Карти Валенсії: огляд безкоштовних карт і путівників, що надаються в туристичній довідкової міста Валенсії, Іспанія

  1. Де шукати карти Валенсії: офіси туристичної довідкової, де можна отримати карти міста.
  2. Безкоштовні карти в туристичній довідкової
  3. Plano VLC Valencia
  4. Карта Valencia Bus Turistic
  5. Plano de Valencia (спонсор карти El Corte Ingles)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Туристична довідкова в центрі Валенсії

Приїхавши до Валенсії, має сенс отримати уявлення про планування міста, щоб краще за нього орієнтуватися, для цього варто взяти безкоштовну карту міста в туристичній довідкової. Таким чином ви зможете визначитися з тим, який район міста відвідати в першу чергу, ви також буде мати уявлення про те, як різні райони міста розташовані щодо один одного.

Ця сторінка містить детальну інформацію про різні безкоштовних картах, які можна взяти в офісах туристичної довідкової в Валенсії. Тут є опис кожної карти із зазначенням її призначення і спеціалізації. В наявності також посилання на список офісів туристичної довідкової, де можна отримати ці карти.

Інтернет-карта Валенсії є у ​​нас на сторінці, присвяченій мапі Валенсії .

Де шукати карти Валенсії: офіси туристичної довідкової, де можна отримати карти міста.

Інформація про місце розташування офісів туристичної довідкової в Валенсії є в нашій статті про офіси туристичної довідкової Валенсії . У місті є кілька офісів туристичної довідкової, в тому числі в таких важливих місцях, як залізничний вокзал і пляж. В офісах туристичної довідкової ви можете попросити будь-яку з перерахованих карт. Ви також можете попросити їх відзначити на карті будь-які питання, що цікавлять вас місця.

Ось контактні дані головного офісу туристичної довідкової в Валенсії:

Офіс туристичної довідкової на площі Plaza de la Reina

Oficina de Turismo
Plaza de la Reina, 19
46002 Valencia, España.

Ел. пошта: [Email protected]
Тел .: +34 96 315 3931
Факс: +34 96 315 3920

Послуги надаються в туристичній довідкової на площі Plaza de la Reina: туристична інформація, продаж проїзного VLC Tourist Card, надання платних послуг туристам (оренда велосипедів, Bioparc, квитки на екскурсійний автобус, квитки в парк City of Arts and Sciences, морські прогулянки, екскурсії по старому місту, поїздки в заповідник Albufera, нічні екскурсії і т.д.). Магазин із сувенірами, надання доступу в інтернет, бронювання житла через інтернет.

Графік роботи туристичної довідкової на площі Plaza de la Reina:
понеділок - субота: 09:00 - 19:00
неділю і Святковий день: 10:00 - 14:00

Парковка біля Oficina de Turismo:

Назва паркінгу Адреса Приблизна відстань до паркінгу в метрах Avenida del Oeste Avinguda de l'Oest, 34 570 m Carmelitas Calle Pintor Vilar, 1 920 m Severo Ochoa Calle Profesor Doctor Severo Ochoa, 14 980 m

Безкоштовні карти в туристичній довідкової

Якщо ви зайдете в один з офісів туристичної довідкової, то побачите, що там є цілий набір безкоштовних карт. Використовуйте цю статтю, щоб визначити, яка карта підійде вам більше всього.

Plano VLC Valencia

Це офіційна, безкоштовна карта Валенсії VLC від туристичної довідкової.

На одній стороні картки зображений весь місто, починаючи від Parque de Benicalap і закінчуючи пляжами (на карті під всю дину зображено русло річки Турія). Там також відзначені зупинки транспорту, готелі, знімне житло, музеї, пам'ятники, парки і спортивні центри.

На іншій стороні карти є детальне зображення старого міста Валенсії, який називається El Carmen. На це карті відзначені маршрути руху автобусів і схема метро в центрі міста. Все це супроводжується невеликими фотографіями головних визначних пам'яток старого міста. Це дуже корисно, якщо ви збираєтеся гуляти по вузьких і звивистих вуличках старого міста, так як назви більшості вулиць відзначені на карти.

Це одна з найкращих безкоштовних карт Валенсії, так як вона містить зовсім небагато реклами.

Карта Valencia Bus Turistic

Ця карта надана компанією, якій належать екскурсійні автобуси з Валенсії (повна інформація про ці автобусах є в нашому огляді екскурсійного автобуса по Валенсії ). Ця карта містить карту всього міста, тому вона буде корисна, навіть якщо ви не станете користуватися екскурсійним автобусом. Однак ця карта особливо корисна, якщо ви збираєтеся проїхатися на екскурсійному автобусі. На ній відзначені різні маршрути руху екскурсійних автобусів по місту і його околицях. Там також зазначено розклад руху автобусів на різних маршрутах. На карті є контактні дані автобусної компанії і відповіді на найбільш поширені питання про екскурсійні автобусах.

Plano de Valencia (спонсор карти El Corte Ingles)

На одній стороні цієї карти зображений весь місто, починаючи від нового русла річки Турія і закінчуючи пляжем, і пристанню для яхт. На цій же стороні карти є важливі телефонні номери, наприклад, служб екстреної допомоги, транспортних служб і туристичної довідкової.

На зворотному боці картки є детальне зображення старого міста (не таке велике і детальне, як на карті VLC від туристичної довідкової - див. Вище). Там також є список і опис (іспанською) головних музеїв Валенсії. Немаленька частина цієї сторони карти відведена під опис розташування безлічі магазинів мережі El Corte Inglés в Валенсії. Там також є розділ, де описується, як нерезиденти ЄС можуть повернути податок на товари придбані в магазинах El Corte Inglés.

Якщо ви хочете дізнатися, що з себе представляють різні райони Валенсії, то читайте наш   путівник по районам Валенсії Якщо ви хочете дізнатися, що з себе представляють різні райони Валенсії, то читайте наш путівник по районам Валенсії . Там є опис різних районів, в тому числі старого міста, парку City of Art and Sciences і пляжу.

Під час відпочинку в Валенсії має сенс взяти собі пару карт, щоб орієнтуватися в місті. Ви побачите, що кожна з безкоштовних карт в туристичній довідкової має свої переваги. Тому вибирайте ту, яка найбільше відповідає вашим потребам, плюс візьміть пару примірників (карти паперові, тому вони мають особливість рватися за пару днів використання). Або можна взяти карти кількох видів, щоб використовувати їх в різних ситуаціях.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online