою, дорожче на 5-10% ніж реалізовані за передоплатою. До мінусів слід додати втрату знижки, яку забудовник дає при стовідсотковій оплаті купованої нерухомості.

Купівля нерухомості за облігаціями.

Під будівництво об'єкту нерухомості випускаються безготівкові облігації, кількість яких відповідає будуються квадратним метрам. Покупцем відкривається спеціальний рахунок, на який забудовник зараховує сплачені облігації, вони дають право інвестору в майбутньому обміняти їх на збудоване житло. Після здачі в експлуатацію об'єкта, забудовник погашає оплачені облігації, інвестор підписав акт прийому-передачі приймає оплачену нерухомість і оформляє свідоцтво про право власності. У разі коли інвестор не встигає 100% оплатити вартість квартири до введення в експлуатацію, право власності оформляється на компанію, з інвестором підписується попередній договір про купівлю-продаж на квартиру. Якщо протягом року не погашається залишок вартості то оформляється договір іпотеки і право власності переходить до покупця.

Ця схема покупки нерухомості вигідна для інвестування в нерухомість тим, що в будь-який момент до закінчення будівництва можна продати наявні облігації третій особі.

Як захистити себе від втрат при купівлі нерухомості в новобудові.

Вимагайте у забудовника пред'явити документ на право володіння або оренди земельної ділянки під будівництво, дозвільні документи на будівництво, затверджений проект об'єкта, документи дозволяють забудовникові проводити будівельні роботи даної категорії.

Як правило, гроші роблять не на рахунок будівельної компанії, а на рахунок фінансової установи. Важливо переконатися в наявності відповідних договорів між забудовником і фінустановою.
Жодна зі схем купівлі нерухомості в новобудові не гарантує повну безпеку вкладених грошей, та й саме по собі інвестування має на увазі певний ризик. Тільки ретельний аналіз допоможе уникнути помилок і втрат при вкладенні коштів.

Розстрочку пропонують на ті квартири, які продаються гірше.

Слід врахувати, що в розстрочку продають не всі квартири. Найбільш вдалі планування продаються навіть з націнкою, а по акціях збувають непопулярні варіанти. При формуванні ціни враховується функціональність планування, видові характеристики, висота поверху. У серйозних будівельних компаніях департамент маркетингу прораховує до дрібниць всі плюси і мінуси кожної квартири і найбільш вигідні способи її реалізації.

Розстрочення або кредит?

Розстрочка має ряд переваг перед кредитом:

  • не вимагається підтвердження доходів;

  • немає потрібна застава;

  • не потрібні поручителі.

Професійні ріелторські послуги в Києві. Ріелтор.

У докризовий час, найпоширенішим способом купити квартиру в Києві було використання іпотечного кредитування через банк. На сьогоднішній день найбільш вигідна схема купити квартиру в новобудові - це розстрочка від забудовника. Давайте розглянемо які є схеми покупки нерухомості у забудовника в розстрочку і обговоримо їх плюси і мінуси.

Зараз на українському ринку нерухомості розстрочку пропонують більше 80% забудовників. Подібний спосіб продажу це вимушений захід як для будівельних компаній так і для покупців. Багато людей хочуть купити квартиру, але не в змозі внести відразу всю суму. Забудовник хоче будувати, але зробити це без фінансових коштів не здатний, а отримуючи від покупця щомісячні платежі, має можливість продовжувати будівництво.

Розстрочку охоче використовують не тільки ті, які не мають відразу всієї суми, а й ті, хто знає, що гроші повинні працювати. Навіть маючи кошти для оплати повної вартості квартири вони віддають перевагу розстрочці, вкладаючи гроші в бізнес або в депозит, отримуючи додатковий дохід.

Будівельні компанії пропонують одночасно кілька видів розстрочки. Найпопулярнішою є з первинної оплатою 30% вартості нерухомості, що купується і поетапної виплатою суми, що залишилася до закінчення будівництва.

