Як купити біткоіни за рублі: покрокова інструкція

  1. Так що ж це таке?
  2. Придбання біткоіни на біржах
  3. Обмінники на яких ви можете купити біткоіни за рублі
  4. Купівля на WebMoney
  5. Можна і за готівку
  6. Зри в корінь!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наступним в списку чудес світу я б вніс біткоіни , Котирування якого за вартістю і стрімкості зростання «переплюнули» дорогоцінні метали і камені. Зрозуміло, що в ці крипти потрібно інвестувати, купувати їх. Але як?

Зміст:

  1. Так що ж це таке?
  2. Придбання біткоіни на біржах
  3. обмінники бітокінов
  4. Купівля через WebMoney
  5. Чи можна за готівку купити?
  6. Зри в корінь!

Зри в корінь

Так що ж це таке?

Розібратися в суті криптовалюта складно! Головна особливість біткоіни - це можливість Майнінг (Заробітку) шляхом надання потужностей свого ПК для проведення обчислювальних операцій і «народження» крипті!

Уже зараз, навіть не знаючи тонкощів біткоіни, можна запідозрити щось новеньке. Так і є! Ось гляньте, який зліт демонстрував цей крипт протягом останніх шести років.

Ось гляньте, який зліт демонстрував цей крипт протягом останніх шести років

Виходить, що за цей час курс BTC з 11 $ виріс до 2000 $. Це в 180 разів більше початкового значення (починаючи з 2012 р).

Таких перспектив для інвестування не надає жоден з активів. При цьому обсяги випуску нових біткоіни розплановані на роки вперед (див. Графік).

криптовалюта децентралізована. Емісія біткоіни відбувається шляхом складних обчислень на комп'ютерних потужностях користувачів, підключених до блокчейну. Але при такій стійкості, які фактори можуть вплинути на курс BTC?

У 2014 р празький вчений Ладіслав Крістуфек в результаті глобального аналізу вартості криптовалюта, встановив кілька складових, що впливають на курс біткоіни:

  1. Технічні фактори - складність системи блокчена. Витратність видобутку нових BTC викликає відтік Майнер, що може спровокувати підвищення курсу.
  2. Економічні - кількість нових блоків, число скоєних транзакцій, активність використання BTC при розрахунку за товари та послуги. Наприклад, чим частіше користувачі платять криптовалюта, тим вище її курс.
  3. Рівень інтересу до біткоіни - з'ясувалося, що підвищення кількості пошукових запитів про криптовалюта провокує її зростання. При цьому інтерес може «підігріватися» штучно (спекулятивно), так і виникати природно.

BTC володіє високою волатильністю (зміною курсу за проміжок часу). Для прикладу: волатильність золота становить всього 1,2%, а біткоіни - 10%. Це говорить про інвестиційний потенціал криптовалюта.

Тепер розглянемо існуючі варіанти покупки BTC і позначимо вигідні.

Придбання біткоіни на біржах

Біржі не встановлюють свого курсу. Він формується на основі попиту і ордерів, що розміщуються трейдерами. Монетизація кріптобірж відбувається за рахунок комісії, що стягується з них. Топ-5:

  1. Poloniex.com

com

  • Заснована в 2014 р
  • Обсяг угод - більш 989 млн. $.
  • Комісія - від 0.15% / 0.25% від суми угоди.
  • Підтримує операції з понад 28 валютними парами.

До речі, поповнити рахунок Poloniex можна через Tether , Читайте докладніше за посиланням.

2. livecoin.net (сумнівна біржа, обманює своїх клієнтів, не рекомендуємо)

net (сумнівна біржа, обманює своїх клієнтів, не рекомендуємо)

  • Заснована в 2014 р
  • Обсяг угод - більше 12 млн. $.
  • Комісія - 0,1-0,2%.
  • Підтримує операції з 11 валютними парами.
  • Кешбек - до 0,1%.

3. Yobit.io

  • Заснована в 2014 р
  • Обсяг угод - більше 9 млн. $.
  • Комісія - 0,2%.
  • Підтримує операції з усіма криптовалюта.

4. Exmo.com

  • Заснована в 2013 р
  • Обсяг угод - понад 3,5 млн. $.
  • Комісія - 0,2%.
  • Підтримує операції з 11 валютними парами.
  • Кешбек - динамічний, нараховується при досягненні місячного обсягу операцій в 10 BTC.

Обмінники на яких ви можете купити біткоіни за рублі

Тим, хто не готовий торгувати і вважає за краще «стійкий» курс, краще скористатися онлайн-обмінниками. Вони встановлюють власну вартість криптовалюта виходячи з середньозваженого ринкового курсу, і виробляють обмін на «гроші» популярних онлайн-платіжок.

Розглянемо використання обмінників на прикладі MegaChange.is . На відміну від бірж він має простий і доступний для розуміння інтерфейс.

Щоб зробити операцію з криптовалюта, досить вибрати напрямок обміну і ввести суму. зробимо покупка біткоіни за «Яндекс-рублі».

Біля обраного напрямку відразу виводиться існуючий на обміннику курс і резерв.

Після натискання на кнопку «Перейти» потрапляємо на сторінку формування заявки на операцію.

Після натискання на кнопку «Перейти» потрапляємо на сторінку формування заявки на операцію

Для здійснення обміну досить вказати реєстраційний email і адреса BTC. При цьому операція не займе багато часу, а стягується комісія нікуди не «захована».

