Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

  1. Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії Публічні розлучення з розподілом спільного...
  2. Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки
  3. Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?
  4. Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії
  5. Де і як живуть багаті люди в Росії?
  6. Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки
  7. Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?
  8. Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії
  9. Де і як живуть багаті люди в Росії?
  10. Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки
  11. Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?
  12. Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії
  13. Де і як живуть багаті люди в Росії?
  14. Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки
  15. Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?
  16. Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії
  17. Де і як живуть багаті люди в Росії?
  18. Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки
  19. Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?
  20. Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії
  21. Де і як живуть багаті люди в Росії?
  22. Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки
  23. Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?
  24. Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії
  25. Де і як живуть багаті люди в Росії?
  26. Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки
  27. Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Публічні розлучення з розподілом спільного майна, демонстрація репортерам багатого вмісту гардеробних кімнат , Публікації в соціальних мережах і пресі фотографій, зроблених під час подорожей, - здавалося б, їх життя вже давно перестала бути таємницею за сімома печатками. І, тим не менш, інтерес до персонажів світської хроніки і мільярдерам зі списку Forbes продовжує лише зростати. І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток».

І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток»

На фото: Руслан і Марія Грін в будинку, відремонтованому за дизайн-проекту дизайнерів

І це зрозуміло, адже спостерігати за життям потопаючих в розкоші людей так само приємно, як дегустувати Шато Марго 1982 року або пити кальвадос 50-річної витримки: ефект може бути і такий же, що від звичайної горілки, але от тільки смак і антураж зовсім той.

Де і як живуть багаті люди в Росії?

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з каміном і панорамним склінням

Як живуть багаті люди в Росії? Де вони вважають за краще купувати нерухомість? Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції? І, врешті-решт, хто ці люди, які можуть дозволити собі не тільки купити квартиру в елітному житловому комплексі Москви, але ще і замовити такий дизайн-проект інтер'єру, що всю велич Версаля і навіть розмах хмарочоса Бурдж-ель-Араб в Дубаї меркнуть в порівнянні?

На фото: Елітний інтер'єр будинку після ремонту по дизайн-проекту

Питання, що виникають в голові обивателя, коли він дивиться по ТБ чергову передачу про життя багатих і знаменитих, зазвичай вельми стандартні. Людині з середньостатистичним рівнем доходу, для якого і одиничка в 20-ти кілометрах від МКАД здається нездійсненною мрією, уявити собі, що хтось може просто взяти і легко викласти за будинок 50 млн. Доларів, наприклад, дуже складно. Навіть якщо цей самий будинок і являє собою особняк графів Шереметьєвих в Санкт-Петербурзі.

На фото: Інтер'єр будинку всередині - красива вітальня

Про те, де живуть багаті люди в Росії, здогадатися нескладно. Крім горезвісної Рубльовки, люди зі списку Forbes також часто вибирають інші котеджні селища по Рубльово-Успенському шосе. Популярні у багатьох Новоризьке і Можайское шосе. Серед селищ-лідерів за кількістю багатих особняків і будинків значаться «Барвиха», «Жуковка» і «Горки-2».

На фото: Будинок в елітному котеджному селищі в Підмосков'ї

А ось з відповіддю на питання, як живуть багаті люди в Росії, все не так просто. Свої закриті резиденції олігархи, як правило, ретельно приховують від сторонніх очей. Високі паркани, дерева і чагарники, максимально приховують фасад будинку, власна служба безпеки - ось три «кити», на яких грунтується недоторканність приватного життя російських олігархів. Так як же живуть багаті люди в Росії? Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?

Дизайнери Студії Руслана і Марії відкривають завісу над таємницею життям багатих і знаменитих. Дизайн-проекти інтер'єрів будинків в елітних селищах сьогодні виглядають ось так:

На фото: Дизайн сходового холу будинку в елітному підмосковному селищі

Шоковані розкішшю з розмахом? Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами? Забудьте про це. Часи малинових піджаків, золотих ланцюгів з кулак і позбавленою смаку меблювання вже давно канули в Лету. Якщо ще в 2005 році творцям серіалу «примножує печаль» довелося шукати особняк для зйомок резиденції олігарха за кордоном через те, що в Росії вони не могли знайти гідного об'єкта, то буквально за останнє десятиліття ситуація в корені змінилася.

На фото: Цей красивий особняк в палацовому стилі знаходиться в Підмосков'ї

Тому все заздрісники можуть відкласти в сторону свої принизливі стріли, просочені «отрутою» під назвою «несмак». Еліта просто розробила до цієї отрути свій антидот, навчившись жити гідно і зі смаком.

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

На фото: Елітний дизайн вітальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Чому один інтер'єр ми вважаємо елітним, а інший - звичайним? Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку? Для того, щоб уникнути фатальних помилок, насмішок сусідів і негативних критичних відгуків популярних світських блогерів, важливо знати основні відмінні ознаки елітного дизайн-проекту квартири і вдома.

На фото: Висвітлює, бра, вітражі і онікс в дизайні сходового холу

Багато хто з нас розуміють, що навряд чи хтось захоче замовити елітний дизайн інтер'єра для крихітної квартири в хрущовці в одному зі спальних районів. Дорогі інтер'єри - це прерогатива заможних і просто дуже багатих людей, які вибирають для життя ЖК преміум-класу або заміські селища. Тому, як правило, елітний дизайн інтер'єру асоціюється з великими будинками (а то і цілими садибами і резиденціями) і просторими міськими апартаментами (дворівневими квартирами, просторими студіями і т. П.).

)

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Monteville»

Природно, що великі площі таких об'єктів в ході роботи над дизайн-проектом дозволяють організувати там безліч додаткових приміщень для відпочинку та розваг: сауни, хамами, домашні кінотеатри, бари, камінні кімнати.

