Огляд акцій від забудовників Київської області на червень


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На відміну від нерухомості в мегаполісі, практично всі заміські житлові комплекси розташовані в мальовничих місцях.

Нові житлові комплекси, які будуються в Київській області, виграють тим, що тут є заповідні ліси, місця для відпочинку, річки, озера, санаторії, спортивні бази, дитячі табори. Це такі собі «зелені курорти Києва».
Розглянемо найбільш вигідні пропозиції і найцікавіші акції від забудовників, які пропонують своїм інвесторам купити житло в багатоквартирних будинках Київської області.

Києво-Святошинський район

У тихому спокійному місці розташований заміський житловий комплекс «Празький Квартал» , Який буквально потопає в зелені. Він сподобається людям, які віддають перевагу жити ближче до парку або лісі. Нещодавно в цьому комплексі відкрили бронювання нерухомості. А купити квартири можна за акційною ціною - від 12 500 у.е.

У п'яти хвилинах їзди від м. Теремки знаходиться ЖК «Новий Київ» , Поруч є озеро і зелена зона. Тут продається тільки один будинок за спеціальною ціною - 41: 400 у.е.

Ще один житловий комплекс дає можливість купити нерухомість біля лісу і річки за розумною ціною - ЖК "Білогородка" . Він розташований в 10 хвилинах їзди від Києва. Поспішайте скористатися розпродажем останніх квартир в готових будинках по вул. Леніна 99 і вул. Шкільна 79.

Житловий комплекс «Підкова» , Який розташований за три кілометри від Києва, в с. Вишневе пропонує розстрочку під 0% до 2017 року. Акція діє при покупці одно- і двокімнатних квартир. Ще тут можна купити квартиру за 12 тисяч грн. / М кв. Правда, на верхньому поверсі в шестиповерхових секціях. Перший внесок становитиме від 30%.

Вигідний варіант покупки житла пропонує і ЖК «Петровський квартал» . Тут можна купити квартиру за акційною ціною - від 342 683 грн. Ціни дійсні при покупці житла на етапі будівництва, в будинках 11 лінії.

Досить вигідну акцію пропонує компанія-забудовник житлового комплексу "Білий шоколад" , Де є власний пляж, школа, літній кінотеатр. Тут ви можете отримати знижку до 25% на квартиру з ключами.

ЖК «Озерний гай Гатне» радує покупців спеціальною пропозицією: розстрочка від забудовника до 10 років. Мінімальний перший внесок - від 45 000 грн., Щомісячний платіж - від 6 700 грн. Також можна отримати 50% знижку на оздоблювальні роботи. На території житлового комплексу облаштовані: дитячий садок і школа, спортивні майданчики, футбольне і волейбольне поля, спортивно-оздоровчий комплекс, а також торгово-розважальний центр.

Всього в 5 км від столиці, в Крюковщине виріс новий житловий комплекс «Orange Park» . Тут діє акційна пропозиція: розстрочка на квартиру на 2,5 року. Перший внесок становитиме від 99 тисяч гривень.

Ірпінь

У ЖК «Green House» , Який побудований в лісовій зоні, поруч з центром міста Ірпінь, залишилося всього сім квартир площею 44 кв. метра за акційною ціною - від 15000 у.о. Ще однією перевагою цього комплексу є наявність автономної системи опалення в кожній квартирі.

В 6 км від столиці, практично прямо в лісі знаходиться ЖК «Sherwood Park» . Звідси курсує маршрутний автобус до метро. Днями стартували офіційні продажі квартир в другій секції цього комплексу. Не пропустіть можливість купити житло за спеціальною ціною - 7500 гривень за квадратний метр. Кількість квартир обмежена.

Гостомель

Недалеко від Києва, в мальовничому місці можна купити квартиру на вигідних умовах від РК «Гостомельські Липки» . Забудовник пропонує нерухомість в розстрочку до 3 років під 0%. Перший внесок становить усього від 8000 грн. за метр квадратний. Біля ЖК є дитячий сад, школа, спортивний комплекс «Кіндер Таун».

Буча

Запроектований за принципом «місто в місті» ЖК «Нова Буча» пропонує свою унікальну акцію: знижка 500 грн / кв. метр, ще в подарунок додається комора до 8 метрів.

ЖК «ForestLand» , Побудований в хвойному лісі, з турботою про батьків вирішив подарувати всім мамам і татам знижку 10% на житло. Хоча він розташований в 27 кілометрах від Києва, комплекс має гарне транспортне сполучення по Варшавському шосе. Це дозволяє батькам «працювати в Києві і жити в Бучі».

Зручна транспортна розв'язка, можливість швидко дістатися до Києва, велика паркова зона, дитсадки і школи - далеко не весь перелік переваг житлового комплексу «Millennium city» . Компанія-забудовник пропонує акції: квартири в розстрочку під 0%; житло за спеціальною ціною - від 400 до 440 у.о. за квадратний метр (при 100% оплаті).