Коротка розстрочка - до закінчення будівництва.

Безвідсоткова розстрочка частіше дається на термін до півтора років, поки будується об'єкт нерухомості. У разі нормального ходу будівництва за цей час будинок вводиться в експлуатацію і забудовник нічим не ризикує.

Наприклад, ЖК "Новопечерські Липки", в Києві, пропонує покупцеві три види розстрочки:

  • "50 на 50". Покупець оплачує 50% вартості квартири, а решту суми повинен внести відразу після введення новобудови в експлуатацію;

  • з початковим внеском 10-15% і оплатою решти суми протягом півтора років;

  • початковий внесок 15% і розстрочка залишилася суми на термін до 3 років.

Основну вартість квартири покупець зобов'язаний виплатити рівними частинами до введення будинку в експлуатацію.

Розстрочка з відсотками на 2-3 роки.

Розстрочка на більш тривалий період, як правило, пропонується вже з відсотками. Якщо ви купуєте квартиру в розстрочку на 2-3 роки то відсоток буде близько 15% річних на залишок суми і може змінюватися в залежності від першого внеску.

Довгострокова розстрочка.

Довгі терміни розстрочки - це 2,5-5 років, або максимально 10 років. Пропозицій, купити квартиру від будівельників, на таких умовах не багато. Одна з причин - дуже мало бажаючих розтягувати боргові зобов'язання на такий тривалий період.

Наприклад, в ЖК "Голосієво" довгострокової розстрочкою на сім років, не скористався жоден чоловік, а на п'ять років - скористалися тільки одиниці. Найбільшим попитом користувалася безвідсоткова розстрочка на рік, коли покупець відразу оплачував 70-80% вартості і решту суми вносив протягом року.
До плюсів розстрочок слід віднести те, що на відміну від кредитування в банках не потрібна довідка про доходи. І забудовник тут нічим не ризикує, тому що за умовами договору, якщо покупець квартири не може далі платити, то квартира залишається забудовнику, а не відбувся покупцеві повертаються гроші, за вирахуванням неустойки від десяти до двадцяти відсотків від внесених ним коштів.
Мінуси розстрочок в тому, що всі витрати на розстрочку будівельна компанія закладає у вартість об'єкта нерухомості. Просто до вартості готового об'єкта додається фіксується сума, часто - не менше 800 грн. за квадратний метр. Є випадки коли переплата при розстрочці становить стільки ж скільки і при оформленні кредиту. Крім цього при розстрочці, покупець, не отримує свідоцтво про право власності на квартиру поки не виплатить всю суму.

Передоплата зі знижкою.

Цю програму умовно можна назвати розстрочкою, але вона дуже затребувана. Пропонується вона найчастіше на початковому етапі будівництва. За умовами цієї програми 100% вартості квартири вноситься частинами, але в протягом дуже короткого часу - близько місяця. При цьому пропонуються знижки на вартість об'єкта нерухомості від 3 до 10 відсотків.

Таким чином будівельна компанія отримує 100% вартості ще не зведених квадратних метрів та незважаючи на знижки, така схема оплати, є дуже вигідна для будівельників.

Основна небезпека 100% передоплати - це не дотримання термінів здачі в експлуатацію об'єкта будівництва. В цьому випадку будівельна компанія втрачає інтерес закінчити будівництво в зазначений термін, а покупець не може ні продати цю квартиру ні повернути вкладені кошти.

Для покупця повна оплата нерухомості вигідна тільки на остаточному етапі будівництва.

Акредитив - оплата тільки за побудовану нерухомість.

Захистити себе, покупець квартири, може за допомогою акредитива. При цій схемі оплати 100% вартості нерухомості розміщується на аккредитивном рахунку в банку і перераховуються будівельної компанії в момент здачі в експлуатацію побудованого будинку. Таким чином інвестор захищає себе від довгобуду, або "заморозки" будівництва.