На фото: Дизайн зимового саду в Барвисі

Наприклад, в цьому дизайн-проект інтер'єру будинку , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

Наприклад, в цьому   дизайн-проект інтер'єру будинку   , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

На фото: Дизайн більярдної в будинку в Барвисі

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням.

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Танцпол на мансарді елітного будинку

Звичайно ж, набір функціональних зон для кожного дизайн-проекту унікальний. Все визначається характерами захоплень і побажаннями самих замовників. Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Дизайн інтер'єру елітних будинків і квартир завжди характеризується використанням якісної і дорогої обробки. Якщо ми застосовуємо дерево, то тільки натуральне. Хочемо додати камінь? Будь ласка, але ніякої імітації: виключно натуральний мармур і онікс. В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок.

В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку в КП «Руза Фемілі Парк»

Однак яким би значним не був розмір вашого гаманця, все-таки при підборі елементів оздоблення важливо дотримуватися помірності. Бурштинова кімната, звичайно ж, хороша як твір мистецтва. Але навіщо ж жити в ній в XXI столітті? Якщо ми будемо і далі продовжувати експериментувати в інтер'єрах на тему «Дорохов, бохато», то цілком можливо, що в свідомості іноземців до образу казково-багатих росіян в соболях, неминуче закушують горілку чорною ікрою, додасться ще й царський трон.

Звичайно ж, елітний дизайн інтер'єру квартири і вдома, з огляду на його велику вартість, дозволяє експериментувати зі складними архітектурними елементами. Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною.

Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною

На фото: Дизайн їдальні з стельової розписом

Але в питанні з архітектурними рішеннями підхід той же самий, як і в випадку з оздоблювальними матеріалами . Не варто відкривати архітектурний словничок і прагнути впихнути в одне приміщення всі елементи, які ви там бачите. Адже ваші апартаменти - це не фасад Собору Паризької Богоматері і не Зимовий палац. Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям.

Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям

На фото: Розкіш зі смаком в інтер'єрі кухні заміського будинку

Але навіть якщо подібні амбіції поставити свій особняк в один ряд з апартаментами великих князів і мають місце бути, то повірте, що у вашого інтер'єру набагато більше шансів отримати визнання нащадків, якщо він відображає особливості сучасності, а не пародіює еру Регентства у Франції.

На фото: Розкішна обробка в інтер'єрі кухні з барною стійкою

Елітний дизайн-проект квартири і будинки передбачає і ретельну скрупульозну роботу зі світлом. Якщо для типового інтер'єру верхом мистецтва освітлення може вважатися пара вбудованих подсветок на стелі, то в дорогому дизайні декількома лампочками не звільнишся.

На фото: Різні види підсвічування в інтер'єрі кухні

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і вітражі - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і   вітражі   - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

На фото: Вітражі, онікс і вбудовані підсвічування в дизайні сходового холу

Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

На фото: Автори представлених проектів - дизайнери Руслан і Марія Грін

дизайном інтер'єру елітних квартир і будинків завжди займаються професійні студії і дизайнери з ім'ям. Погодьтеся, що уявити собі олігарха, чий день розписаний по хвилинах, розвішували по стінах картини і забиває цвяхи в стіні, не так просто. Як, втім, важко уявити, що представник еліти костюму від Dior або Armani віддасть перевагу спортивне трико з китайського ринку. Багаті і знамениті люблять оточувати ексклюзивом всі сторони свого побуту. Тому і при підборі дизайнерської студії вони орієнтуються як на професіоналізм підрядника, так і на відомі імена дизайнерів.

На фото: Руслан і Марія Грін - відомі телеведучі та відеоблогер

Дизайн-студія Руслана і Марії Грін володіє величезним досвідом роботи з елітними об'єктами. У нашому портфоліо представлено безліч інтер'єрів квартир і будинків, розташованих в престижних житлових комплексах столиці і котеджних селищах преміум-класу. Для кожного з таких об'єктів дизайнери і відомі телеведучі Руслан і Марія Грін розробляють авторський інтер'єр.

На фото: Передпокій в крассіческом стилі

Сьогодні Дизайн-студія Руслана і Марії Грін пропонує замовникам кілька пакетів послуг, у вартість яких вже включені не тільки самі дизайнерські ескізи, але також ремонтні роботи, оздоблювальні матеріали, декор і меблі.

Дізнайтеся вартість ремонту по дизайн-проекту .

Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

Публічні розлучення з розподілом спільного майна, демонстрація репортерам багатого вмісту гардеробних кімнат , Публікації в соціальних мережах і пресі фотографій, зроблених під час подорожей, - здавалося б, їх життя вже давно перестала бути таємницею за сімома печатками. І, тим не менш, інтерес до персонажів світської хроніки і мільярдерам зі списку Forbes продовжує лише зростати. І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток».

І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток»

На фото: Руслан і Марія Грін в будинку, відремонтованому за дизайн-проекту дизайнерів

І це зрозуміло, адже спостерігати за життям потопаючих в розкоші людей так само приємно, як дегустувати Шато Марго 1982 року або пити кальвадос 50-річної витримки: ефект може бути і такий же, що від звичайної горілки, але от тільки смак і антураж зовсім той.

Де і як живуть багаті люди в Росії?

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з каміном і панорамним склінням

Як живуть багаті люди в Росії? Де вони вважають за краще купувати нерухомість? Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції? І, врешті-решт, хто ці люди, які можуть дозволити собі не тільки купити квартиру в елітному житловому комплексі Москви, але ще і замовити такий дизайн-проект інтер'єру, що всю велич Версаля і навіть розмах хмарочоса Бурдж-ель-Араб в Дубаї меркнуть в порівнянні?

