Іпотека без первісного внеску

  1. Які програми та умови пропонують банки тим, у кого немає початкового внеску
  2. ТОП-5 вигідних банків дають іпотеку без початкового внеску
  3. Пошук кращих умов іпотеки без початкового внеску через сервіс Тінькофф Іпотека
  4. Альфа-Банк - іпотека під заставу житлової нерухомості
  5. Банк «Відкриття» - найкраща програма «Вільні метри»
  6. Умови та онлайн-заявка на іпотеку в банку «Відкриття»
  7. Іпотека без першого внеску від ВТБ
  8. Основні умови іпотеки ВТБ без початкового внеску
  9. Який банк і яку іпотечну програму вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Далеко не всім вдається накопичити початковий внесок, щоб оформити традиційну іпотеку. Однак стати володарем власною квартирою хоче кожен. У зв'язку з цим питання, чи можна взяти іпотеку без початкового внеску, хвилює багатьох. В цілому існує ряд кредиторів, які надають такі житлові позики. Важливо уважно вивчити умови, пропоновані ними.

Важливо уважно вивчити умови, пропоновані ними

Які програми та умови пропонують банки тим, у кого немає початкового внеску

Останнім часом намітилася тенденція до спаду кількості видаваних іпотечних кредитів. У цих умовах деякі кредитори стали погоджуватися на видачу житлових позик тим, у кого немає грошей на початковий внесок. Однак для банків такий тип кредитування пов'язаний з високим ризиком. Тому заради його зниження кредитори використовують різні способи:

  1. Під забезпечення наявної нерухомістю. Закладається об'єкт повинен бути ліквідною і придатною для проживання. Однак отримати вдасться не більше 70% вартості наявної нерухомості.
  2. Іпотека з материнським капіталом і без початкового внеску. Сьогодні розмір субсидії на другу дитину дорівнює 426 000 рублей. Це приблизно становить двадцять відсотків вартості квартири.
  3. Програми іпотечного кредитування з підтримкою держави призначені для соціально незахищених категорій росіян - молодих сімей, військовослужбовців та інших. Військовим держава оплачує іпотеку в межах 2.2 мільйонів рублів. Іншим громадянам видається житловий сертифікат, який становить близько 10% вартості квартири.
  4. Сьогодні спостерігається падіння попиту не тільки на іпотеку, а й на квартири на первинному ринку. Тому часто забудовники, об'єднавшись з кредиторами, розробляють спеціальні програми кредитування, що дозволяють придбати житло в іпотеку без початкового внеску.

Деякі намагаються оформити споживчий кредит для оплати першого платежу. Однак цей варіант не можна назвати ефективним. Він призводить до значного збільшення витрат на обслуговування іпотеки.

ТОП-5 вигідних банків дають іпотеку без початкового внеску

Щоб самостійно визначити, які банки дають іпотеку без початкового внеску, доведеться вивчити чимало пропозицій від різних банків. Варто проаналізувати і порівняти їх, щоб вибрати краще.

Тим часом, фахівці регулярно оцінюють іпотечні програми. Вони складають рейтинги, які значно полегшують вибір майбутньому позичальникові. Нижче представлений список банків, де можна взяти іпотеку без початкового внеску.

Пошук кращих умов іпотеки без початкового внеску через сервіс Тінькофф Іпотека

Пошук кращих умов іпотеки без початкового внеску через сервіс Тінькофф Іпотека

Тінькофф розробив унікальний сервіс одночасної подачі заявки в кілька банків. Безпосередньо на сайті банку, використовуючи калькулятор іпотеки, можна підібрати відповідні умови кредитування. При цьому можна змінювати не тільки суму позики, а й розмір першого внеску, а також імовірну величину щомісячного платежу. Уже на цьому етапі сервіс пропонує відповідні банки і визначає мінімальну ставку.

Процедура оформлення іпотеки включає всього чотири кроки:

  1. заповнення онлайн-заявки;
  2. співробітники сервісу направляють отриману заявку в банки-партнери;
  3. вибір нерухомості;
  4. відвідування банку з дали позитивну відповідь на питання, чи дадуть іпотеку.

Переваги сервісу Тінькофф полягає не тільки в значній економії часу за рахунок одночасного направлення заявки в велику кількість банків. Також клієнти сервісу отримують знижку з процентної ставки, яка може досягати 1,5%. Мінімальна ставка зараз становить 6% річних.

Альфа-Банк - іпотека під заставу житлової нерухомості

Альфа-Банк - іпотека під заставу житлової нерухомості

При наявності якісної житлової нерухомості можна отримати іпотеку в Альфа-Банку, не маючи коштів для першого платежу. Витратити отримані кошти можна не тільки на придбання іншої нерухомості, але і на ремонт та інші поліпшення житла, а також на інші особисті цілі.