Коли будинок вчасно зданий в експлуатацію, банк перераховує гроші будівельної компанії. Якщо забудовник не вкладається в терміни будівництва, банк, на вимогу покупця, повертає йому гроші з заздалегідь обумовленими відсотками (до 10%).
У цьому випадку покупець не ризикує втратити вкладені гроші, йому не потрібно нервувати і неспокійно стежити за ходом будівництва. У свою чергу це максимально стимулює забудовника дотримуватися термінів будівництва і здачі в експлуатацію будинку, що будується.

Недоліком цієї схеми є "плата" за акредитив. Ціна квартир, що продаються за такою програмою, дорожче на 5-10% ніж реалізовані за передоплатою. До мінусів слід додати втрату знижки, яку забудовник дає при стовідсотковій оплаті купованої нерухомості.

Купівля нерухомості за облігаціями.

Під будівництво об'єкту нерухомості випускаються безготівкові облігації, кількість яких відповідає будуються квадратним метрам. Покупцем відкривається спеціальний рахунок, на який забудовник зараховує сплачені облігації, вони дають право інвестору в майбутньому обміняти їх на збудоване житло. Після здачі в експлуатацію об'єкта, забудовник погашає оплачені облігації, інвестор підписав акт прийому-передачі приймає оплачену нерухомість і оформляє свідоцтво про право власності. У разі коли інвестор не встигає 100% оплатити вартість квартири до введення в експлуатацію, право власності оформляється на компанію, з інвестором підписується попередній договір про купівлю-продаж на квартиру. Якщо протягом року не погашається залишок вартості то оформляється договір іпотеки і право власності переходить до покупця.

Ця схема покупки нерухомості вигідна для інвестування в нерухомість тим, що в будь-який момент до закінчення будівництва можна продати наявні облігації третій особі.

Як захистити себе від втрат при купівлі нерухомості в новобудові.

Вимагайте у забудовника пред'явити документ на право володіння або оренди земельної ділянки під будівництво, дозвільні документи на будівництво, затверджений проект об'єкта, документи дозволяють забудовникові проводити будівельні роботи даної категорії.

Як правило, гроші роблять не на рахунок будівельної компанії, а на рахунок фінансової установи. Важливо переконатися в наявності відповідних договорів між забудовником і фінустановою.
Жодна зі схем купівлі нерухомості в новобудові не гарантує повну безпеку вкладених грошей, та й саме по собі інвестування має на увазі певний ризик. Тільки ретельний аналіз допоможе уникнути помилок і втрат при вкладенні коштів.

Розстрочку пропонують на ті квартири, які продаються гірше.

Слід врахувати, що в розстрочку продають не всі квартири. Найбільш вдалі планування продаються навіть з націнкою, а по акціях збувають непопулярні варіанти. При формуванні ціни враховується функціональність планування, видові характеристики, висота поверху. У серйозних будівельних компаніях департамент маркетингу прораховує до дрібниць всі плюси і мінуси кожної квартири і найбільш вигідні способи її реалізації.

Розстрочення або кредит?

Розстрочка має ряд переваг перед кредитом:

  • не вимагається підтвердження доходів;

  • немає потрібна застава;

  • не потрібні поручителі.

Професійні ріелторські послуги в Києві. Ріелтор.

У докризовий час, найпоширенішим способом купити квартиру в Києві було використання іпотечного кредитування через банк. На сьогоднішній день найбільш вигідна схема купити квартиру в новобудові - це розстрочка від забудовника. Давайте розглянемо які є схеми покупки нерухомості у забудовника в розстрочку і обговоримо їх плюси і мінуси.

Зараз на українському ринку нерухомості розстрочку пропонують більше 80% забудовників. Подібний спосіб продажу це вимушений захід як для будівельних компаній так і для покупців. Багато людей хочуть купити квартиру, але не в змозі внести відразу всю суму. Забудовник хоче будувати, але зробити це без фінансових коштів не здатний, а отримуючи від покупця щомісячні платежі, має можливість продовжувати будівництво.