На фото: Елітний інтер'єр будинку після ремонту по дизайн-проекту

Питання, що виникають в голові обивателя, коли він дивиться по ТБ чергову передачу про життя багатих і знаменитих, зазвичай вельми стандартні. Людині з середньостатистичним рівнем доходу, для якого і одиничка в 20-ти кілометрах від МКАД здається нездійсненною мрією, уявити собі, що хтось може просто взяти і легко викласти за будинок 50 млн. Доларів, наприклад, дуже складно. Навіть якщо цей самий будинок і являє собою особняк графів Шереметьєвих в Санкт-Петербурзі.

На фото: Інтер'єр будинку всередині - красива вітальня

Про те, де живуть багаті люди в Росії, здогадатися нескладно. Крім горезвісної Рубльовки, люди зі списку Forbes також часто вибирають інші котеджні селища по Рубльово-Успенському шосе. Популярні у багатьох Новоризьке і Можайское шосе. Серед селищ-лідерів за кількістю багатих особняків і будинків значаться «Барвиха», «Жуковка» і «Горки-2».

На фото: Будинок в елітному котеджному селищі в Підмосков'ї

А ось з відповіддю на питання, як живуть багаті люди в Росії, все не так просто. Свої закриті резиденції олігархи, як правило, ретельно приховують від сторонніх очей. Високі паркани, дерева і чагарники, максимально приховують фасад будинку, власна служба безпеки - ось три «кити», на яких грунтується недоторканність приватного життя російських олігархів. Так як же живуть багаті люди в Росії? Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?

Дизайнери Студії Руслана і Марії відкривають завісу над таємницею життям багатих і знаменитих. Дизайн-проекти інтер'єрів будинків в елітних селищах сьогодні виглядають ось так:

На фото: Дизайн сходового холу будинку в елітному підмосковному селищі

Шоковані розкішшю з розмахом? Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами? Забудьте про це. Часи малинових піджаків, золотих ланцюгів з кулак і позбавленою смаку меблювання вже давно канули в Лету. Якщо ще в 2005 році творцям серіалу «примножує печаль» довелося шукати особняк для зйомок резиденції олігарха за кордоном через те, що в Росії вони не могли знайти гідного об'єкта, то буквально за останнє десятиліття ситуація в корені змінилася.

На фото: Цей красивий особняк в палацовому стилі знаходиться в Підмосков'ї

Тому все заздрісники можуть відкласти в сторону свої принизливі стріли, просочені «отрутою» під назвою «несмак». Еліта просто розробила до цієї отрути свій антидот, навчившись жити гідно і зі смаком.

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

На фото: Елітний дизайн вітальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Чому один інтер'єр ми вважаємо елітним, а інший - звичайним? Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку? Для того, щоб уникнути фатальних помилок, насмішок сусідів і негативних критичних відгуків популярних світських блогерів, важливо знати основні відмінні ознаки елітного дизайн-проекту квартири і вдома.

На фото: Висвітлює, бра, вітражі і онікс в дизайні сходового холу

Багато хто з нас розуміють, що навряд чи хтось захоче замовити елітний дизайн інтер'єру для крихітної квартири в хрущовці в одному зі спальних районів. Дорогі інтер'єри - це прерогатива заможних і просто дуже багатих людей, які вибирають для життя ЖК преміум-класу або заміські селища. Тому, як правило, елітний дизайн інтер'єру асоціюється з великими будинками (а то і цілими садибами і резиденціями) і просторими міськими апартаментами (дворівневими квартирами, просторими студіями і т. П.).

)

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Monteville»

Природно, що великі площі таких об'єктів в ході роботи над дизайн-проектом дозволяють організувати там безліч додаткових приміщень для відпочинку та розваг: сауни, хамами, домашні кінотеатри, бари, камінні кімнати.

На фото: Дизайн зимового саду в Барвисі

Наприклад, в цьому дизайн-проект інтер'єру будинку , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

Наприклад, в цьому   дизайн-проект інтер'єру будинку   , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

На фото: Дизайн більярдної в будинку в Барвисі

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням.

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Танцпол на мансарді елітного будинку

Звичайно ж, набір функціональних зон для кожного дизайн-проекту унікальний. Все визначається характерами захоплень і побажаннями самих замовників. Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Дизайн інтер'єру елітних будинків і квартир завжди характеризується використанням якісної і дорогої обробки. Якщо ми застосовуємо дерево, то тільки натуральне. Хочемо додати камінь? Будь ласка, але ніякої імітації: виключно натуральний мармур і онікс. В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок.

В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку в КП «Руза Фемілі Парк»

Однак яким би значним не був розмір вашого гаманця, все-таки при підборі елементів оздоблення важливо дотримуватися помірності. Бурштинова кімната, звичайно ж, хороша як твір мистецтва. Але навіщо ж жити в ній в XXI столітті? Якщо ми будемо і далі продовжувати експериментувати в інтер'єрах на тему «Дорохов, бохато», то цілком можливо, що в свідомості іноземців до образу казково-багатих росіян в соболях, неминуче закушують горілку чорною ікрою, додасться ще й царський трон.

Звичайно ж, елітний дизайн інтер'єру квартири і вдома, з огляду на його велику вартість, дозволяє експериментувати зі складними архітектурними елементами. Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною.

Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною

На фото: Дизайн їдальні з стельової розписом

Але в питанні з архітектурними рішеннями підхід той же самий, як і в випадку з оздоблювальними матеріалами . Не варто відкривати архітектурний словничок і прагнути впихнути в одне приміщення всі елементи, які ви там бачите. Адже ваші апартаменти - це не фасад Собору Паризької Богоматері і не Зимовий палац. Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям.

Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям

На фото: Розкіш зі смаком в інтер'єрі кухні заміського будинку

Але навіть якщо подібні амбіції поставити свій особняк в один ряд з апартаментами великих князів і мають місце бути, то повірте, що у вашого інтер'єру набагато більше шансів отримати визнання нащадків, якщо він відображає особливості сучасності, а не пародіює еру Регентства у Франції.

На фото: Розкішна обробка в інтер'єрі кухні з барною стійкою

Елітний дизайн-проект квартири і будинки передбачає і ретельну скрупульозну роботу зі світлом. Якщо для типового інтер'єру верхом мистецтва освітлення може вважатися пара вбудованих подсветок на стелі, то в дорогому дизайні декількома лампочками не звільнишся.

На фото: Різні види підсвічування в інтер'єрі кухні

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і вітражі - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і   вітражі   - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

На фото: Вітражі, онікс і вбудовані підсвічування в дизайні сходового холу

Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

На фото: Автори представлених проектів - дизайнери Руслан і Марія Грін

дизайном інтер'єру елітних квартир і будинків завжди займаються професійні студії і дизайнери з ім'ям. Погодьтеся, що уявити собі олігарха, чий день розписаний по хвилинах, розвішували по стінах картини і забиває цвяхи в стіні, не так просто. Як, втім, важко уявити, що представник еліти костюму від Dior або Armani віддасть перевагу спортивне трико з китайського ринку. Багаті і знамениті люблять оточувати ексклюзивом всі сторони свого побуту. Тому і при підборі дизайнерської студії вони орієнтуються як на професіоналізм підрядника, так і на відомі імена дизайнерів.

На фото: Руслан і Марія Грін - відомі телеведучі та відеоблогер

Дизайн-студія Руслана і Марії Грін володіє величезним досвідом роботи з елітними об'єктами. У нашому портфоліо представлено безліч інтер'єрів квартир і будинків, розташованих в престижних житлових комплексах столиці і котеджних селищах преміум-класу. Для кожного з таких об'єктів дизайнери і відомі телеведучі Руслан і Марія Грін розробляють авторський інтер'єр.

На фото: Передпокій в крассіческом стилі

Сьогодні Дизайн-студія Руслана і Марії Грін пропонує замовникам кілька пакетів послуг, у вартість яких вже включені не тільки самі дизайнерські ескізи, але також ремонтні роботи, оздоблювальні матеріали, декор і меблі.

Дізнайтеся вартість ремонту по дизайн-проекту .

Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

Публічні розлучення з розподілом спільного майна, демонстрація репортерам багатого вмісту гардеробних кімнат , Публікації в соціальних мережах і пресі фотографій, зроблених під час подорожей, - здавалося б, їх життя вже давно перестала бути таємницею за сімома печатками. І, тим не менш, інтерес до персонажів світської хроніки і мільярдерам зі списку Forbes продовжує лише зростати. І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток».

І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток»

На фото: Руслан і Марія Грін в будинку, відремонтованому за дизайн-проекту дизайнерів

І це зрозуміло, адже спостерігати за життям потопаючих в розкоші людей так само приємно, як дегустувати Шато Марго 1982 року або пити кальвадос 50-річної витримки: ефект може бути і такий же, що від звичайної горілки, але от тільки смак і антураж зовсім той.

Де і як живуть багаті люди в Росії?

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з каміном і панорамним склінням

Як живуть багаті люди в Росії? Де вони вважають за краще купувати нерухомість? Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції? І, врешті-решт, хто ці люди, які можуть дозволити собі не тільки купити квартиру в елітному житловому комплексі Москви, але ще і замовити такий дизайн-проект інтер'єру, що всю велич Версаля і навіть розмах хмарочоса Бурдж-ель-Араб в Дубаї меркнуть в порівнянні?

На фото: Елітний інтер'єр будинку після ремонту по дизайн-проекту

Питання, що виникають в голові обивателя, коли він дивиться по ТБ чергову передачу про життя багатих і знаменитих, зазвичай вельми стандартні. Людині з середньостатистичним рівнем доходу, для якого і одиничка в 20-ти кілометрах від МКАД здається нездійсненною мрією, уявити собі, що хтось може просто взяти і легко викласти за будинок 50 млн. Доларів, наприклад, дуже складно. Навіть якщо цей самий будинок і являє собою особняк графів Шереметьєвих в Санкт-Петербурзі.

На фото: Інтер'єр будинку всередині - красива вітальня

Про те, де живуть багаті люди в Росії, здогадатися нескладно. Крім горезвісної Рубльовки, люди зі списку Forbes також часто вибирають інші котеджні селища по Рубльово-Успенському шосе. Популярні у багатьох Новоризьке і Можайское шосе. Серед селищ-лідерів за кількістю багатих особняків і будинків значаться «Барвиха», «Жуковка» і «Горки-2».

На фото: Будинок в елітному котеджному селищі в Підмосков'ї

А ось з відповіддю на питання, як живуть багаті люди в Росії, все не так просто. Свої закриті резиденції олігархи, як правило, ретельно приховують від сторонніх очей. Високі паркани, дерева і чагарники, максимально приховують фасад будинку, власна служба безпеки - ось три «кити», на яких грунтується недоторканність приватного життя російських олігархів. Так як же живуть багаті люди в Росії? Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?

