Ульотний паркінг: Недорогі парковки біля аеропорту "Бориспіль"

  1. Park & Fly
  2. Автостоянка "МС"
  3. Мережа "БАС"
  4. "Орлан-Транс-Груп"
  5. Boschparking

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Часто у мандрівників, що відлітають з аеропорту "Бориспіль", виникає необхідність залишити авто до свого повернення на батьківщину на кілька днів і навіть тижнів. Здавалося б, немає нічого простішого залишити авто на парковці аеропорту, але в цьому випадку паркінг водієві обійдеться в кругленьку суму. Так, на початку жовтня 2013 року аеропорт "Бориспіль" підняв ціни на тривалу парковку. В результаті добова стоянка легкового автомобіля біля терміналу B обійдеться в 80 грн, біля закритого терміналу F - в 60 грн, а біля терміналу D - в 240 грн / добу.

Однак є багато парковок поза аеропортом "Бориспіль", які обійдуться дешевше. Крім того, водія доставлять до аеропорту, а по прильоту відвезуть на стоянку. Огляд таких парковок підготувало Delo.UA.

Park & Fly

Park & ​​Fly - сама "молода" з парковок для відлітають з аеропорту "Бориспіль". Паркінг готелю Old Port працює близько тижня. Його головна особливість - безкоштовний трансфер до аеропорту "Бориспіль".

Оскільки парковка працює всього тиждень, в день послугами паркінгу користується поки тільки 10-15 автомобілів, хоча автостоянка розрахована на 200 паркомісць. У компанії відзначають, що найчастіше водії залишають своє авто четверо і більше доби. Відзначимо, що поки у автостоянки близько 200 паркомісць.

Вартість: до трьох діб - 40 грн / добу; четверо і більше - 30 грн / добу.

Час трансферу в аеропорт: 10 хвилин.

Автостоянка "МС"

Автостоянка "МС" - старожил, вона працює вже більше 4 років. І хоча на цій автостоянці, розрахованої на 400 паркомісць, запаркувати автомобіль коштує дешевше, ніж на Park & ​​Fly, за трансфер в аеропорт "Бориспіль" водієві доведеться заплатити 45 грн (таксі).

Вартість: 20 грн / добу для легкових авто до 5 м в довжину; 30 грн / добу для легкових авто від 5 м; 50 грн / добу для легкових авто від 6 м.

Час трансферу в аеропорт: 7 хвилин.

Мережа "БАС"

Мережа автостоянок "БАС" складається з трьох парковок, розташованих по всьому місту Бориспіль, відповідно, чим далі від аеропорту, тим дешевше. Загальна кількість паркувальних місць становить понад 700, відстань від найближчої стоянки до аеропорту - 5 км. Дві інші парковки розташовані в 7,5 км від "Борисполя".

Трансфер в аеропорт водієві обійдеться в 50 грн (таксі). Крім того, на автостоянках "БАС" клієнтам пропонують ще одну додаткову послугу - за 30 грн водієві упакують валізу, що на 10 грн дешевше, ніж в аеропорту.

Вартість: Найближча - 20 грн / добу для легкових авто. Дві далеких - 15 грн / добу.

Час трансферу в аеропорт: від найближчої стоянки - близько 5 хвилин

"Орлан-Транс-Груп"

Місце для паркування відкрита на базі великого підприємства - міжнародного перевізника вантажів "Орлан-Транс-Груп". "Фішка" стоянки в тому, що на її території знаходиться автомийка. Вартість комплексу (мийка, віск, прибирання салону) - 55 грн.

Парковка розрахована на 300 автомобілів.

Трансфер в / з аеропорту обійдеться водієві в 50 грн (таксі).

Вартість: 15 грн / добу

Час трансферу в аеропорт: 5-7 хвилин

Boschparking

Стоянка Boschparking - відмінне рішення для тих, кому необхідно залишити авто на тривалий термін. Для водіїв, які залишають свій автомобіль на парковці на місяць і більше, діє спецпропозиція - 360 грн / міс. (12 грн / день).

Ще одна особливість стоянки - трансфер в аеропорт Boschparking здійснює на власних автомобілях. Вартість трансферу - 50 грн.

Вартість: від 10 до 25 грн на добу в залежності від транспортного засобу.

Час трансферу в аеропорт: близько 15 хвилин.

Час трансферу в аеропорт: близько 15 хвилин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online