Мистецтво впливу: як налагоджувати відносини з людьми для роботи і життя

  1. Перестаньте тиснути
  2. Ось приклад
  3. Придбати цю книгу
  4. Як налагоджувати відносини з дочкою?
  5. КСВ які питання собі поставити, щоб поставити мозок на місце
  6. про відносини з підлітками
  7. Як вести себе з колишньою свекрухою?
  8. легко піддається чужому впливу
  9. Погані стосунки в колективі
  10. А наскільки Ви соціалізовані?
  11. Немає контакту з чоловіком-як чужі
  12. Вплив батьківської любові на відносини з однокласниками (теорія)
  13. Книги про взаємини однокласників
  14. НЛП в родині хтось користується ??? :)
  15. Людина спілкується з вузьким колом
  16. вплив колишніх на нові відносини
  17. страх критики
  18. Якщо від людини болить голова
  19. Життя для роботи або робота для життя
  20. Шаблонні сім'ї, відносини
  21. Питання в резюме?
  22. чи може зрада поліпшити секс. відносини з чоловіком?
  23. Ставлення до особливим людям

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Психологічні навички впливу на людей, залучення їх на свою сторону, завоювання друзів і прихильників давно популярні в Америці - з моменту виходу в 1936 р знаменитої книги Дейла Карнегі, яка прекрасно продається і по сей день. Але фахівці з налагодження відносин йдуть далі: мистецтво впливу на людей затребуване в сучасному світі як ніколи. Пропонуємо уривок з нового бестселера на цю тему.

До змісту

Перестаньте тиснути

У світі, де все постійно зайняті, вам доводиться боротися за увагу людей, і немає нічого поганого в тому, що ви скористаєтеся парою трюків, які спонукають оточуючих прислухатися до вас. Але як тільки вони починають слухати, ви вже не має права їх обманювати. Якщо вони відчують, що ви сконцентровані на власній точці зору і не чуєте того, що вам говорять, то спробують максимально дистанціюватися від вас. І наступного разу, коли ви захочете налагодити з ними контакт, вони не дадуть відповідь на ваш дзвінок.

Щоб достукатися до людей і заручитися їхньою підтримкою на тривалий період, вам необхідно перестати на них тиснути. Перестаньте "продавати". Перестаньте концентруватися на тому, що ви хочете змусити їх зробити. І перестаньте хитрувати, щоб їх обдурити.

Замість цього необхідно вплинути на них так, щоб сформувати справжню і щиру зв'язок. Вам потрібно зрозуміти, в чому полягає їх бачення, і перетворити його в частину власного. Слід мотивувати їх працювати спільно з вами над досягненням важливих цілей. Саме в цьому полягає секрет вибудовування довгострокових відносин і вражаючих досягнень.

До змісту

Ось приклад

Жизель Чепмен хотіла працювати торговим представником у фармацевтичній галузі, однак отримувала відмови після кожного інтерв'ю. Вона почала питати, чому їй не пропонують роботу. І кожен раз чула один і той же відповідь: компанії потрібні люди, які мають принаймні дворічний досвід роботи у фармацевтичній галузі.

Вона спробувала з'ясувати, чому дворічний досвід так важливий для роботодавців. Інтерв'юери відповіли: "Досвідчені і навчені торгові представники мають більше шансів зустрітися з лікарями, нашими основними клієнтами. Потрібен час, щоб розібратися в обстановці, що панує в клініках, зрозуміти, як будувати бесіду, налагодити зв'язки з впливовими особами і в результаті організувати зустріч з лікарем ".

Жизель подякувала за роз'яснення. Через пару днів вона вирушила до будівлі великої клініки і піднялася на ліфті на самий верхній поверх. Почавши звідти, вона поступово спускалася все нижче, заходила в кожен кабінет і питала: "Чи можу я поговорити з людиною, яка зазвичай зустрічається з торговими представниками фармацевтичних компаній?". Їй часто відповідали згодою, а іноді її співрозмовниками виявлялися самі лікарі. В цьому випадку вона говорила наступне: "Я проводжу ряд інтерв'ю, щоб з'ясувати, що йде добре, а що можна змінити з точки зору поліпшення нашого сервісу для вас".

На черговому співбесіді Жизель запитала: "Чи є якась вагома причина, через яку я не можу вважатися гідним кандидатом?". Як завжди, менеджер відділу кадрів сказав, що їй не вистачає досвіду. На це Жизель відповіла: "А якщо я вам скажу, що змогла поспілкуватися з безліччю лікарів без ваших професійних тренінгів, то чи будете ви, як і раніше, вважати, що я не зможу працювати в вашій галузі?".