Розстрочку охоче використовують не тільки ті, які не мають відразу всієї суми, а й ті, хто знає, що гроші повинні працювати. Навіть маючи кошти для оплати повної вартості квартири вони віддають перевагу розстрочці, вкладаючи гроші в бізнес або в депозит, отримуючи додатковий дохід.

Будівельні компанії пропонують одночасно кілька видів розстрочки. Найпопулярнішою є з первинної оплатою 30% вартості нерухомості, що купується і поетапної виплатою суми, що залишилася до закінчення будівництва.

Коротка розстрочка - до закінчення будівництва.

Безвідсоткова розстрочка частіше дається на термін до півтора років, поки будується об'єкт нерухомості. У разі нормального ходу будівництва за цей час будинок вводиться в експлуатацію і забудовник нічим не ризикує.

Наприклад, ЖК "Новопечерські Липки", в Києві, пропонує покупцеві три види розстрочки:

  • "50 на 50". Покупець оплачує 50% вартості квартири, а решту суми повинен внести відразу після введення новобудови в експлуатацію;

  • з початковим внеском 10-15% і оплатою решти суми протягом півтора років;

  • початковий внесок 15% і розстрочка залишилася суми на термін до 3 років.

Основну вартість квартири покупець зобов'язаний виплатити рівними частинами до введення будинку в експлуатацію.

Розстрочка з відсотками на 2-3 роки.

Розстрочка на більш тривалий період, як правило, пропонується вже з відсотками. Якщо ви купуєте квартиру в розстрочку на 2-3 роки то відсоток буде близько 15% річних на залишок суми і може змінюватися в залежності від першого внеску.

Довгострокова розстрочка.

Довгі терміни розстрочки - це 2,5-5 років, або максимально 10 років. Пропозицій, купити квартиру від будівельників, на таких умовах не багато. Одна з причин - дуже мало бажаючих розтягувати боргові зобов'язання на такий тривалий період.

Наприклад, в ЖК "Голосієво" довгострокової розстрочкою на сім років, не скористався жоден чоловік, а на п'ять років - скористалися тільки одиниці. Найбільшим попитом користувалася безвідсоткова розстрочка на рік, коли покупець відразу оплачував 70-80% вартості і решту суми вносив протягом року.
До плюсів розстрочок слід віднести те, що на відміну від кредитування в банках не потрібна довідка про доходи. І забудовник тут нічим не ризикує, тому що за умовами договору, якщо покупець квартири не може далі платити, то квартира залишається забудовнику, а не відбувся покупцеві повертаються гроші, за вирахуванням неустойки від десяти до двадцяти відсотків від внесених ним коштів.
Мінуси розстрочок в тому, що всі витрати на розстрочку будівельна компанія закладає у вартість об'єкта нерухомості. Просто до вартості готового об'єкта додається фіксується сума, часто - не менше 800 грн. за квадратний метр. Є випадки коли переплата при розстрочці становить стільки ж скільки і при оформленні кредиту. Крім цього при розстрочці, покупець, не отримує свідоцтво про право власності на квартиру поки не виплатить всю суму.

Передоплата зі знижкою.

Цю програму умовно можна назвати розстрочкою, але вона дуже затребувана. Пропонується вона найчастіше на початковому етапі будівництва. За умовами цієї програми 100% вартості квартири вноситься частинами, але в протягом дуже короткого часу - близько місяця. При цьому пропонуються знижки на вартість об'єкта нерухомості від 3 до 10 відсотків.

Таким чином будівельна компанія отримує 100% вартості ще не зведених квадратних метрів та незважаючи на знижки, така схема оплати, є дуже вигідна для будівельників.

Основна небезпека 100% передоплати - це не дотримання термінів здачі в експлуатацію об'єкта будівництва. В цьому випадку будівельна компанія втрачає інтерес закінчити будівництво в зазначений термін, а покупець не може ні продати цю квартиру ні повернути вкладені кошти.

