Фіксовані платежі ІП в 2013 році

  1. Фіксовані платежі ІП в 2013 році до Пенсійного Фонду Росії
  2. Платежі в ФФОМС
  3. Оплата фіксованих страхових внесків індивідуальними підприємцями

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фіксовані платежі - це частина діяльності індивідуального підприємця, яка не залежить від того, чи є у нього в штаті наймані працівники, чи займався індивідуальний підприємець будь-якою діяльністю протягом року чи ні. 2013 рік принесе індивідуальним підприємцям значні зміни, які торкнуться розмірів сум фіксованих платежів.

Фіксовані платежі ІП в 2013 році до Пенсійного Фонду Росії

Фіксовані платежі ІП в 2013 році до Пенсійного Фонду Росії

Для початку необхідно визначитися з поняттям і способом розрахунку фіксованого платежу до Пенсійного Фонду Росії (ПФР). Щоб зробити правильний розрахунок суми фіксованого платежу, необхідно просто помножити вартість страхового року на фіксований платіж у визначений фонд. Вартість страхового року, власне кажучи, повинна визначатися розміром мінімальної оплати праці (МРОТ).
Розмір фіксованих платежів індивідуального підприємця в 2013 році в ПФР за самого себе зріс до 35664,66 рублів. До порівняння, у 2012 році він становив 17205,25 рублів, що підтверджує той факт, що відбулося збільшення розміру платежу. (Пенсійні платежі ІП на 2013 рік тут)
Фіксовані платежі ІП в 2013 році можна розділити на дві групи: страхові та накопичувальні. Виходячи з цього, підприємець сплачує дві квитанції. Страхові внески у 2013 році становлять 26%. І при цьому не варто забувати про виплати внесків до ФФОМС.

Платежі в ФФОМС

Індивідуальні підприємці не упускати той момент, що необхідно оплачувати внески до Федерального Фонд обов'язкового медичного страхування (по-іншому, ФФОМС). Сума фіксованого страхового внеску в ФФОМС в 2013 році становитиме 265,46 руб. в місяць (або 796,37 руб. за квартал, 3185,46 руб. в рік).

Оплата фіксованих страхових внесків індивідуальними підприємцями

Індивідуальні підприємці, які сплачують фіксовані внески, повинні пам'ятати про деякі важливі моменти. Індивідуальні підприємці, які сплачують фіксовані внески, повинні пам'ятати про деякі важливі моменти

  • Квитанції повинні бути заповнені за формою ПД-4сб або № ПД. Що стосується оплати, то зробити це можна в Ощадбанку або в іншому банку, де у індивідуального підприємця відкритий розрахунковий рахунок.
  • Підприємцям для правильного і коректного заповнення квитанцій необхідно знати Коди Бюджетної Класифікації (по-іншому, КБК). Дізнатися їх можна на сторінці ПФР в інтернеті.
  • Фіксовані внески платяться тільки за той час, протягом якого зареєстрований ІП, і до кінця року. Необхідно суворо дотримуватися термін оплати фіксованих платежів - не пізніше 31 грудня поточного року. За бажанням, оплачувати можна поквартально або один раз за рік.
  • При суміщенні роботи за трудовим договором з діяльністю ІП, оплата фіксованих внесків все одно повинна здійснюватися від імені ВП.

Вас обов'язково зацікавить:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online