БТІ по-новому: в Харкові заробив фронт-офіс і з'явилися додаткові послуги

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14 вересня 2017, 21:39 Переглядів: 14 вересня 2017, 21:39 Переглядів:   Оформили офіс в зелених тонах

Оформили офіс в зелених тонах. Фото: city.kharkov.ua.

Новий фронт-офіс КП "Харківське міське бюро технічної інвентаризації" відкрився на першому поверсі Центрального універмагу на площі Павлівської, 1/3. Реалізуючи реформу КП "ХГБТІ", чиновники перенесли і вдосконалили організацію.

Крім нового адреси, в бюро технічної інвентаризації з'явилися і нові послуги. "Заявники зможуть отримати тут будь-які консультації, пов'язані з нерухомістю, будівництвом, спадкуванням, даруванням, реконструкцією і проведенням угод. Ми ввели кур'єрську доставку на будинок готових документів. Також можна отримати електронні копії всіх документів, які були виготовлені підприємством. Звичайно ж, нікуди не дінуться і традиційні послуги - виготовлення технічного паспорта на об'єкт нерухомості будь-якої складності, реєстрація прав на нерухоме майно ", - розповів директор Департаменту реєстрації міськради Олег Дробот.

Крім того, в новому офісі БТІ харків'яни зможуть зареєструвати юридична особа , Оформити підприємницьку діяльність або внести зміни в реєстраційні дані.

На рівень вище стали і стандарти обслуговування: тепер оформленням заяв і заповненням бланків будуть займатися не відвідувачі, як було раніше, а співробітники підприємства. Також в оновленому офісі працюватимуть термінали самообслуговування, система електронної черги та комфортні зони очікування. Скоротяться і терміни надання послуг, які можуть становити від одного до десяти днів.

Нагадаємо, екс-співробітник БТІ з ріелтором і нотаріусом відбирали квартири у людей похилого харків'ян .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "БТІ по-новому: в Харкові заробив фронт-офіс і з'явилися додаткові послуги". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Людмила Грубник

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online