Інструмент Walter AG

  1. walter ag купити в м.Москва Walter AG - це одна з найбільших в світі міжнародних компаній-виробників...
  2. Прайс-лист на інструмент Walter AG
  3. Гарантія кращої ціни
  4. Як купити інструмент «walter ag»?

walter ag купити в м.Москва

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Walter AG - це одна з найбільших в світі міжнародних компаній-виробників металорізального інструменту та інструментального оснащення, база підприємства і основне виробництво знаходиться в Німеччині Walter AG - це одна з найбільших в світі міжнародних компаній-виробників металорізального інструменту та інструментального оснащення, база підприємства і основне виробництво знаходиться в Німеччині.

Інструмент Walter AG ( «Вальтер АГ», Німеччина) проводиться на майданчиках, розташованих в німецьких містах, а також у Франції, США, Китаї.

Заснована компанія в Дюссельдорфі в 1919 році. Основною спеціалізацією був випуск твердосплавних пластин. Також в Німеччині працювали фірми:

  • Prototyp (корпусний інструмент);
  • Titex (осьової інструмент);
  • Valentine (інструментальна оснастка).

Ці чотири компанії стали основою бренду, який відомий сьогодні в усьому світі.

Представник Walter AG в Росії - ТОВ «Вальтер» (Санкт-Петербург).

Каталог Walter AG

Каталог Walter AG ( «Сандвик») на сайті «Ринком» склали мітчики HBM 30-6H 164T-X12. Позиція містить повні технічні характеристики і зображення.

Номенклатура виробництва бренду досить обширна. Основні категорії:

  • токарний інструмент (в тому числі пластини, державки, затискачі, різці та ін.)
  • фрезерний інструмент (торцеві, кінцеві фрези, зі змінними пластинами, розгортки, в тому числі твердосплавні);
  • інструмент для свердління;
  • різьбонарізний інструмент;
  • пластини Walter;
  • власники, адаптери.

Купити продукцію Walter AG ви можете, зробивши заявку на сайті або зателефонувавши менеджерам за контактним телефоном.

Прайс-лист на інструмент Walter AG

Бажаючим придбати продукцію марки Walter AG ( «Вальтер АГ» прайс-лист дасть повне уявлення про вартість товарів, технічних параметрах і зовнішньому вигляді інструменту. Компанія «Ринком» виконує разові оптові замовлення і забезпечує стабільні договірні поставки інструментів і оснастки.

Переваги співпраці:

  • впевненість в стабільній якості виробів - компанія працює тільки з офіційними представниками брендів або з виробниками, гарантуючи відсутність підробок;
  • повний комплекс технічної документації;
  • оперативна доставка, пункти самовивозу в містах Росії;
  • відповідність продукції стандартам, актуальним в РФ;
  • доступні ціни, можливість скористатися індивідуальними умовами, знижки постійним клієнтам.

Гарантія кращої ціни

Ви хочете придбати інструмент Walter AG з каталогу «Ринком», але в іншому магазині знайшли вартість нижче? Зателефонуйте нам або напишіть. Ми гарантуємо кращу ціну на будь-яку з позицій і готові запропонувати вам індивідуальну знижку на всю партію товару.

Як купити інструмент «walter ag»?

Для того щоб замовити і купити обраний вами товар, знайдіть його в каталозі інструменту, вкажіть його кількість і клацніть на кнопку «Купити», потім необхідно перейти в пункт меню « Ваша корзина »І заповнити невелику форму замовлення із зазначенням ваших координат. Після цього на вашу електронну пошту (якщо вона вказана вірно) прийде лист, про те що ваша заявка прийнята.

доставка інструменту

Замовлений в нашій компанії інструмент доставляється практично в будь-яке місто Росії за допомогою транспортних компаній. За замовчуванням, всі рахунки виставляються без урахування транспортних витрат.

Детальніше про доставку в міста Росії

Повернення товару належної якості

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до ст. 26.1 закону «Про захист прав споживачів» Покупець має право відмовитися від товару в будь-який час без пояснення причин до його передачі, а після передачі товару - протягом 7 днів.

Повернення товару належної якості можливий за умови, якщо зазначений товар не був у споживанні, збережено його товарний вид, споживчі властивості, а також документ, що підтверджує факт і умови покупки.

У разі відмови від товару компанія здійснює повернення коштів, сплачених Покупцем за договором, за винятком витрат на доставку повернутого товару від Покупця, протягом 10 днів з дня пред'явлення Покупцем відповідної вимоги.

Обмін товару належної якості

Згідно ст. 25 «Про захист прав споживачів» Покупець має право обміняти товар належної якості на аналогічний товар у продавця, у якого цей товар був придбаний, якщо вказаний товар не підійшов за формою, габаритами, фасоном, забарвленням, розміром або комплектації. Обміняти товар на відповідний Покупець може протягом 14 днів, не рахуючи дня покупки.

Обмін проводиться тільки за умови збереження товарного вигляду і споживчих властивостей товару, наявності товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату, а також, якщо зазначений товар не був у вживанні. У разі, якщо аналогічний товар відсутній у продажу, Покупець має право вимагати повернення грошових коштів, сплачених ним за вказаний товар.

У разі відмови від товару компанія здійснює повернення коштів, сплачених Покупцем за договором, за винятком витрат на доставку повернутого товару від Покупця, протягом 14 днів з дня пред'явлення Покупцем відповідної вимоги. Крім того, за угодою з продавцем, Покупець може обміняти товар при надходженні аналога в продаж.

Повернення товару неналежної якості

У разі виявлення недоліків товару Покупець має право:

  • Вимагати заміни на товар цієї ж марки (моделі);
  • Вимагати заміни на такий же товар іншої марки (моделі) з відповідним перерахуванням купівельної ціни;
  • Зажадати відповідного зменшення купівельної ціни;
  • Відмовитися від виконання договору купівлі-продажу і зажадати повернення сплаченої за товар суми .;

Повернення товару неналежної якості здійснюється засобами продавця.

Наведені вище умови повернення / обміну товару не поширюються на товар, виготовлений за індивідуальним замовленням Покупця.

Компанія Ринком допускає наявність помилкової або неточної інформації про товар, що знаходиться на нашому сайті www.rinscom.com. Переконливо просимо Вас, щоб уникнути неприємних ситуацій звертатися до наших менеджерів за уточненням інформації про товар. "

Як купити інструмент «walter ag»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online