Для покупця повна оплата нерухомості вигідна тільки на остаточному етапі будівництва.

Акредитив - оплата тільки за побудовану нерухомість.

Захистити себе, покупець квартири, може за допомогою акредитива. При цій схемі оплати 100% вартості нерухомості розміщується на аккредитивном рахунку в банку і перераховуються будівельної компанії в момент здачі в експлуатацію побудованого будинку. Таким чином інвестор захищає себе від довгобуду, або "заморозки" будівництва.

Коли будинок вчасно зданий в експлуатацію, банк перераховує гроші будівельної компанії. Якщо забудовник не вкладається в терміни будівництва, банк, на вимогу покупця, повертає йому гроші з заздалегідь обумовленими відсотками (до 10%).
У цьому випадку покупець не ризикує втратити вкладені гроші, йому не потрібно нервувати і неспокійно стежити за ходом будівництва. У свою чергу це максимально стимулює забудовника дотримуватися термінів будівництва і здачі в експлуатацію будинку, що будується.

Недоліком цієї схеми є "плата" за акредитив. Ціна квартир, що продаються за такою програмою, дорожче на 5-10% ніж реалізовані за передоплатою. До мінусів слід додати втрату знижки, яку забудовник дає при стовідсотковій оплаті купованої нерухомості.

Купівля нерухомості за облігаціями.

Під будівництво об'єкту нерухомості випускаються безготівкові облігації, кількість яких відповідає будуються квадратним метрам. Покупцем відкривається спеціальний рахунок, на який забудовник зараховує сплачені облігації, вони дають право інвестору в майбутньому обміняти їх на збудоване житло. Після здачі в експлуатацію об'єкта, забудовник погашає оплачені облігації, інвестор підписав акт прийому-передачі приймає оплачену нерухомість і оформляє свідоцтво про право власності. У разі коли інвестор не встигає 100% оплатити вартість квартири до введення в експлуатацію, право власності оформляється на компанію, з інвестором підписується попередній договір про купівлю-продаж на квартиру. Якщо протягом року не погашається залишок вартості то оформляється договір іпотеки і право власності переходить до покупця.

Ця схема покупки нерухомості вигідна для інвестування в нерухомість тим, що в будь-який момент до закінчення будівництва можна продати наявні облігації третій особі.

Як захистити себе від втрат при купівлі нерухомості в новобудові.

Вимагайте у забудовника пред'явити документ на право володіння або оренди земельної ділянки під будівництво, дозвільні документи на будівництво, затверджений проект об'єкта, документи дозволяють забудовникові проводити будівельні роботи даної категорії.

Як правило, гроші роблять не на рахунок будівельної компанії, а на рахунок фінансової установи. Важливо переконатися в наявності відповідних договорів між забудовником і фінустановою.
Жодна зі схем купівлі нерухомості в новобудові не гарантує повну безпеку вкладених грошей, та й саме по собі інвестування має на увазі певний ризик. Тільки ретельний аналіз допоможе уникнути помилок і втрат при вкладенні коштів.

Розстрочку пропонують на ті квартири, які продаються гірше.

Слід врахувати, що в розстрочку продають не всі квартири. Найбільш вдалі планування продаються навіть з націнкою, а по акціях збувають непопулярні варіанти. При формуванні ціни враховується функціональність планування, видові характеристики, висота поверху. У серйозних будівельних компаніях департамент маркетингу прораховує до дрібниць всі плюси і мінуси кожної квартири і найбільш вигідні способи її реалізації.

Розстрочення або кредит?

Розстрочка має ряд переваг перед кредитом:

  • не вимагається підтвердження доходів;

  • немає потрібна застава;

  • не потрібні поручителі.

Розстрочення або кредит?
Розстрочення або кредит?
Розстрочення або кредит?
Розстрочення або кредит?
Розстрочення або кредит?
Розстрочення або кредит?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online