Авто в кредит без початкового внеску: реальність чи спритний хід автосалонів?

  1. Існуючі види автокредитів в порівнянні:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Темп життя постійно зростає, що вимагає від людини все більшої мобільності Темп життя постійно зростає, що вимагає від людини все більшої мобільності. Саме тому важко переоцінити значення автомобіля для людини і його сім'ї. На сьогоднішній день це не предмет розкоші, а необхідність. Купити машину ви можете за власні кошти або за запозичені у банку.

плюси автокредиту

Можна назвати наступні позитивні моменти в ситуації, якщо ви купуєте автомобіль в кредит:

- ви можете вибирати з більшої кількості автомобілів і придбати саме той, який хочете;

- купити авто можна, можливо , Не маючи при цьому потрібний суми в повному обсязі, тобто ви частково оплачуєте покупку автомобіля, а кошти, яких бракує берете в кредит у банку.

Відзначимо, що це дуже суттєвий пункт. Так, якщо ви будете збирати на власний автомобіль довгий час, то через інфляцію ризикуєте втратити певну частку накопичень. В окремих випадках сума втрат від інфляції може бути більше суми, яку вам необхідно було б виплатити банку в якості відсотків за кредитною угодою;

- термін виплати суми, взятої в кредит, і інші умови встановлюється в кредитному договорі, а оскільки умови кредитування в банках різняться, то ви маєте можливість вибирати. Наприклад, вам явно часто доводилося чути про авто в кредит без початкового внеску, без переплат. Про них і поговоримо.

Купівля авто в кредит без початкового внеску формально можлива, але реально вам все одно доведеться платити. Як це виходить? Порівняємо кредит з внеском і без і побачимо різницю.

Як правило, початковий внесок - це 20 або 30 відсотків від загальної вартості автомобіля. Виходить, що якщо ви купуєте авто в кредит з початковим внеском, то платите лише цю суму, а решту грошей вносить банк. За що ви і будете поступово ці гроші йому не повернуть, а також платити відсотки за користування ними (мається на увазі, що гроші упредметнити в машину, і, їздячи на машині, ви користуєтеся, по суті, грошима банку).

Наявність спочатку внеску - це гарантія придбання авто в кредит з мінімальними втратами. По перше , Процентна ставка буде менше, по-друге, за період, відведений вам для погашення кредиту, інфляція знизить або навіть обнулить суму відсотків. Виходить, що якщо купувати автомобіль в кредит з початковим внеском, то можна отримати і певну вигоду.

Кредит з початковим внеском має таку закономірність: чим менше початковий внесок, тим вище процентна ставка. З чого випливає, що якщо ваш початковий внесок буде відсутній, то процентна ставка буде максимальною. Вона і замінить банку початковий внесок, який ви повинні були заплатити. Ось і кредит без внеску.

Існуючі види автокредитів в порівнянні:

  1. кредит з початковою сумою внеску. Для його оформлення вам знадобиться паспорт, водійське посвідчення, документи з місця роботи;
  2. автокредит на покупку автомобіля без спочатку внеску. Документи, які вам потрібні: паспорт, документи з місця роботи і, природно, водійське посвідчення. Купити Б \ У автомобіль за таким кредитом не можна. Крім того, машина повинна бути обов'язково застрахована;
  3. експрес-кредит на покупку машини. Його відмінна риса - швидкість оформлення кредиту та мінімальна кількість необхідних документів. Але за цю швидкість і простоту ви заплатите високою процентною ставкою і обов'язково внесете початковий внесок. Незважаючи на ці явні мінуси, даний вид кредиту дуже поширений серед населення;
  4. кредит на покупку автомобіля без страховки : Пакет документів і терміни, як і в №1,2. Але страхувати машину в КАСКО не потрібно. За таку пільгу покупець розплатиться високою процентною ставкою;
  5. автокредит в розстрочку. Для оформлення кредиту знадобляться: паспорт, оригінал трудової книжки (допускається її копія, належним чином завірена у нотаріуса), водійські права. Яскрава риса цього кредиту - відсутність процентної ставки, оскільки автомобіль купується в розстрочку. Такий кредит потрібно виплатити протягом 5 років і не більше, придбати по ньому можна тільки нову машину і потрібно обов'язково внести початковий внесок у розмірі 30 відсотків. Крім того, слід пам'ятати, що не всі автосалони надають такі кредити покупцеві.

Як це виходить?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online