Як взяти техніку в кредит онлайн без початкового внеску

  1. Де можна оформити техніку онлайн в кредит
  2. Як оформити техніку в кредит онлайн без початкового внеску
  3. Техніка онлайн в кредит: переваги і недоліки
  4. Поради

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оформити кредит на техніку онлайн зараз не складає труднощів. Як це зробити - далі в статті.

Де можна оформити техніку онлайн в кредит

Оформити кредит на техніку онлайн зараз не складає труднощів

Кредит на придбання техніки онлайн можна оформити двома способами:

  • на офіційному сайті банку;
  • безпосередньо на сайті інтернет-магазину, де вона продається.

У першому випадку ви вибираєте товар, який збираєтеся купити, і оговтується в банк заявку на отримання позики. Зазвичай, в таких ситуаціях клієнти оформляють кредитну карту . Такий вид фінансування покупок техніки найбільш популярний, так як має ряд переваг, наприклад, в порівнянні зі споживчим позикою. При видачі кредитної картки банк не цікавить, коли і на що ви витратите ці кошти - якщо ви передумали купувати товар в одному інтернет-магазині, ви зможете зробити це в іншому пізніше. Також наявність кредитної карти дає можливість за допомогою інтернет-банкінгу виробляти покупки на сторінках іноземних магазинів, де найчастіше техніка дешевше.



Якщо ви вирішили оформити споживчий кредит, вам необхідно отримати рахунок-фактуру на обраний товар і звернутися в банк. Однак варто зазначити, що зазвичай фін.учрежденія співпрацюють не з усіма інтернет магазинами.

На сайтах багатьох відомих онлайн рітейлерів є посилання на партнерські програми банків. При виборі способу оплати товару, як правило, є кнопка «купити в кредит», натиснувши яку клієнт може ознайомитися з пропозиціями фін.учрежденій. Вибравши найбільш підходяще, позичальник заповнює анкету, і якщо вона буде схвалена - отримує товар разом з договором позики. Таким способом можна оформити телефон в кредит онлайн без початкового внеску. Кур'єр, який доставив товар, віддасть його і попросить підписати два примірники договору, один з яких передадуть в банк. Така схема оплати задоволена зручна, тому що дозволяє істотно економити час.

Як оформити техніку в кредит онлайн без початкового внеску

Процес оформлення техніки в кредит онлайн досить простий і складається з наступних етапів:

  1. Насамперед клієнт вибирає покупку в інтернет-магазині.
  2. Після цього слід підібрати вид оплати за товар, серед яких є: оплата готівкою, банківською картою або отримання кредиту.
  3. Далі покупцеві необхідно вибрати банк для оформлення позики.
  4. Клієнт оформляє заявку на кредит.
  5. Після її схвалення покупець отримує повідомлення через електронну пошту, СМС повідомлення або по телефону від фахівця банку.
  6. У більшості випадків банківські документи по кредиту приносить кур'єр разом з товаром, і позичальникові необхідно їх просто підписати.

Техніка онлайн в кредит: переваги і недоліки

Купівля техніки онлайн в кредит має свої переваги:

  1. Вартість айфона в кредит без початкового внеску онлайн або іншої техніки навіть з можливою переплатою буде нижче, ніж в звичайних торгових точках.
  2. Зручність оформлення. Купити планшет в кредит онлайн без початкового внеску тепер можна без походів по магазинах і банківських відділень. Заявка оформляється будинку за допомогою комп'ютера або смартфона.
  3. Якщо у вас є кредитна карта, то можна придбати смартфон в кредит онлайн без початкового внеску.

З недоліків виділяють ризики з придбання техніки в інтернет-магазині - ви не можете перевірити товар перед замовленням.

Поради

  1. При покупці ноутбука в кредит онлайн без початкового внеску (або іншої техніки) - читайте умови надання позики. Перед підписанням договору уважно його вивчіть. Уточніть, не відрізняються чи прописані там умови, від тих, які були вказані на сайті.
  2. Обов'язково уточніть розмір штрафних санкцій за прострочення по кредиту і механізм їх нарахування.
  3. Порахуйте повну переплату по позиці, щоб оцінити вартість товару після його виплати. Заповнюйте анкету на отримання кредиту тільки на офіційному сайті банку, щоб ваші дані не потрапили в руки шахраїв.

Читайте також

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online