Дизайнери Студії Руслана і Марії відкривають завісу над таємницею життям багатих і знаменитих. Дизайн-проекти інтер'єрів будинків в елітних селищах сьогодні виглядають ось так:

На фото: Дизайн сходового холу будинку в елітному підмосковному селищі

Шоковані розкішшю з розмахом? Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами? Забудьте про це. Часи малинових піджаків, золотих ланцюгів з кулак і позбавленою смаку меблювання вже давно канули в Лету. Якщо ще в 2005 році творцям серіалу «примножує печаль» довелося шукати особняк для зйомок резиденції олігарха за кордоном через те, що в Росії вони не могли знайти гідного об'єкта, то буквально за останнє десятиліття ситуація в корені змінилася.

На фото: Цей красивий особняк в палацовому стилі знаходиться в Підмосков'ї

Тому все заздрісники можуть відкласти в сторону свої принизливі стріли, просочені «отрутою» під назвою «несмак». Еліта просто розробила до цієї отрути свій антидот, навчившись жити гідно і зі смаком.

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

На фото: Елітний дизайн вітальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Чому один інтер'єр ми вважаємо елітним, а інший - звичайним? Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку? Для того, щоб уникнути фатальних помилок, насмішок сусідів і негативних критичних відгуків популярних світських блогерів, важливо знати основні відмінні ознаки елітного дизайн-проекту квартири і вдома.

На фото: Висвітлює, бра, вітражі і онікс в дизайні сходового холу

Багато хто з нас розуміють, що навряд чи хтось захоче замовити елітний дизайн інтер'єру для крихітної квартири в хрущовці в одному зі спальних районів. Дорогі інтер'єри - це прерогатива заможних і просто дуже багатих людей, які вибирають для життя ЖК преміум-класу або заміські селища. Тому, як правило, елітний дизайн інтер'єру асоціюється з великими будинками (а то і цілими садибами і резиденціями) і просторими міськими апартаментами (дворівневими квартирами, просторими студіями і т. П.).

)

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Monteville»

Природно, що великі площі таких об'єктів в ході роботи над дизайн-проектом дозволяють організувати там безліч додаткових приміщень для відпочинку та розваг: сауни, хамами, домашні кінотеатри, бари, камінні кімнати.

На фото: Дизайн зимового саду в Барвисі

Наприклад, в цьому дизайн-проект інтер'єру будинку , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

Наприклад, в цьому   дизайн-проект інтер'єру будинку   , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

На фото: Дизайн більярдної в будинку в Барвисі

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням.

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Танцпол на мансарді елітного будинку

Звичайно ж, набір функціональних зон для кожного дизайн-проекту унікальний. Все визначається характерами захоплень і побажаннями самих замовників. Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Дизайн інтер'єру елітних будинків і квартир завжди характеризується використанням якісної і дорогої обробки. Якщо ми застосовуємо дерево, то тільки натуральне. Хочемо додати камінь? Будь ласка, але ніякої імітації: виключно натуральний мармур і онікс. В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок.

В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку в КП «Руза Фемілі Парк»

Однак яким би значним не був розмір вашого гаманця, все-таки при підборі елементів оздоблення важливо дотримуватися помірності. Бурштинова кімната, звичайно ж, хороша як твір мистецтва. Але навіщо ж жити в ній в XXI столітті? Якщо ми будемо і далі продовжувати експериментувати в інтер'єрах на тему «Дорохов, бохато», то цілком можливо, що в свідомості іноземців до образу казково-багатих росіян в соболях, неминуче закушують горілку чорною ікрою, додасться ще й царський трон.

Звичайно ж, елітний дизайн інтер'єру квартири і вдома, з огляду на його велику вартість, дозволяє експериментувати зі складними архітектурними елементами. Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною.

Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною

На фото: Дизайн їдальні з стельової розписом

Але в питанні з архітектурними рішеннями підхід той же самий, як і в випадку з оздоблювальними матеріалами . Не варто відкривати архітектурний словничок і прагнути впихнути в одне приміщення всі елементи, які ви там бачите. Адже ваші апартаменти - це не фасад Собору Паризької Богоматері і не Зимовий палац. Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям.

Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям

На фото: Розкіш зі смаком в інтер'єрі кухні заміського будинку

Але навіть якщо подібні амбіції поставити свій особняк в один ряд з апартаментами великих князів і мають місце бути, то повірте, що у вашого інтер'єру набагато більше шансів отримати визнання нащадків, якщо він відображає особливості сучасності, а не пародіює еру Регентства у Франції.

На фото: Розкішна обробка в інтер'єрі кухні з барною стійкою

Елітний дизайн-проект квартири і будинки передбачає і ретельну скрупульозну роботу зі світлом. Якщо для типового інтер'єру верхом мистецтва освітлення може вважатися пара вбудованих подсветок на стелі, то в дорогому дизайні декількома лампочками не звільнишся.

На фото: Різні види підсвічування в інтер'єрі кухні

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і вітражі - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і   вітражі   - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

На фото: Вітражі, онікс і вбудовані підсвічування в дизайні сходового холу

Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

На фото: Автори представлених проектів - дизайнери Руслан і Марія Грін

дизайном інтер'єру елітних квартир і будинків завжди займаються професійні студії і дизайнери з ім'ям. Погодьтеся, що уявити собі олігарха, чий день розписаний по хвилинах, розвішували по стінах картини і забиває цвяхи в стіні, не так просто. Як, втім, важко уявити, що представник еліти костюму від Dior або Armani віддасть перевагу спортивне трико з китайського ринку. Багаті і знамениті люблять оточувати ексклюзивом всі сторони свого побуту. Тому і при підборі дизайнерської студії вони орієнтуються як на професіоналізм підрядника, так і на відомі імена дизайнерів.