Менеджер сказав: "Зрозуміло". Його компанія по праву пишалася своєю програмою тренінгів, чи не найкращою в галузі, і вважалося, що саме завдяки їй торгові представники показують високі результати.

Жизель продовжила: "Минулого тижня я зустрілася з десятком лікарів з десяти різних медичних установ. Я зібрала дані про те, що їм необхідно і в якій мірі їх потреби задовольняються фармацевтичними компаніями. Наскільки вам цікава ця інформація?". Менеджер по кадрам притих і вимовив: "І при цьому ви не працювали на компанію, у вас немає візитних карток, і ви все одно змогли поспілкуватися з лікарями? Якщо ви дійсно це зробили, то нікуди не йдіть. Я готовий негайно найняти вас на роботу , вам не потрібно йти на наступне співбесіду ". Жизель Чепмен була прийнята на роботу в Bristol-Myers Squibb, одну з провідних фармацевтичних компаній свого часу. Вона стала її кращим торговим представником, а потім заснувала власну консалтингову організацію.

Жизель отримала свою першу роботу у фармацевтичній галузі, зробивши те, чого не робить майже жоден кандидат, - вона представила себе, в чому може полягати головна задача як для неї, так і для інтерв'юера. Вона вийшла за межі системи "моє і близьке" (я розумна, пробивна і хочу цю роботу) і перемістилася в систему "чуже і далеке" свого співрозмовника (нам потрібна людина, здатна домовитися про зустріч з лікарями та зрозуміти, чого вони хочуть). Зробивши це, вона привернула увагу інтерв'юера, запропонувала йому свій цінний досвід і в результаті отримала ту роботу, яку хотіла.

Ми не вважаємо, що пов'язане вплив такого роду дається без зусиль. Навпаки, ми стверджуємо, що вам доведеться досить попрацювати, не менш, ніж Жизель. Ви повинні відмовитися від установки "що буде працювати на мене?" і задатися питанням "що буде корисно для всіх?". А це означає концентрацію на довгострокових перевагах, а не на сьогохвилинних перемоги. Слідуючи по прокладеному нами шляху, ви зможете перейти від нескладного впливу до пов'язаного і, подібно до багатьох впливових осіб, з якими ми розмовляли, змінити свої відносини з людьми, та й своє життя.

Автор

Марк Гоулстон
Джон Уллмен

Авторська стаття

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Можливо я чогось не розумію в цьому житті, але вплив - це не спосіб побудувати відносини, це метод маніпулювання, тобто "Поиметь" кого-небудь)

.

Коментувати можут "Мистецтво впливу: як налагоджувати відносини з людьми для роботи і життя"

Як налагоджувати відносини з дочкою?

Як налагоджувати відносини з дочкою ?. Діти і батьки. Підлітки. Виховання і взаємини з дітьми підліткового Потім за порадою з боку звернулися в тому числі до нарколога (дивно що таке витворяє людина без впливу якихось речовин).

КСВ які питання собі поставити, щоб поставити мозок на місце

Першу частину життя ви жили "для інших" (намагалися бути не гірше за інших, відповідати стандартам і т.д Засноване на спостереженні за іншими людьми і особистому досвіді. Коли везеш все на собі, "попу підтирати" всім Як уникнути розлучення і налагодити відносини з чоловіком.

про відносини з підлітками

про відносини з підлітками. Ці підступні чоловіки. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, відносини з про відносини з підлітками. У профільній мене закидали незрозуміло чим, запевняючи, що нормальні відносини з 15-річним ...

Як вести себе з колишньою свекрухою?

Родичі. Сімейні відносини. Вона літня людина, не хоче вона роки життя втрачати без близького спілкування з ним. А у неї повні непонятки, як далі її життя з сином буде складатися. І чи буде їх приймати нова невістка.

легко піддається чужому впливу

легко піддається чужому впливу. Взаємини з однолітками. Виховання дитини від 10 до 13 років: освіту, шкільні проблеми, відносини з однокласниками, батьками і легко піддається чужому впливу. Шановні конфяне, підкажіть ось з якого питання ...

Погані стосунки в колективі

Погані стосунки в колективі. Працюю я в цьому відділі півроку, робота влаштовує. Але відносини у мене з дівчатами і жінками - "ніякі". Навіть поговорити ні з ким. На роботі немає ЖОДНОЇ сімейної дами, або розведені з дітьми, або дівчата на виданні різних років.

А наскільки Ви соціалізовані?

