Пляжі Валенсії: фото, відео. Кращі піщані пляжі в Валенсії (Іспанія)

  1. Пляж Лас-Аренас
  2. Плайя-де-ла-Мальвароса
  3. Пляж Ель-Салер


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У всій Іспанії одними з кращих прийнято вважати пляжі Валенсії. У багатьох на слуху назва Коста Бланка. Це дуже популярний курортний регіон, і в перекладі його ім'я означає «Білий берег». І виною тому світлий відтінок прибережного піску. Взагалі, відмінною риса безлічі пляжів на всій береговій лінії Валенсії - чудовий пісок. Ще одна відмінна риса місцевих пляжів - це їх чистота. Ну і щорічно отримується Блакитний прапор ЄС можна назвати третьою відмінною рисою багатьох з цих зон відпочинку. Цією нагородою мають кращі піщані пляжі Валенсії.

Пляж Лас-Аренас

Назва цього пляжу говорить сама за себе, адже саме тут розпалюються повні драматизму «баталії» з пляжних видів спорту. Найбільш популярний тут волейбол. Міський пляж Лас-Аренас - найближча пляж до міського центру, він розташований між портом Валенсії і не менш знаменитим пляжем - Плайя-де-ла-Мальвароса.

Уздовж пляжу Лас-Аренас струмує алея, на якій в високий сезон з'являється ціле море торгових лотків з сувенірами. Це настільки популярне місце серед туристів і городян, що народу тут вистачає навіть ночами. Це відвідувачі місцевих клубів, барів або закусочних, постояльці готелів або просто бажаючі прогулятися або посидіти біля моря.

Плайя-де-ла-Мальвароса

Дивно просторий пляж з дуже чистим піском чекає всіх бажаючих загоряти й купатися. А заодно тут можна вивчити місцеві ресторани, відвідувачем одного з яких був сам Ернест Хемінгуей. Ім'я Мальвароса пляж отримав на честь того району, де він розташовується. Раніше в цьому містечку любила відпочивати місцева буржуазія. Сьогодні ж це - одне з найбільш жвавих місць у всій Валенсії. Цьому сприяє безліч пристойних ресторанів і кафе, бажаючи відвідати які, багато туристів і приїжджають сюди, в Мальвароса. В цілому ж місцеві заклади славляться стравами з морепродуктів і неймовірно смачною паельєю. Пляж Мальвароса знаменитий святковими заходами, особливо щорічними аерошоу.

Пляж Ель-Салер

З центру Валенсії автобусом за півгодини можна дістатися до пляжу з дрібним чистим піском. Ель-Салер - так називається пляж - це одне з найкрасивіших місць як на місцевому узбережжі, так і у всіх околицях Валенсії. Відпочиваючим надаються лежаки і пляжні парасольки. Солоне від води тіло можна обполоснути в душовій. До послуг прихильників активного способу життя - прокат спортивного та плавального інвентарю. Тут постійно чергують рятувальники і медпрацівник. Еелающіх перекусити чекають кафе і ресторани. А залишити своє авто можна на недорогий парковці.

Дивовижному благовидий цього пляжу сприяє сусідство з двома природними парками - Альбуфера і Ла-Дееса-дель-Салер. Та й яка перебуває на захід від сосновий гай теж служить цього місця чудовою прикрасою.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 23.06.2014


Фотографії пляжів Валенсії

Популярні статті



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online