webmoney.ru / Допомога / Загальні / Перевірка кореспондентів

  1. Атестат: показує рівень ідентифікації власника WMID в системі WebMoney
  2. Детальніше
  3. BL (Бізнес-рівень) - характеристика рівня ділової активності власника WM-ідентифікатора в системі WebMoney
  4. Детальніше
  5. Журнал претензій і позовів Арбітражу
  6. Детальніше
  7. Досьє в Діловий мережі events.webmoney.ru дозволить отримати важливу інформацію про кореспондента
  8. Детальніше
  9. TL - рівень довіри

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви можете додавати до списку ваших кореспондентів в WebMoney Keeper учасників, з якими плануєте постійно обмінюватися повідомленнями і проводити операції.

Завжди перевіряйте, кого ви додаєте в цей список. Система WebMoney надає безліч засобів, які допомагають вам перевірити і оцінити учасника, перед тим як зробити його своїм кореспондентом:

  1. Атестат: показує рівень ідентифікації власника WMID в системі WebMoney

    Показати

    Детальніше

    Для перегляду атестата учасника, знайдіть його по WMID на сайті центру атестації .

    На що слід звернути увагу:

    1. Тип атестата - в ідеалі персональний атестат або атестат продавця.

      Основні типи атестатів, які використовуються в системі:

      • Атестат псевдоніма - видається автоматично кожному, хто реєструється в системі WebMoney. Містить інформацію, яку користувач заповнив при реєстрації - ПІБ, адреса, E-mail, телефон. Ця інформація ніким не перевіряється, тому ступінь довіри до власника атестата псевдоніма мінімальна. Атестат видається безкоштовно.
      • Формальний атестат - видається власнику WMID автоматично і безкоштовно, після введення своїх паспортних даних на сайті Центру атестації. Введені паспортні дані теж не перевіряються і необхідні для мінімальної ідентифікації власника для можливості здійснення операцій - введення, виведення, обміну.
      • Початковий атестат - видається після перевірки паспортних даних власника WMID, але за спрощеною схемою, без надання копій паспорта або при поповненні гаманця через системи грошових переказів (Юністрім, Contact або Анелік) н сайті perevod.webmoney.ru або при отриманні кобрендинговій банківської карти (Visa «WebMoney» Банку ВІДКРИТТЯ, MasterCard «WebMoney» Банку Російський Стандарт) через сервіс banks.webmoney.ru.
      • Персональний атестат - основний атестат в системі WebMoney. Використовується для ведення бізнесу і досвідчених учасників, бажаючих не тільки розплачуватися, а й заробляти в мережі, використовуючи весь набір сервісів системи WebMoney Transfer. Персональний атестат забезпечує високу ступінь довіри з боку інших учасників системи, тому що учасник надає власноруч підписану заяву на атестацію, паспортні дані перевіряються особисто з наданням оригіналів (або по нотаріально засвідчених копій) документів. Атестат видається на платній основі.
      • Атестат продавця - видається власнику персонального атестата, який бажає приймати WebMoney-платежі на своєму сайті, після реєстрації сайту в каталозі Мегасток .
    2. Атестаційна історія - це інформація про всі атестатах, отриманих на даний WMID.
    3. Дата реєстрації в Системі - звертайте внімаеніе, як колись зареєструвався в системі учасник.
    4. Перевірені дані атестату - ця інформація підтверджена при отриманні атестата (перевірені поля відмічені зеленим кольором).
    5. Відкритість інформації - поля з персональними даними за бажанням власника WMID можуть бути як закритими до перегляду, так і відкритими. Деякі учасники системи навмисно відкривають частину своїх даних для того, щоб підвищити рівень довіри до себе з боку інших учасників.
    6. PhotoID - це фотографія учасника системи разом з головним розворотом паспорта. Використовується як додаткова ідентифікація власника WM-ідентифікатора, що підвищує довіру до нього.
    приховати докладніше
  2. BL (Бізнес-рівень) - характеристика рівня ділової активності власника WM-ідентифікатора в системі WebMoney

    Показати

    Детальніше

    Значення BL мінливо і залежить від безлічі параметрів, таких як:

    • тривалість використання Системи;
    • кількість кореспондентів, з якими були WM-трансакції;
    • сума трансакцій і їх кількість;
    • наявність претензій або позовів на адресу учасника.

    Якщо учасник системи веде активну діяльність, то його BL постійно зростає. Слід враховувати, що BL також може і зменшуватися: у разі зменшення активності або припинення користування Системою.

    Бізнес-рівень відображає виключно ділову активність учасника в системі і допомагає оцінити надійність кореспондента, з яким вам доводиться мати справу вперше. BL потенційного кореспондента можна порівняти зі своїм власним або з BL вже відбулися кореспондентів.

    Якщо WMID учасника заблокований, то значення BL стає рівним 0, при знятті блокування BL відновлюється.

    приховати докладніше

  3. Журнал претензій і позовів Арбітражу

    Показати

    Детальніше

    Детальніше

    • Претензія - це скарга на учасника системи в зв'язку з незадоволеністю результатом угоди з ним або скарга на шкідливий сайт. Претензії на учасників системи приймаються тільки від власників з формальним (і вище) атестатом і тільки при наявності вихідних трансакцій від Заявника претензії до Одержувачу претензії. Претензії про небезпечні або шкідливих сайтах приймаються тільки від учасників системи з персональним (і вище) атестатом.

      Подати претензію можна на сайті сервісу Арбітражу в розділі претензії .

    • Позов - це заява до Арбітражного суду при від учасника (позивача), яке постраждало від дій іншого учасника (відповідача) системи, що містить вимоги до відповідача. Предметом позову може бути невиконання умов угоди, опротестування платежу та ін.

      Подати новий позов може будь-який учасник WebMoney на сайті сервісу Арбітражу в розділі позови .

    приховати докладніше
  4. Досьє в Діловий мережі events.webmoney.ru дозволить отримати важливу інформацію про кореспондента

    Показати

    Детальніше

    У Діловий мережі можна бачити активність учасника Системи в різних сервісах, таких як Кредитний, Боргова та інші. Якщо кореспондент довавлен в ваші контакти, то ви можете бачити Стрічку його подій, бачити в будь сервісах він проявляє активність, як багато у нього кореспондентів, чи є у Вас спільні кореспонденти. Якщо учасник Системи користується позиками в боргові сервісі WebMoney, то важливим показником при оцінці кореспондента буде його TL (рівень довіри). На основі всієї цієї інформації ви можете скласти думку про людину.

    приховати докладніше
  5. TL - рівень довіри

Після додавання нового кореспондента в свій список, ви можете встановити для нього Ліміт довіри, тобто дозволити вашому кореспондентові користуватися засобами з обраного вами гаманця в призначених вами обсягах і на призначених вами умовах. Ваш кореспондент також може встановити для вас Ліміт довіри зі свого боку. Маючи багато кореспондентів, які вам довіряють, ви можете скористатися засобами іноді значно перевищують ваші власні.

Сумарний обсяг коштів кореспондентів, якими може скористатися учасник системи в даний момент і є рівнем довіри. Позначається TL. Детальніше про ліміти довіри читайте на сайті боргового Сервісу .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online