Бориспіль

У затишному мікрорайоні міста можна купити нерухомість за розумною ціною, яку пропонує ЖК «Банківський» . Тут при покупці житла ви отримаєте акційну знижку в розмірі 15%, а також зможете купити житло по 10965 гривень за квадратний метр.

Житловий комплекс «Левада» пропонує знижку до 10% при 100% оплаті на квартири з документами. Комплекс вигідно відрізняє зручна транспортна розв'язка, звідси легко дістатися до будь-якої точки Борисполя, а також до метро Бориспільська-Харківська та Лівобережна.

Вишгород

У 15 хвилин від метро, ​​з прекрасним видом на київське море, розташований житловий комплекс «Берегиня» . Однокімнатні квартири тут продаються за акційною ціною - від 399000 грн.

Українка

ЖК «Українка» розташований в мальовничому куточку Київської області, поряд з сосновим лісом. Це місце омивається трьома річками - Дніпром, Стугною і Козинка. Якщо комплекс вас зацікавив, поспішіть. Кілька останніх квартир тут можна купити зі знижкою 10%.

Підгірці

Житло з видом в сад або на озеро і цікаву акцію пропонує своїм інвесторам житловий комплекс «Бірюза» . Готові квартири тут продаються зі знижкою до 20%, а ще можна отримати ремонт в подарунок. Більше 40% площі комплексу віддано під газони, зони барбекю, а також озера, басейн, альтанки, дитячі майданчики.

Бровари

Проїзд маршрутним таксі від житлового комплексу «Олімпійський» до центру міста займе всього 5 хвилин, до м. «Лісова» можна дістатися за 20 хвилин. При покупці 3-х кімнатної квартири в цьому комплексі можете скористатися акцією: 10 тисяч грн. / Кв. метр.

Житло за вигідною ціною продається і в житловому комплексі «Атлант в Коцюбинському» . Завдяки акції однокімнатну квартиру можна придбати за 11 800. / Кв. м. Вирізняється це ЖК тихою і мальовничою місцевістю (соснові ліси і озеро). Комплекс розташований поруч з Кільцевою дорогою.

Котеджні містечка

Компанія-забудовник котеджного містечка «Green Hills» пропонує купити розкішний триповерховий будинок загальною площею 660 м кв. на ділянці 10 соток за акційною ціною 419 000 у.о. Розташований він за все в 30 хвилинах їзди від центру міста.

Втекти від міської поспіху ви можете в котеджному містечку закритого типу - «Альпийка» . Він знаходиться в унікальному місці - в Підгірцях Київської області біля підніжжя пагорба, який в народі називають «горою», в центрі містечка розташувалося облаштоване джерельне озеро, придатне для риболовлі, а, головне, воно ідеально для спокійних прогулянок. «Альпийка» не дарма носить таку назву - будинки тут витримані в стилістиці швейцарських Альп - функціональні, лаконічні і стильні. На території працюють охоронна і сервісна служба, є тенісний корт і дитячий майданчик. А, найголовніше, все це знаходиться всього в 8-ми кілометрах від Києва по Новобуховской трасі, що дозволяє не випадати з життя міста. На сьогоднішній день в містечку залишився останній ділянку площею в 17,5 соток. З нього відкривається вид на ліс і «гору», поруч розташований дитячий майданчик. Компанія надає покупцеві можливість замовити будівництво будинку на цій ділянці за спеціальною ціною.

Також в цьому містечку можна придбати за спеціальною ціною як готові будинки, так і вдома, в яких ви можете проявити всю свою фантазію і створити дизайн-проект самостійно. До всіх домівках підведені комунікації. Так, на продаж виставлено двоповерховий будинок «Карварра», площею 390 квадратних метрів, з присадибною учаска в 25 соток. Можна також придбати двоповерховий будинок «Семерінг» площею 415 квадратних метрів, розташований на ділянці розміром 32 сотки. У продажу кілька будинків проекту «Зальцбург». Один з них з чорновою обробкою, його площа складає 365 квадратних метрів, він розміщений на ділянці в 32 сотки. Другий будинок повністю готовий для проживання: в ньому зроблено ремонт, повністю мебльований. Його площа становить 365 квадратних метрів, є власна ділянка - 27 соток.

Не пропустіть можливість купити останній чотириповерховий будинок в котеджному містечку «Коник» за акційною ціною. Розташований він у межах Києва (Голосіївський район), в 7-ми хвилинах від м. Видубичі, поряд із заповідною зоною «Жуків острів». Будинок має 5 спалень, площа 495 метрів квадратних, у власності також ділянку на 10 соток.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online