На фото: Руслан і Марія Грін - відомі телеведучі та відеоблогер

Дизайн-студія Руслана і Марії Грін володіє величезним досвідом роботи з елітними об'єктами. У нашому портфоліо представлено безліч інтер'єрів квартир і будинків, розташованих в престижних житлових комплексах столиці і котеджних селищах преміум-класу. Для кожного з таких об'єктів дизайнери і відомі телеведучі Руслан і Марія Грін розробляють авторський інтер'єр.

На фото: Передпокій в крассіческом стилі

Сьогодні Дизайн-студія Руслана і Марії Грін пропонує замовникам кілька пакетів послуг, у вартість яких вже включені не тільки самі дизайнерські ескізи, але також ремонтні роботи, оздоблювальні матеріали, декор і меблі.

Дізнайтеся вартість ремонту по дизайн-проекту .

Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

Публічні розлучення з розподілом спільного майна, демонстрація репортерам багатого вмісту гардеробних кімнат , Публікації в соціальних мережах і пресі фотографій, зроблених під час подорожей, - здавалося б, їх життя вже давно перестала бути таємницею за сімома печатками. І, тим не менш, інтерес до персонажів світської хроніки і мільярдерам зі списку Forbes продовжує лише зростати. І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток».

І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток»

На фото: Руслан і Марія Грін в будинку, відремонтованому за дизайн-проекту дизайнерів

І це зрозуміло, адже спостерігати за життям потопаючих в розкоші людей так само приємно, як дегустувати Шато Марго 1982 року або пити кальвадос 50-річної витримки: ефект може бути і такий же, що від звичайної горілки, але от тільки смак і антураж зовсім той.

Де і як живуть багаті люди в Росії?

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з каміном і панорамним склінням

Як живуть багаті люди в Росії? Де вони вважають за краще купувати нерухомість? Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції? І, врешті-решт, хто ці люди, які можуть дозволити собі не тільки купити квартиру в елітному житловому комплексі Москви, але ще і замовити такий дизайн-проект інтер'єру, що всю велич Версаля і навіть розмах хмарочоса Бурдж-ель-Араб в Дубаї меркнуть в порівнянні?

На фото: Елітний інтер'єр будинку після ремонту по дизайн-проекту

Питання, що виникають в голові обивателя, коли він дивиться по ТБ чергову передачу про життя багатих і знаменитих, зазвичай вельми стандартні. Людині з середньостатистичним рівнем доходу, для якого і одиничка в 20-ти кілометрах від МКАД здається нездійсненною мрією, уявити собі, що хтось може просто взяти і легко викласти за будинок 50 млн. Доларів, наприклад, дуже складно. Навіть якщо цей самий будинок і являє собою особняк графів Шереметьєвих в Санкт-Петербурзі.

На фото: Інтер'єр будинку всередині - красива вітальня

Про те, де живуть багаті люди в Росії, здогадатися нескладно. Крім горезвісної Рубльовки, люди зі списку Forbes також часто вибирають інші котеджні селища по Рубльово-Успенському шосе. Популярні у багатьох Новоризьке і Можайское шосе. Серед селищ-лідерів за кількістю багатих особняків і будинків значаться «Барвиха», «Жуковка» і «Горки-2».

На фото: Будинок в елітному котеджному селищі в Підмосков'ї

А ось з відповіддю на питання, як живуть багаті люди в Росії, все не так просто. Свої закриті резиденції олігархи, як правило, ретельно приховують від сторонніх очей. Високі паркани, дерева і чагарники, максимально приховують фасад будинку, власна служба безпеки - ось три «кити», на яких грунтується недоторканність приватного життя російських олігархів. Так як же живуть багаті люди в Росії? Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?

Дизайнери Студії Руслана і Марії відкривають завісу над таємницею життям багатих і знаменитих. Дизайн-проекти інтер'єрів будинків в елітних селищах сьогодні виглядають ось так:

На фото: Дизайн сходового холу будинку в елітному підмосковному селищі

Шоковані розкішшю з розмахом? Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами? Забудьте про це. Часи малинових піджаків, золотих ланцюгів з кулак і позбавленою смаку меблювання вже давно канули в Лету. Якщо ще в 2005 році творцям серіалу «примножує печаль» довелося шукати особняк для зйомок резиденції олігарха за кордоном через те, що в Росії вони не могли знайти гідного об'єкта, то буквально за останнє десятиліття ситуація в корені змінилася.

На фото: Цей красивий особняк в палацовому стилі знаходиться в Підмосков'ї

Тому все заздрісники можуть відкласти в сторону свої принизливі стріли, просочені «отрутою» під назвою «несмак». Еліта просто розробила до цієї отрути свій антидот, навчившись жити гідно і зі смаком.

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

На фото: Елітний дизайн вітальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Чому один інтер'єр ми вважаємо елітним, а інший - звичайним? Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку? Для того, щоб уникнути фатальних помилок, насмішок сусідів і негативних критичних відгуків популярних світських блогерів, важливо знати основні відмінні ознаки елітного дизайн-проекту квартири і вдома.

На фото: Висвітлює, бра, вітражі і онікс в дизайні сходового холу

Багато хто з нас розуміють, що навряд чи хтось захоче замовити елітний дизайн інтер'єру для крихітної квартири в хрущовці в одному зі спальних районів. Дорогі інтер'єри - це прерогатива заможних і просто дуже багатих людей, які вибирають для життя ЖК преміум-класу або заміські селища. Тому, як правило, елітний дизайн інтер'єру асоціюється з великими будинками (а то і цілими садибами і резиденціями) і просторими міськими апартаментами (дворівневими квартирами, просторими студіями і т. П.).

)

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Monteville»

Природно, що великі площі таких об'єктів в ході роботи над дизайн-проектом дозволяють організувати там безліч додаткових приміщень для відпочинку та розваг: сауни, хамами, домашні кінотеатри, бари, камінні кімнати.

