ІНТЕРФАКС. Рейтинг форекс-брокерів в Росії - 2015

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Інформаційне агентство «Інтерфакс» опублікувало щорічний масштабний ісследованіеринка форекс-послуг і рейтинг компаній галузі. Згідно з результатами вже п'ятий рік поспіль Альпарі є найбільшим форекс-брокером Росії відразу за двома ключовими показниками: за кількістю активних клієнтів і торговим оборотом, з великим відривом випереджаючи основних конкурентів.

За оцінками «Інтерфакс - Центр Економічного Аналізу», близько 460 тисяч росіян користуються сьогодні послугами форекс-брокерів, при цьому сукупний середньомісячний оборот компаній на російському ринку в 2015 році досяг $ 330 млрд. Сукупний обсяг залучених брокерами депозитів становить близько $ 500 млн, а середній розмір клієнтського депозиту - близько $ 1 000.

У 2015 році середньомісячний обсяг обороту клієнтів Альпарі з Росії склав $ 90 млрд, а число активних клієнтів досягла 137 тисяч чоловік. Згідно з даними дослідження «Інтерфакс-ЦЕА», на частку Альпарі доводиться 27.1% від усього середньомісячного обороту ринку Форекс в Росії і більш 29.5% від числа активних клієнтів. Чергове дослідження ринку російських форекс-брокерів має велике значення в підвищення прозорості діяльності всіх його учасників.

Експерти також відзначили, що в порівнянні з 2014 роком сукупний обсяг операцій фізичних осіб на ринку Форекс в 2015 році скоротився приблизно на 6% через кризову ситуацію в економіці Росії. Разом з тим число клієнтів форекс-брокерів за минулий рік зросла приблизно на 15%, що підтверджує збільшення інтересу населення до даного способу інвестицій.

Best Invest Blogs,

опублікував запис 3 роки тому.
З моменту публікації зафіксовано 2468 переглядів.
Зараз цей запис переглядає 1 незареєстрований користувач.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online