Автокомплекс «Регінас»: офіційний дилер КІА Моторс - Автосалон Kia (Киа) Челябінськ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мексика, 25 листопада 2015 року - KIA Motors повідомляє про завершення будівництва першого заводу в Латинській Америці, розташованого в муніципалітеті Пескуерія мексиканського штату Нуево-Леон. Мексика, 25 листопада 2015 року - KIA Motors повідомляє про завершення будівництва першого заводу в Латинській Америці, розташованого в муніципалітеті Пескуерія мексиканського штату Нуево-Леон

Підприємство KIA Motors Mexico, інвестиції в створення якого склали близько 3 мільярдів доларів США, був побудований всього за 13 місяців з моменту початку робіт на майданчику в жовтні 2014 року. Це стало рекордно коротким терміном в історії будівництва заводів KIA в світі. У липні 2015 року KIA Motors оголосила про вихід на мексиканський ринок, за ці місяці в Мексиці відкрито вже 46 дилерських центрів KIA.

У найближчі півроку будуть проведені налагодження устаткування, перевірка відповідності стандартам якості KIA і випуск пілотних зразків продукції. На середину 2016 року заплановано початок серійного виробництва седана KIA Cerato, представленого на низці ринків як KIA Forte. Виробнича потужність заводу складе 300 000 автомобілів в рік, що забезпечить приблизно 10% загальносвітового обсягу виробництва KIA Motors.

Завод займає площу 500 га, на якій розмістилися 4 цехи: штампувальний, зварювальний, фарбувальний і складальний. При будівництві нового заводу було використано близько 27 тисяч тонн сталі, спорудженням основних будівель і каркасів допоміжних корпусів займалися 9 мексиканських будівельних компаній.

«Ми дуже пишаємося цим досягненням! І не тільки тому, що побудований один з найбільших заводів KIA в світі, але і тому, що ми впоралися з цим завданням в рекордно короткі терміни, - прокоментував подію президент KIA Motors Mexico Сонг Бе Кім, - Завдяки тому, що при виробництві будуть застосовуватися найсучасніші технології, ми розраховуємо, що наш завод стане одним з екологічних автомобільних виробництв регіону ».

Мексиканський завод встане в один ряд з десятьма іншими виробничими майданчиками по виробництву автомобілів KIA, розташованими в Кореї, Китаї, Словаччини, Росії та США. 60% продукції заводу призначений для експорту в Північну Америку, 20% будуть забезпечувати ринок Мексики, а решта 20% будуть поставлятися в сусідні держави Латинської Америки.

Спільно з постачальниками KIA Motors привернула на завод близько 4000 співробітників з Мексики, а в довгостроковій перспективі KIA Motors Mexico створить 14 тисяч нових робочих місць. 56 тисяч співробітників будуть зайняті у постачальників і дилерів KIA в регіоні.

Архітектори заводу черпали натхнення в традиційної мексиканської культури. Головний в'їзд на територію викликає яскраві асоціації з археологічною пам'яткою Теотіуакан, де одними з головних визначних пам'яток стародавнього міста є піраміда Сонця і піраміда Місяця. Покрівля дахів корпусів в основному виконана з сірих і білих панелей - це рішення є типовим для регіону і забезпечує додатковий захист від спеки в умовах місцевого клімату.

На заводі встановлено найсучасніше виробниче обладнання, наприклад, штампувальний прес вартістю 75 млн. Доларів США, що має висоту 18 метрів і важить 3862 тонни. Цей прес є найбільшим серед усіх, що використовуються на заводах KIA в світі.


Відповідно до глобальної стратегією KIA Motors щодо зниження шкідливого впливу на навколишнє середовище при виробництві автомобілів, на заводі KIA Motors Mexico використовується складна система моніторингу, безперервно оцінює споживання енергії і рівень викидів. Крім цього, на території комплексу працює інтегрована в загальний виробничий процес станція очистки води, завданням якої є запобігання забруднення грунту і шкідливих стоків в протікає поблизу річку Пескуерія. На заводі застосовується світлодіодне освітлення, що забезпечує істотну економію електроенергії. Надалі планується здійснити ряд проектів, спрямованих на використання альтернативних джерел, зокрема сонячної енергії.

Президент KIA Motors Mexico Сонг Бе Кім додав: «Як тільки буде запущено серійне виробництво, нові автомобілі будуть залишати конвеєр заводу з менш ніж хвилинним інтервалом. Таким чином, наш завод стане одним з найбільш продуктивних серед усіх заводів KIA в світі ».

Більш детальну інформацію Ви можете уточнити в автосалоні КІА «РЕГІНАС» за адресою:
Челябінськ, Свердловський тракт, 5-Р і чи по телефону: +7 (351) 211-75-75


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online