Способи буріння свердловин на воду. Аналіз методів буріння артезіанських і піщаних свердловин

  1. Способи буріння свердловин на воду.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Способи буріння свердловин на воду. Аналіз методів буріння артезіанських і піщаних свердловин

Свердловина - це один з кращих способів забезпечення будинку чистою підземною водою Свердловина - це один з кращих способів забезпечення будинку чистою підземною водою. Така конструкція економічна і ефективна, прекрасна альтернатива централізованому водопостачанню не тільки для заміського будинку, але і для садового господарства, а також водозабезпечення землеробства. Облаштувати свердловину можна декількома способами - розглянемо основні з них. Процес буріння свердловини досить трудомісткий, тому навички у виконавців повинні бути непогані.

способи буріння

Найбільш затребуваними є наступні способи буріння свердловин:

Для систем ЮНІЛОС немає принциповим різниці яка буде стояти у Вас система забору води

Якщо глибина майбутньої свердловини не перевищує 25 метрів, то її цілком можна бурити вручну - проводиться таке буріння до тих пір, поки не буде досягнуто водотривких шар.

Найбільш поширеним є роторний спосіб - він же обертальний. Так облаштовується більшість свердловин на воду. Для роторного способу використовуються спеціальні установки і виключно спеціальне обладнання.

Роторний метод універсальний у своєму роді - можна бурити свердловину, в принципі, будь-якої глибини. Також за рахунок великого діаметра буріння роторний метод дозволяє створювати досить великі свердловини.

Ударно-канатне буріння має на увазі, що розбивка грунту здійснюється за допомогою падіння з вишки важкого інструменту - забивний стакан.

Піщані і артезіанські свердловини

Піщані свердловини характеризуються тим, що вони неглибокі - малогабаритне обладнання може впоратися з цим завданням за 1 - 2 дні. Здійснюється таке буріння з використанням спеціальних фільтрів.

Артезіанська свердловина має на увазі подачу води з дуже глибокого джерела залягання. Тут вже потрібні виключно спеціалізовані методи буріння - без них не обійтися. Малогабаритні бурові установки також можуть впоратися з цим завданням, але набагато менш ефективно, ніж великогабаритне обладнання.

Артезіанська свердловина має дуже багато переваг, але є один істотний недолік: зазвичай вода з артезіанських свердловин має високий рівень вмісту заліза, тому обов'язково потрібно подбати про систему очищення.

При використанні фільтрів очищення ОБОВ'ЯЗКОВО проконсулітруйтесь з нами, так як скидання продуктів регенереаціі в системи ЮНІЛОС ЗАБОРОНЕНО!

Для цього встановлюються фільтри, спеціально призначені очищення від залізних домішок. В іншому ж у артезіанських свердловин тільки позитивні характеристики. Незважаючи на значні витрати при будівництві, чистота води себе повністю виправдовує.

Способи буріння свердловин на воду.

Буріння свердловини на воду (артезіанська)

Буріння свердловини на воду (артезіанська)

Схема буріння (креслення схематичний)

Схема буріння (креслення схематичний)

Методи отримання води

Методи отримання води

Опис 2-х видів свердловин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online