У Києві будують новий ЖК «Грінвілль парк» в прогресивної концепції Work.Life.Balance

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Грінвілль парк» - це новобуд, який реалізується львівським забудовником «Greenville Фонд зелених технологій» спільно з київською девелоперської компанією «НЕСТ»

«Грінвілль парк» - це новобуд, який реалізується львівським забудовником «Greenville Фонд зелених технологій» спільно з київською девелоперської компанією «НЕСТ». Автори проекту обіцяють створити для майбутніх мешканців оптимальні умови для роботи, відпочинку та особистому житті у відповідність з новим для Києва форматом Work.Life.Balance. Він стане одним з перших на ринку нерухомості столиці комплексом, який в повній мірі розкриє всі концепції новомодного формату. Купуючи квартиру в «Грінвілль парк», ви можете розраховувати на отримання повного спектра можливостей для гармонійного життя, продуктивної роботи і активного особистісного зростання www.greenville-park.com.ua
Комплекс стане завершальною частиною вже введеного в експлуатацію ЖК «Покровський посад», а його мешканці з першого дня отримають доступ до розвиненій інфраструктурі об'єкта. До нинішнього моменту забудовники завершили будівництво восьми поверхів першого 26-поверхового будинку, і пропонують всім бажаючим купити квартиру в розстрочку на найвигідніших умовах.

Що отримають мешканці Greenville park

ЖК «Greenville park» буде являти собою два сучасних 26-поверхових будинки, розташованих на 3-х гектарах упорядкованій території. У будинках зможуть розміститися 664 сім'ї. Всі квартири мають унікальну планування і позиціонуються, як комфортабельне житло бізнес-класу.

Новобудова «Грінвілль парк» в Києві зводиться із застосуванням екологічно чистих матеріалів. Це надійний клінкерну цеглу, кераміка і скляні фасади. До питань екологічності забудовники підійшли з особливою увагою. Кожен архітектурний елемент і складова внутрішньої інфраструктури будуть зведені з урахуванням високих екологічних стандартів. Охорона навколишнього середовища - це не просто необхідність, це ціла філософія, повністю розкривається в форматі Work.Life.Balance.

Для зручності мешканців територія Greenville park буде розділена на кілька ключових зон, з'єднаних один з одним просторою терасою. Ці зони дозволять власникам квартир працювати, відпочивати і проводити час з сім'єю, не покидаючи території комплексу. Проект передбачає створення як мінімум трьох функціональних зон:

1. Зона відпочинку. У ній розмісили красиві зелені алеї з елементами ландшафтного дизайну, майданчики для сімейного відпочинку, дитячий клуб, джакузі і бари на даху.
2. Зона для роботи. До уваги дорослих мешканців містечка будуть представлені коворкінг на перших поверхах. У робочий час батьки зможуть віддати дітей в дитячий сад, в початкову школу, або ж залишити їх на одній з шести охоронюваних дитячих майданчиків. До речі, це перший в столиці житловий комплекс, де були виділені цілих 1000 квадратних метрів площі комплексу тільки для мешканців.
3. Зона для спорту. У спортивну зону входитимуть майданчики для йоги та фітнесу, сучасний спортзал критого типу, поле для гри в футбол, баскетбол і волейбол.

На відміну від інших новобудов в Києві «Грінвілль парк» подарує своїм мешканцям можливість не розділяти час на роботу і особисте життя. Умови, створені на території комплексу, сприятимуть ефективному існуванню в єдиному середовищі і просторі, де не потрібно витрачати час на довгі роз'їзди, черги або стояння в пробках. Спокою мешканців в процесі проживання посприяє власна охоронна служба, а також режим доступу до інфраструктури «тільки для власників квартир».

Подбали забудовники і про власників автомобілів. Так, під житловими будинками розміститься просторий багаторівневий паркінг, розрахований на 700 паркомісць. А мешканці, що піклуються про екологію і вважають за краще їздити на електромобілях, зможуть в будь-який час підзарядити акумулятор на одній з зарядних станцій, розташованих в «Грінвілль парку».

коментар
Орест Сарахман, керівник проекту «Greenville»

  • Мешканці ЖК «Грінвілль парк» - це сучасні люди з активною життєвою позицією і прогресивними поглядами. Вони живуть в стрімкому темпі і вважають за краще не витрачати час на поділ роботи, відпочинок, спілкування з родиною. Саме для таких клієнтів ми і створюємо всі умови, необхідні для комфортного проживання, продуктивної роботи і приємного відпочинку. Зручне планування, територія, що охороняється, просторий підземний паркінг, високий сервіс, велика кількість можливостей для всебічного розвитку - все це і багато іншого ми готові запропонувати кожному, хто захоче придбати квартиру в «Greenville park».


Дуже уважно ми поставилися до питань екології та охорони навколишнього середовища. Ці напрямки були для нас пріоритетними ще на стадії планування проекту. Матеріали для будівництва житлового комплексу надходять від перевірених і надійних постачальників, які гарантують їх якість, у відповідність з сучасними екологічними стандартами.

Ми розуміємо, що в умовах жорсткої конкуренції завоювати довіру покупця не так-то й просто. Але завдяки величезному досвіду і довірі наших клієнтів до "NEST" і "Greenville Фонд зелених технологій» нам вдалося створити продукт, в повній мірі задовольняє всі запити і вимоги киян до якості житла.

Бізнес-довідка

Компанія «НЕСТ» - це київський девелопер, працює на ринку столичної нерухомості більше 20 років. За цей час силами компанії було зведено близько 570 тисяч квадратних метрів житла і комерційних приміщень. Однією з головних особливостей роботи компанії є елегантне використання сучасних технологій без збитку для історичної спадщини міста. Забудовник уособлює собою надійність і безпеку, завдяки чому завоював довіру мільйонів українців.

Компанія «Greenville Фонд зелених технологій» - це успішна львівська будівельна компанія, за плечима якої вже є ряд вкрай успішних проектів житлових комплексів. Забудовник приділяє особливу увагу якості і безпосередньо архітектурному виконанню житла, поєднуючи європейські тренди з української родзинкою. Екологічність, безпека і комфорт - це три головні пріоритети, закладених в стратегії ведення бізнесу, - зведенні нових сучасних і трендових об'єктів.


На правах реклами

Читайте останні новини на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online