«Підім'яти вантажівка»: моторошні обставини смерті композитора Бородіна в ДТП

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Машину, якою керував його син, протаранили ззаду на трасі Москва-Петербург

Син і невістка загиблого в ДТП музиканта і композитора Володимира Бородіна вийшли з коми, але поки знаходяться у важкому стані. Лікарі найближчим часом планують переправити постраждалих в Москву.

Лікарі найближчим часом планують переправити постраждалих в Москву

фото: instagram.com

Аварія сталася в ніч на 29 жовтня в селі Ложки Солнечногорского району Московської області на трасі Москва-Петербург . 52-річний композитор пізно ввечері повертався додому, в Домодєдово. Чоловік був в гостях у родичів невістки разом з 24-річним сином Іллею і його дружиною Настею. За кермом сидів молодий чоловік. «Вольво» Бородіна зупинилося на світлофорі, і в ту ж секунду в багажник легковика врізався вантажний «Мерседес» з причепом. Удар був такої сили, що іномарку відкинуло на попереду стояла машину, а та, в свою чергу, протаранила позашляховик «Тойота». Володимир Анатолійович помер до приїзду бригади медиків, а Іллю і Анастасію доставили в місцеву лікарню в стані коми. Інші учасники аварії отримали незначні пошкодження.

- У мене вже немає сліз! У батька було багато творчих планів, яким не судилося тепер збутися, - розповідає «МК» донька загиблого Марія. - Ілля і Настя сьогодні вранці прийшли в себе. Брат поки не орієнтується в навколишній обстановці, не розуміє, що сталося. Але лікарі кажуть, що такий стан може тривати до місяця, а потім все нормалізується. Илюше пощастило, у нього немає жодного перелому!

Анастасії лікарі провели складну операцію. Жінка перебуває в шоковому стані. Медики дають сприятливий прогноз і, як тільки стан постраждалих покращиться, їх планують відразу перевести в столичну лікарню.

Володимир Бородін все свідоме життя присвятив себе музиці. Він співпрацював з такими виконавцями і музикантами, як Крістіна Орбакайте, Лев Лещенко, Григорій Лепс, і багатьма іншими, став автором популярних пісень - «Сто днів до наказу», «Пізній вечір в Сорренто». Останнім часом працював у співдружності з поетом Миколою Бірюковим.

- Володю я знаю більше 10 років. Ми були хорошими друзями. Тільки-тільки закінчили роботу над піснею під робочою назвою «Тальянки. Будеш пам'ятати ». Отримали на неї ліцензію. Вона про наших предків, які пройшли війну. Виконувати її буде молодий співак, - розповів «МК» Микола.

Родичі вирішили поховати Володимира Бородіна в підмосковному Домодєдово, поруч з могилою батька.

Силовики за даним фактом порушили кримінальну справу за статтею КК «Порушення Правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів». Водія «Мерседеса», 45-річного уродженця Тольятті, який працював в Хімках, в фірмі з вантажоперевезень, відпустили під підписку про невиїзд.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online