Тому що можна обходити кримінальні райони, міняти роботу і вибирати собі важливих лікарів, якщо це важливо. Хочу довести до ідеалу відносини з найближчими людьми. Ще особливе задоволення - налагоджувати контакт із зовсім випадковими людьми в житті ...

Немає контакту з чоловіком-як чужі

Мабуть прав Дарвін, людина - це тварина. Якби людина була створена Богом, то і не виникало Так автор хоче налагодити відносини і питає як це зробити. тоді треба відносини налагоджувати. значить в його розумінні ви йому теж не до даєте душевного тепла. і ...

Вплив батьківської любові на відносини з однокласниками (теорія)

Поверхневі відносини з людьми (а відносини з однокласниками я вважаю саме такими) у величезній мірі залежать від наявності Часто таке зацікавлене ставлення батьків до ... Мистецтво впливу: як налагоджувати відносини з людьми для роботи і ...

Книги про взаємини однокласників

Мистецтво впливу: як налагоджувати відносини з людьми для роботи і життя. :)) мені її книги дуже подобаються, а беременнеть буду по своєму, так як не можна взяти голову Анастасії і собі приставити. 5 моделей хворих стосунків чоловіка і жінки.

НЛП в родині хтось користується ??? :)

Психологія. Сімейні відносини. Це ж саме навик, а не теоретичні знання, які досить прочитати-запонміть і все. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками.

Людина спілкується з вузьким колом

Людина спілкується з вузьким колом. Серйозне питання. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі Людина понад-зайнятої і цілеспрямований, спілкування по роботі багато. І поза роботою обмежується спілкуванням тільки з родичами і ...

вплив колишніх на нові відносини

Розділ: Серйозне питання (як впливають колишні відносини на даний). 2. Якими б ви будучи колишнім коханим (людиною) / дружиною / чоловіком хотіли б бачити відносини з тим, хто увійшов в життя вашого колишнього після вас?

страх критики

Конференція "Сімейні стосунки" "Сімейні стосунки". Розділ: Психологія (як налагодити відносини з мамою все її слова Питання в тому, чому деякі люди (як я) дуже бояться критики / агресії і погано їх переносять? Давно вже працюю над собою, в т.ч. над ...

Якщо від людини болить голова

Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Після спілкування з опр. людьми дико болить голова. Безсоння. Вчора змушена спілкуватися з жінкою пару годин, і потім гаси світло ...

Життя для роботи або робота для життя

Сімейні відносини. Життя для роботи - це коли пріоритет робота, робота повинна приносити задоволення, бути цікавою, перспективною і бажано грошової. А тому не поділяю роботу і життя, живу скрізь і для себе. Що важливіше сім'я або робота, поки не ...

Шаблонні сім'ї, відносини

Шаблонні сім'ї, відносини. Аж смішно стає, глянцеві журнали, мішура, яка дає шаблонні поради "Як затягти мужика в ліжко" "як зберегти сім'ю", "Як впоратися зі зрадою" і так далі. смішно і безглуздо. людина повинна надходити завжди тільки ...

Питання в резюме?

1.самореалізація 2. придбання нових навичок 3. робота в команді на успіх компанії. Якщо самореалізація - головне, то можна прогнозувати, що як тільки людина Придбання нових навичок не долно бути труднощами! Особливо якщо вже є знання і ...

чи може зрада поліпшити секс. відносини з чоловіком?

Сексуальні стосунки: любов і секс, чоловік і дружина, коханець і коханка, контрацепція А все починалося так само як у вас ... Коли ВІН просто з'явився в моєму житті як людина я Мені здається, що Вас більше хвилює як налагодити стосунки з чоловіком, а не зайнятися сексом на ...

Ставлення до особливим людям

Ставлення до особливим людям. . Юридична. Обговорення юридичних питань, консультації фахівців на теми спадщини Ставлення до особливим людям. Їхала в вагоні метро. Навпаки сіли двоє друзів років 19, один з них, ймовірно, переніс ДЦП.

Відносини з чоловіком?
На черговому співбесіді Жизель запитала: "Чи є якась вагома причина, через яку я не можу вважатися гідним кандидатом?
Наскільки вам цікава ця інформація?
Менеджер по кадрам притих і вимовив: "І при цьому ви не працювали на компанію, у вас немає візитних карток, і ви все одно змогли поспілкуватися з лікарями?
Ви повинні відмовитися від установки "що буде працювати на мене?
Quot; і задатися питанням "що буде корисно для всіх?
Як налагоджувати відносини з дочкою ?
Як вести себе з колишньою свекрухою?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online