На фото: Дизайн зимового саду в Барвисі

Наприклад, в цьому дизайн-проект інтер'єру будинку , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

Наприклад, в цьому   дизайн-проект інтер'єру будинку   , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

На фото: Дизайн більярдної в будинку в Барвисі

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням.

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Танцпол на мансарді елітного будинку

Звичайно ж, набір функціональних зон для кожного дизайн-проекту унікальний. Все визначається характерами захоплень і побажаннями самих замовників. Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Дизайн інтер'єру елітних будинків і квартир завжди характеризується використанням якісної і дорогої обробки. Якщо ми застосовуємо дерево, то тільки натуральне. Хочемо додати камінь? Будь ласка, але ніякої імітації: виключно натуральний мармур і онікс. В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок.

В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку в КП «Руза Фемілі Парк»

Однак яким би значним не був розмір вашого гаманця, все-таки при підборі елементів оздоблення важливо дотримуватися помірності. Бурштинова кімната, звичайно ж, хороша як твір мистецтва. Але навіщо ж жити в ній в XXI столітті? Якщо ми будемо і далі продовжувати експериментувати в інтер'єрах на тему «Дорохов, бохато», то цілком можливо, що в свідомості іноземців до образу казково-багатих росіян в соболях, неминуче закушують горілку чорною ікрою, додасться ще й царський трон.

Звичайно ж, елітний дизайн інтер'єру квартири і вдома, з огляду на його велику вартість, дозволяє експериментувати зі складними архітектурними елементами. Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною.

Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною

На фото: Дизайн їдальні з стельової розписом

Але в питанні з архітектурними рішеннями підхід той же самий, як і в випадку з оздоблювальними матеріалами . Не варто відкривати архітектурний словничок і прагнути впихнути в одне приміщення всі елементи, які ви там бачите. Адже ваші апартаменти - це не фасад Собору Паризької Богоматері і не Зимовий палац. Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям.

Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям

На фото: Розкіш зі смаком в інтер'єрі кухні заміського будинку

Але навіть якщо подібні амбіції поставити свій особняк в один ряд з апартаментами великих князів і мають місце бути, то повірте, що у вашого інтер'єру набагато більше шансів отримати визнання нащадків, якщо він відображає особливості сучасності, а не пародіює еру Регентства у Франції.

На фото: Розкішна обробка в інтер'єрі кухні з барною стійкою

Елітний дизайн-проект квартири і будинки передбачає і ретельну скрупульозну роботу зі світлом. Якщо для типового інтер'єру верхом мистецтва освітлення може вважатися пара вбудованих подсветок на стелі, то в дорогому дизайні декількома лампочками не звільнишся.

На фото: Різні види підсвічування в інтер'єрі кухні

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і вітражі - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і   вітражі   - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

На фото: Вітражі, онікс і вбудовані підсвічування в дизайні сходового холу

Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

На фото: Автори представлених проектів - дизайнери Руслан і Марія Грін

дизайном інтер'єру елітних квартир і будинків завжди займаються професійні студії і дизайнери з ім'ям. Погодьтеся, що уявити собі олігарха, чий день розписаний по хвилинах, розвішували по стінах картини і забиває цвяхи в стіні, не так просто. Як, втім, важко уявити, що представник еліти костюму від Dior або Armani віддасть перевагу спортивне трико з китайського ринку. Багаті і знамениті люблять оточувати ексклюзивом всі сторони свого побуту. Тому і при підборі дизайнерської студії вони орієнтуються як на професіоналізм підрядника, так і на відомі імена дизайнерів.

На фото: Руслан і Марія Грін - відомі телеведучі та відеоблогер

Дизайн-студія Руслана і Марії Грін володіє величезним досвідом роботи з елітними об'єктами. У нашому портфоліо представлено безліч інтер'єрів квартир і будинків, розташованих в престижних житлових комплексах столиці і котеджних селищах преміум-класу. Для кожного з таких об'єктів дизайнери і відомі телеведучі Руслан і Марія Грін розробляють авторський інтер'єр.

На фото: Передпокій в крассіческом стилі

Сьогодні Дизайн-студія Руслана і Марії Грін пропонує замовникам кілька пакетів послуг, у вартість яких вже включені не тільки самі дизайнерські ескізи, але також ремонтні роботи, оздоблювальні матеріали, декор і меблі.

Дізнайтеся вартість ремонту по дизайн-проекту .

Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

Публічні розлучення з розподілом спільного майна, демонстрація репортерам багатого вмісту гардеробних кімнат , Публікації в соціальних мережах і пресі фотографій, зроблених під час подорожей, - здавалося б, їх життя вже давно перестала бути таємницею за сімома печатками. І, тим не менш, інтерес до персонажів світської хроніки і мільярдерам зі списку Forbes продовжує лише зростати. І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток».

І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток»

На фото: Руслан і Марія Грін в будинку, відремонтованому за дизайн-проекту дизайнерів

І це зрозуміло, адже спостерігати за життям потопаючих в розкоші людей так само приємно, як дегустувати Шато Марго 1982 року або пити кальвадос 50-річної витримки: ефект може бути і такий же, що від звичайної горілки, але от тільки смак і антураж зовсім той.

Де і як живуть багаті люди в Росії?

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з каміном і панорамним склінням

Як живуть багаті люди в Росії? Де вони вважають за краще купувати нерухомість? Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції? І, врешті-решт, хто ці люди, які можуть дозволити собі не тільки купити квартиру в елітному житловому комплексі Москви, але ще і замовити такий дизайн-проект інтер'єру, що всю велич Версаля і навіть розмах хмарочоса Бурдж-ель-Араб в Дубаї меркнуть в порівнянні?

