ТОП-10 найбагатших людей Торонто

Хіт-парад Торонто

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

30 березня 2017 - Торонто є батьківщиною як для безлічі знаменитостей кіно, музики або спорту, так і для тих, чиї імена ми можемо не знати, але чиї бізнеси оточують нас у всіх можливих секторах.


Це найбільш багаті люди Торонто, які керують великими бізнесами в самих різних сферах: від спорту до нерухомості і радіо. Отже, знайомтеся ...
10. Gerry Schwartz і Heather Reisman
Це найбільш багаті люди Торонто, які керують великими бізнесами в самих різних сферах: від спорту до нерухомості і радіо
Загальний стан даних партнерів становить понад 1.69 мільярдів доларів. Зрозуміло, за всім цим багатством лежать роки завзятості і розумної бізнес-стратегії.
Одним з яскравих прикладів успішного ведення бізнесу є те, що вони менш ніж за все за два роки зуміли перетворити початкові $ 31.6 мільйона інвестицій, вкладені в розвиток Indigo Books & Music, в наступний запуск Kobo - компанії, що займається роздрібною торгівлею нових електронних книг. Через деякий час Reisman і Schwartz заробили близько $ 165 млн. На продажу даного стартапу японському гігантові Rakutan.
9. Сім'я Reichmann

Великі фінанси завжди тісно пов'язані з високим ризиком і можливими втратами. Однак лише одна невдача не повинна ставати точкою в бізнесі. У разі сім'ї Reichmann, що є власниками Reichmann International Development Corp. і Reichmann Seniors Housing Development Corp., працює саме такий підхід.
Незважаючи на те, що корпорації довелося заявити про банкрутство свого головного підприємства в Лондоні (Olympia & York), у сім'ї Reichmann ще є багато іншої нерухомості по всьому світу. У 2012-му році велика її частина стрімко зросла в ціні. До того ж, корпорація також почала освоювати нову цільову аудиторію в зв'язку з тенденцією старіння населення. Загальний капітал сімейства оцінюється приблизно в 1.94 мільярда доларів.
8. Сім'я Slaight

У сфері радіо-бізнесу також є свої знаменитості, які стоять за улюбленими станціями численних слухачів, хоч ті можуть і не знати цих імен. Одним з них є сімейство Slaight.
Після злиття радіо компаній Sirius Canada і XM Canada в єдину станцію SiriusXM в 2011-му році їх масштаби впливу значним чином розширилися. Allan Slaight є головним власником акцій SiriusXM, а його син, Gary Slaight, займає пост президента, а також виконавчого директора Slaight Communications. У 2012-му вони надавали активну підтримку різним стартапам, здійснювали великі інвестиції в музичний веб-сайт Торонто AndPOP Inc. і онлайн-магазин Shop.ca. Загальна сума капіталу сім'ї досягає 1.97 мільярдів доларів.
7. Mitchell Goldhar

На сьомому місці розташувався Mitchell Goldhar, який обіймає посаду головного виконавчого директора компанії-забудовника SmartCentres.
Якщо це ім'я саме по собі вам не говорить нічого, ще не означає, що його інвестиції вас не торкнулися. Саме торговельні комплекси даної компанії стали основним місцем розвитку знаменитої мережі Walmart, що принесло SmartCentres небувалий прибуток. До слова, якщо американський Target вирішить завоювати і Канаду, немає ніяких сумнівів в тому, що це також піде на користь компанії Мітчелла. Загальна сума його капіталу перевищує два мільярди доларів.
6. Сім'я Wallace McCain

Wallace McCain і його брат Harrison в 1956-му році заснували знаменитий McCain Foods Limited, який потім став одним з найбільших виробників заморожених продуктів харчування в усьому світі.
Сімейство пройшло через ряд конфліктів, пов'язаних із загальним бізнесом, які привели до судових розглядів. Після втрати своєї частки в McCain Foods один з братів (Wallace) об'єднався з Ontario Teacher's Pension Plan для придбання Maple Leaf Foods. Сьогодні його син є президентом цієї компанії. Загальна сума капіталу становить 2.84 мільярда доларів.
5. Barry Sherman

Відкриває п'ятірку лідерів Barry Sherman, власник найбільшої канадської фармацевтичної компанії Apotex.
У разі даної сфери бізнесу все, що відбувається в суді, надає сильний вплив і на стан самих лабораторій. Так, наприклад, Apotex часто стикається з судовими позовами, в більшості випадків виграючи їх. Проте кілька років тому компанії довелося виплатити US $ 444 млн. Своїм конкурентам Sanofi and Bristol-Myers Squibb після програшу десятирічного суду, пов'язаного з патентом на Plavix. Проте, термін патенту закінчився рік потому, і компанія швидко повернулася до звичної діяльності - запуску незапатентованих препаратів. Зараз стан власника компанії налічує близько 3.3 мільярдів доларів.
4. Carlo Fidani