Основні умови іпотеки без першого внеску в цьому випадку такі:

  • мінімальна сума - шістсот тисяч рублів;
  • максимальний розмір позики залежить від вартості застави і складає 50% при отриманні грошей на споживчі цілі та 60% на покупку нерухомості і ремонт;
  • ставка від 10,19% річних;
  • при оформленні комплексного страхування ставка може бути мінімальною;
  • максимальний термін іпотечного кредиту-30 років.

Зарплатні клієнти можуть розраховувати на більш вигідні умови кредитування.

Банк «Відкриття» - найкраща програма «Вільні метри»

Банк «Відкриття» - найкраща програма «Вільні метри»

Програма «Вільні метри» дозволяє отримати кошти під заставу наявної у власності у позичальника нерухомості. Отримані гроші можна витратити на індивідуальне житлове будівництво, а також придбання квартир. Ідеально підходить такий кредит для покупки нестандартного житла - часткою, кімнат, гостінок. На таку нерухомість позичити гроші буває непросто.

Основні умови по представленій програмі наступні:

  • процентна ставка по іпотеці в цьому випадку становить від 10,7% річних;
  • максимальна сума - тридцять мільйонів рублів;
  • розмір позики не може перевищувати 70% вартості нерухомості, що закладається;
  • термін кредиту до 30 років;
  • можливість залучення созаемщиков - не більше трьох.

На зниження ставки можна розраховувати при дотриманні наступних умов:

  • позичальник є зарплатних клієнтом банку Відкриття;
  • при оформленні страхування життя і працездатності;
  • якщо надається в заставу майно застраховане.

Умови та онлайн-заявка на іпотеку в банку «Відкриття»

Іпотечні програми Ощадбанку

Іпотечні програми Ощадбанку

Вважається, що в Ощадбанку неможливо отримати іпотеку з нульовим внеском. Однак і тут діють програми, які дозволяють придбати нерухомість, зовсім не маючи накопичень:

  1. Іпотека плюс материнський капітал - одне з кращих пропозиції банку. Субсидія, що отримується при народженні другої дитини, може бути спрямована на внесення початкового внеску.
  2. Військова іпотека призначена виключно для військовослужбовців. Однак і вона заслуговує на увагу. Такий позику не вимагає внесення будь-якої суми, за військового виплати робить держава. Процентна ставка за програмою встановлюється на рівні від 9,5% річних.

В Ощадбанку отримати іпотеку без накопичень непросто. Тут діє всього дві відповідних програми. Однак ця кредитна організація має величезну перевагу, яке полягає в одній з найнижчих ставок на ринку.

Іпотека без першого внеску від ВТБ

Іпотека без першого внеску від ВТБ

ВТБ пропонує чимало програм, але більшість з них передбачають внесення першого платежу. Він повинен становити не менше 10% від суми нерухомості, що купується. Однак є іпотечна програма банку, оформляється навіть при відсутності певної грошової суми. Це позика під забезпечення наявної нерухомості.

Основні умови іпотеки ВТБ без початкового внеску

  • Заставою може виступати квартира в багатоповерховому будинку. Важлива умова - розташування в межах населеного пункту, де оформляється кредит.
  • Нерухомість не обов'язково повинна належати позичальнику. Право власності може бути у його дружина або членів сім'ї. Але в цьому випадку обов'язкове оформлення поручительства власників.
  • Отримати можна не більше половини вартості закладається квартири.
  • Максимальна сума позики становить 15 мільйонів рублів.
  • Ставка за іпотечним кредитом починається від 9.7% річних.
  • Максимальний термін встановлений на рівні тридцяти років.

Чи варто брати іпотеку в ВТБ і докладні умови доступні в статті, присвячена цьому питанню.

Який банк і яку іпотечну програму вибрати?

Використання рейтингів, складених фахівцями, значно полегшують вибір. Однак в більшості випадків питання, де взяти іпотеку без початкового внеску, залишається відкритим.

Вивчивши відгуки клієнтів, які скористалися розглянутими пропозиціями, можна порадити скористатися пропозицією від банку Відкриття. Тут відносно невисокі ставки в поєднанні з лояльним ставленням до позичальників.

Не варто також обходити стороною і сервіс від Тінькофф. Він дозволяє швидко знайти банки, що дають іпотеку без початкового внеску. Більш того, досить залишити заявку в одному сервісі, щоб вона була передана всім відповідним кредиторам.

Існує думка, що отримати іпотеку, не маючи абсолютно ніяких накопичень, не реально. Але шанси є, і їх чимало. Вирішуючи, в якому банку взяти іпотеку, в першу чергу звертають увагу на великі серйозні організації, адже навіть тут є відповідні програми.

Який банк і яку іпотечну програму вибрати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online