Як без початкового внеску взяти іпотеку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У наш час молоді сімейні пари дуже часто стикаються з проблемою відсутності власного затишного житла У наш час молоді сімейні пари дуже часто стикаються з проблемою відсутності власного затишного житла. У таких випадках складається три варіанти шляху.

Перший, він же найпоширеніший, коли молодята переїжджають в будинок батьків. Але найчастіше, при спільному проживанні з батьками, виникає почуття нерозуміння, відносини псуються, всьому цьому сприяє, так званий, конфлікт поколінь. Крім того, молодій парі хочеться більше простору, свободи і незалежності, що безсумнівно можливо тільки в своєму власному будинку.

Другий варіант, коли сім'я починає облаштовувати своє «затишне» гніздечко в орендованій квартирі. У такій ситуації не перестають залишати думки, що за квартиру, яка не ваша, потрібно буде платити свої кревні гроші, і що надалі її швидше за все доведеться колись міняти.

Третій варіант, коли молода пара замислюється про іпотеку, за рахунок якої вони могли б придбати власну квартиру. Але в підсумку відмовляється від такої ідеї, так як необхідна сума на перший внесок або відсутня, або її не вистачає.

Чи можливо взяти іпотеку без початкового внеску? Можливо, але способів не так багато, як хотілося б. До кризи банки пропонували своїм клієнтам більш-менш вигідні умови по іпотечному кредиту. Зараз ситуація дещо ускладнилася. Отже взяти квартиру в кредит стало трохи складніше ніж раніше.

Два способи отримати іпотеку без початкового внеску:

1. Отримати кредит відвідавши мікрокредітной організації в Астані без внеску буде можливим тільки в тому випадку, якщо ви надасте банку заставу. Наприклад, будинок, квартиру або транспортний засіб. Якщо заставою виступатиме нерухомість, то будьте готові до того, що банк оцінить його всього на 80% від ринкової вартості. Сума видається іпотеки також буде залежати від доходів сім'ї та від стажу їх роботи.

2. Можливість додатково взяти другий кредит - споживчий, він може виступить в якості початкового внеску по іпотеці.

Якщо молода сім'я впевнена в завтрашньому дні, вона має стабільні доходи і не від кого не залежить, в такому випадку варто купувати квартиру в кредит з початковим внеском. Єдине що потрібно робити, так це не шкодувати часу на вивчення якомога більшої кількості пропозицій від банківських установ, зважити всі їх плюси і мінуси і лише потім, з упевненістю брати іпотеку. Чи не обдуманих рішень при взятті іпотеки бути не повинно!

Share the post «Як без початкового внеску взяти іпотеку?»

Чи можливо взяти іпотеку без початкового внеску?
Share the post «Як без початкового внеску взяти іпотеку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online