Рішення Fidani залишитися власником численних проектів комерційної та промислової нерухомості виявилося виразно вдалим. І прибутковим!
За останні роки вартість зазначених проектів стрімко зросла, принісши власнику величезний прибуток. Більш того, він фокусується на об'єктах Великого Торонто, де ціни поки не планують скорочуватися. Carlo Fidani також є відомим філантропом, який приділяє особливу увагу сектору охорони здоров'я. Він пожертвував 5 мільйонів доларів на дослідження в Центрі психічного здоров'я, а також 10 мільйонів - Університету Торонто для будівництва корпусу медичної науки. Приблизна сума капіталу бізнесмена становить 3.6 мільярдів доларів.
3. Сім'я Rogers

Бронзові призери нашого списку - сімейство Rogers. Завдяки ланцюжку вдалих бізнес рішень їм вдалося значно збільшити свій капітал, в результаті, ставши власниками основних частин в Toronto Maple Leafs, Raptors і футбольній команді Toronto FC. Потім сім'я придбала третю за величиною канадську спортивну мережу за $ 167 млн.
Крім спортивного сектора, компанія також першою в Канаді запустила систему мобільних транзакцій кредитних карток. У підсумку, загальна сума капіталу досягла 6.41 мільярдів доларів.
2. Galen Weston

Galen Weston, виконавчий директор George Weston Ltd. і куратор світової продуктової імперії, вже довго займає другу позицію, так як розрив з першим місцем залишається значним.
Тим часом, у його дружини Hilary, яка родом з Ірландії, немає таких проблем - вона розташувалася на вершині цього списку в рідній країні, хоча і переїхала до Канади ще в 1974-му році. Незважаючи на певні конфлікти з сектором фермерських ринків і можливу загрозу з боку Target, статки бізнесмена налічує близько 8.2 мільярдів.
1. Сім'я Thomson

Перше місце в списку найбільш багатих людей Торонто заслужено займає сім'я Thomson. Їх капітал нараховує понад двадцять мільярдів доларів!
Родині належить велика частка Winnipeg Jets, що є справжнім яскравим плямою імперії Томсон. Також родина тісно пов'язана з відомим виданням The Globe and Mail, хоча і не без труднощів. Окрему увагу варто приділити компанії Thomson Reuters, яка встигає і продовжувати свій основний бізнес, і розвивати відносно нові проекти, наприклад, Eikon - сервіс надання фінансової інформації, який має намір конкурувати з ринковим лідером Bloomberg.

Поділитися / Share:

останні статті

останні статті

ТОП-10 місць для самостійного збору полуниці поблизу Торонто

Збирання полуниці в Торонто і його передмістях вже давно стало місцевої літньою традицією і цінним джерелом ностальгії для тих, хто виріс в південному Онтаріо.

Збирання полуниці в Торонто і його передмістях вже давно стало місцевої літньою традицією і цінним джерелом ностальгії для тих, хто виріс в південному Онтаріо

ТОП-13 ідей для романтичного побачення в Торонто

14 червня 2019 - Любов витає в повітрі! Разом з сонячним теплом і шумом хвиль. У цей сезон кількість варіантів для романтичних побачень миттєво зростає, і це не може не радувати.

У цей сезон кількість варіантів для романтичних побачень миттєво зростає, і це не може не радувати

ТОП-16 таємних місць в Торонто

22 травня 2019 - Торонто може похвалитися не тільки знаменитими пам'ятками, про які пишуть у всіх туристичних виданнях, а й рядом цікавих захованих локацій.

22 травня 2019 - Торонто може похвалитися не тільки знаменитими пам'ятками, про які пишуть у всіх туристичних виданнях, а й рядом цікавих захованих локацій

ТОП-13 дивних професій, які існують тільки в Канаді

10 травня 2019 - Від кленового сиропу до полярних ведмедів - ця країна дійсно багата досить дивними полями діяльності. І, природно, відповідними професіями.

І, природно, відповідними професіями

ТОП-10 фермерських ринків Торонто

3 травня 2019 - Такі популярні фермерські ринки в Торонто значним чином спрощують пошук натуральних продуктів для поціновувачів здорового харчування.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online