Іпотечний брокер в допомогу позичальникові - Ділові новини АН BFS

  1. У комплекс послуг, що надаються брокерами, входить:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Придбання житла в іпотеку - процес досить довгий і складний

Придбання житла в іпотеку - процес досить довгий і складний. Тому на допомогу позичальникам існують послуги іпотечного брокера. Суть роботи і користь послуг іпотечного брокера укладені в наданні професійної допомоги в отриманні кредиту на нерухомість, а також послуг зі встановлення та укладення письмових договірних відносин з банком, страховою і ріелтерської компаніями.

Оформлення іпотечного кредиту проводиться фахівцем від початку до кінця. Іпотечні брокери, мають широкий досвід, закріплений на практиці, вони будуть супроводжувати вас від моменту вибору вигідною програми кредитування до укладення самої юридичної угоди. У нашій країні виділяється два основних типи брокерів, які надають допомогу в оформленні іпотеки. Це іпотечні брокери, що займаються безпосередньо ріелтерської діяльністю, і брокери, які мають незалежний статус. Відмінність одного від іншого полягає в наступному: незалежний брокер не підтримує інтересів певних банків. Перш за все, він дотримується інтересів свого клієнта. Брокер-ріелтор, навпаки, може діяти від імені будь-якого банку, переслідуючи особисті інтереси компанії. Зате, тільки іпотечний брокер-ріелтор завжди має велику кількість інформації в запасі. Фахівці цього типу можуть надати велику кількість нерухомого майна за вигідними цінами.

У комплекс послуг, що надаються брокерами, входить:

  • професійний підбір програми іпотечного кредитування, актуально діючу пенсійну систему різних банках;
  • надання допомоги в оформленні пакета необхідної документації, включаючи послуги зі збирання потрібних документів;
  • ведення переговорів з банком, які кредитують купівлю житла;
  • уявлення позичальника у вигідному світлі для побудови довірчих відносин з кредитором.

Якщо Ваш вибір впаде на іпотечного брокера-ріелтора, то до загальних вищевказаним послуг, увійдуть послуги з обов'язкового ретельному підбору нерухомості, і юридичного супроводу угоди, що укладається за участю ріелтора. Оплата роботи іпотечного брокера виходить від ступеня складності, угоди, що укладається і від кількості, наданих послуг. Існує два варіанти оплати допомоги брокера: фіксована, заздалегідь обумовлена ​​сума і сума, що складається з відсотків від загальної суми, що надається іпотечного кредиту. Відсоток, що стягується помічником за надання професійного виду послуг, в середньому становить від 2 до 5% від загальної суми кредиту. Умови надання та оплати послуг містяться в попередньо укладеному договорі між позичальником і іпотечним брокером. Незалежні брокери, найчастіше воліють отримувати грошові кошти з рук самого клієнта. Великі компанії, що спеціалізуються на професійному наданні ріелтерської допомоги , Зазвичай включають в комісійний початковий збір вартість подальшого винагороди своїх працівників.

Професія, іменована іпотечним брокером, дуже нова і молода для України, тому поки програми навчання цієї спеціальності на всіх освітніх рівнях відсутні. Вибираючи помічника в оформленні іпотеки, поцікавтеся про наявність у нього сертифіката брокера. Даний документ, видається великими банківськими відділеннями, що спеціалізуються на програмах іпотечної сертифікації, найчастіше, які проводять активну підготовку майбутніх помічників для себе. Вся діяльність іпотечного брокера регламентована нормами Цивільного Кодексу і нормами, що містяться в Законі про іпотеку.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що далі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online