Здається, що використання обмінників «кусається». Але насправді ви економите на виведення коштів. Багато кріптобіржі додатково знімають відсоток за перерахування коштів на зазначений гаманець онлайн-платіжки.

Обмінники дозволяють заощадити і гроші, і час. У них при обміні ви проводите за все одну транзакцію з криптовалюта. На біржі кількість операцій збільшується: введення засобів, покупка, висновок на свій гаманець в платіжці. І кожен раз майданчик знімає свій відсоток.

Приклади методів за допомогою яких можна швидко обміняти

Купівля на WebMoney

Для операцій з біткоіни в платіжній системі, як і для будь-якого іншого з підтримуваних «Фіат», існує аналог - WMX. курс:

1BTC = 1000 WMX

Щоб поповнити кріптовалютний рахунок, можна використовувати засоби, розміщені на WMR, WMZ і інших гаманцях. У WebMoney заволодіти криптами: можна кількома способами:

  • Через WebMoney Transfer - обмін відбувається за курсом, який завжди нижче за ринок, встановленому в цій системі розрахунків.

Через WebMoney Transfer - обмін відбувається за курсом, який завжди нижче за ринок, встановленому в цій системі розрахунків

На головній сторінці WebMoney Transfer, присвяченій біткоіни, навіть наводиться курс на інших сервісах (кріптобіржах). Видно, що на момент написання статті можна було знайти курс і «приємніше», ніж пропонує подсервіс WebMoney.

Видно, що на момент написання статті можна було знайти курс і «приємніше», ніж пропонує подсервіс WebMoney

  • Через біржу wm.exchanger - такий курс WMX (аналога BTC) встановився тут.

exchanger - такий курс WMX (аналога BTC) встановився тут

За обмін знімається комісія 0,8%. Крім цього WebMoney знімає такий же відсоток за виведення «кріптових» коштів. У підсумку загальний відсоток становить 1,6%.

У підсумку загальний відсоток становить 1,6%

Щоб здійснювати операції з BTC, користувачеві WebMoney потрібно створити гаманець WMX. Але для цього буде потрібно атестат не нижче формального (з перевіреними даними). Валідація «особистості» проводиться через завантаження скана паспорта. Виходить, що ваша анонімність в блокчейн -системі «анулюється» ☺.

Виходить, що ваша анонімність в   блокчейн   -системі «анулюється» ☺

  • Через біржу indx.ru - ще одне «дочірнє підприємство» WebMoney. Це торговельна площадка, що дозволяє торгувати різними активами. У тому числі і кріптовимі.

У тому числі і кріптовимі

На момент створення матеріалу на цій біржі встановився наступний курс BTC:

На момент створення матеріалу на цій біржі встановився наступний курс BTC:

За обмін WebMoney знімає «традиційні» 0,8% від суми угоди.

Можна і за готівку

Напевно, подумаєте, що автор того☺. Або хтось в реалі вирішив «розвести» і надрукувати паперовий еквівалент біткоіни. Поспішаю порадувати: з автором все в порядку і «кріптофальшівомонетчіков» поки не спостерігалося.

Це більше змахує на першоквітневий жарт, але стаціонарні обмінники крипті існують. Два з них знаходяться в Москві, третій - в Єкатеринбурзі, а четвертий - в Архангельську.

Один зі столичних «стаціонарних» розташований на Новому Арбаті. Але він займається тільки покупкою біткоіни, і при цьому не знімає комісію. Інший московський обмінник спеціалізується на продажу-купівлі біткоіни і ефіру.

Обидва пропонують клієнтам готівковий і безготівковий розрахунок. Поки дана ініціатива схожа на прояв «оригінального» жанру. Не думаю, що при нинішньому курсі буде багато охочих продати кілька біткоіни в «реалі» за готівку. Ходити по місту з 5-7 «кіло» зелені в кишені - ще те удовольствіе☺.

Що стосується двох регіональних обмінників, то відсоток їх комісії «зашкалює». Денна пеня становить 5%, а нічна - 10%. Жесть!

Зри в корінь!

Щоб ви, дорогі читачі, визначилися зі способом придбання BTC, підсумуємо вищесказане. Візуалізіруем умови кожного з варіантів покупки кріптових у вигляді таблиці.

Як бачите, все прояснилося! Використання бірж, на перший погляд, це найвигідніший «шлях». Але на ділі багато площадки ретельно приховують наявність відсотка за висновок. Ці значення заховані в якомусь «далекому» розділі сайту або не вказані взагалі. Дізнатися про них можна тільки після здійснення покупки-продажу біткоіни на біржі.

Виходить, що найчеснішими залишаються найменш «азартні» способи заволодіння BTC - це обмінники і старе перевірене WebMoney. Але в останньому варіанті часто натрапляєш на не дуже вигідний курс обміну, тому «прозорішою» всього для покупки біткоіни користуватися обмінниками. Тим більше що багато хто з них оновлюють курс в інтерактивному режимі і розраховують його за середньозваженим значенням на ринку.

Обмінники забезпечують високу швидкість обробки транзакція з біткоіни. Перш за все, за рахунок зменшення кількості операцій: відбувається прямий обмін BTC на валюту потрібної платіжки. Що теж дозволяє заощадити на комісії.

Виходить, що криптовалюта потрібно купувати в обмінниках. Але тільки не в стаціонарних, а онлайнових!

Так що ж це таке?
Але як?
Так що ж це таке?
Але при такій стійкості, які фактори можуть вплинути на курс BTC?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online