Під лоукост: Бориспіль відкриє закритий термінал

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" планує розконсервувати і підготувати термінал F до роботи до початку літнього сезону 2019 року.

Про це повідомив перший заступник гендиректора аеропорту "Бориспіль" Євген Дихне, повідомляє Центр транспортних стратегій .

Аеропорт "Бориспіль"

podrobnosti.ua

"Ми готуємо термінал F до повторної експлуатації до літнього сезону 2019 року", - заявив Дихне.

Нагадаємо, в березні поточного року керівник аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін говорив, що в терміналі F можуть в перспективі обслуговуватися рейси Ryanair.

"Ми призначили цю прес-конференцію в терміналі F. Час, коли він запрацює, багато в чому залежить від Ryanair. Як тільки їх частоти будуть складати 15 вильотів в день, ми відкриємо цей термінал", - сказав тоді Рябикин.

Термінал F був закритий в жовтні 2013 року, пропрацювавши всього три роки (відкриття відбулося у вересні 2010 року). Причиною став пасажиропотік в аеропорту - для його обслуговування цілком вистачає лише одного терміналу D, який розрахований на 15 млн пасажирів.

У 2017 році велися розмови про його можливе знесення в майбутньому, проте в аеропорту потім спростували ці плани і сказали, що планують використовувати свою надлишкову інфраструктуру, але тільки не себе в збиток. За словами Дихне, в середньому рентабельність терміналу F починається з обслуговування 24-25 рейсів в день (або 15 регулярних рейсів традиційних авіакомпаній, або 30 рейсів лоукостерів).

Як повідомляв раніше OBOZREVATEL , залізничне сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль" добудують до 1 грудня 2018 року.

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online