На фото: Елітний інтер'єр будинку після ремонту по дизайн-проекту

Питання, що виникають в голові обивателя, коли він дивиться по ТБ чергову передачу про життя багатих і знаменитих, зазвичай вельми стандартні. Людині з середньостатистичним рівнем доходу, для якого і одиничка в 20-ти кілометрах від МКАД здається нездійсненною мрією, уявити собі, що хтось може просто взяти і легко викласти за будинок 50 млн. Доларів, наприклад, дуже складно. Навіть якщо цей самий будинок і являє собою особняк графів Шереметьєвих в Санкт-Петербурзі.

На фото: Інтер'єр будинку всередині - красива вітальня

Про те, де живуть багаті люди в Росії, здогадатися нескладно. Крім горезвісної Рубльовки, люди зі списку Forbes також часто вибирають інші котеджні селища по Рубльово-Успенському шосе. Популярні у багатьох Новоризьке і Можайское шосе. Серед селищ-лідерів за кількістю багатих особняків і будинків значаться «Барвиха», «Жуковка» і «Горки-2».

На фото: Будинок в елітному котеджному селищі в Підмосков'ї

А ось з відповіддю на питання, як живуть багаті люди в Росії, все не так просто. Свої закриті резиденції олігархи, як правило, ретельно приховують від сторонніх очей. Високі паркани, дерева і чагарники, максимально приховують фасад будинку, власна служба безпеки - ось три «кити», на яких грунтується недоторканність приватного життя російських олігархів. Так як же живуть багаті люди в Росії? Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?

Дизайнери Студії Руслана і Марії відкривають завісу над таємницею життям багатих і знаменитих. Дизайн-проекти інтер'єрів будинків в елітних селищах сьогодні виглядають ось так:

На фото: Дизайн сходового холу будинку в елітному підмосковному селищі

Шоковані розкішшю з розмахом? Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами? Забудьте про це. Часи малинових піджаків, золотих ланцюгів з кулак і позбавленою смаку меблювання вже давно канули в Лету. Якщо ще в 2005 році творцям серіалу «примножує печаль» довелося шукати особняк для зйомок резиденції олігарха за кордоном через те, що в Росії вони не могли знайти гідного об'єкта, то буквально за останнє десятиліття ситуація в корені змінилася.

На фото: Цей красивий особняк в палацовому стилі знаходиться в Підмосков'ї

Тому все заздрісники можуть відкласти в сторону свої принизливі стріли, просочені «отрутою» під назвою «несмак». Еліта просто розробила до цієї отрути свій антидот, навчившись жити гідно і зі смаком.

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

На фото: Елітний дизайн вітальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Чому один інтер'єр ми вважаємо елітним, а інший - звичайним? Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку? Для того, щоб уникнути фатальних помилок, насмішок сусідів і негативних критичних відгуків популярних світських блогерів, важливо знати основні відмінні ознаки елітного дизайн-проекту квартири і вдома.

На фото: Висвітлює, бра, вітражі і онікс в дизайні сходового холу

Багато хто з нас розуміють, що навряд чи хтось захоче замовити елітний дизайн інтер'єру для крихітної квартири в хрущовці в одному зі спальних районів. Дорогі інтер'єри - це прерогатива заможних і просто дуже багатих людей, які вибирають для життя ЖК преміум-класу або заміські селища. Тому, як правило, елітний дизайн інтер'єру асоціюється з великими будинками (а то і цілими садибами і резиденціями) і просторими міськими апартаментами (дворівневими квартирами, просторими студіями і т. П.).

)

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Monteville»

Природно, що великі площі таких об'єктів в ході роботи над дизайн-проектом дозволяють організувати там безліч додаткових приміщень для відпочинку та розваг: сауни, хамами, домашні кінотеатри, бари, камінні кімнати.

На фото: Дизайн зимового саду в Барвисі

Наприклад, в цьому дизайн-проект інтер'єру будинку , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

Наприклад, в цьому   дизайн-проект інтер'єру будинку   , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

На фото: Дизайн більярдної в будинку в Барвисі

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням.

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Танцпол на мансарді елітного будинку

Звичайно ж, набір функціональних зон для кожного дизайн-проекту унікальний. Все визначається характерами захоплень і побажаннями самих замовників. Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Дизайн інтер'єру елітних будинків і квартир завжди характеризується використанням якісної і дорогої обробки. Якщо ми застосовуємо дерево, то тільки натуральне. Хочемо додати камінь? Будь ласка, але ніякої імітації: виключно натуральний мармур і онікс. В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок.

В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку в КП «Руза Фемілі Парк»

Однак яким би значним не був розмір вашого гаманця, все-таки при підборі елементів оздоблення важливо дотримуватися помірності. Бурштинова кімната, звичайно ж, хороша як твір мистецтва. Але навіщо ж жити в ній в XXI столітті? Якщо ми будемо і далі продовжувати експериментувати в інтер'єрах на тему «Дорохов, бохато», то цілком можливо, що в свідомості іноземців до образу казково-багатих росіян в соболях, неминуче закушують горілку чорною ікрою, додасться ще й царський трон.

Звичайно ж, елітний дизайн інтер'єру квартири і вдома, з огляду на його велику вартість, дозволяє експериментувати зі складними архітектурними елементами. Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною.

Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною

На фото: Дизайн їдальні з стельової розписом

Але в питанні з архітектурними рішеннями підхід той же самий, як і в випадку з оздоблювальними матеріалами . Не варто відкривати архітектурний словничок і прагнути впихнути в одне приміщення всі елементи, які ви там бачите. Адже ваші апартаменти - це не фасад Собору Паризької Богоматері і не Зимовий палац. Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям.

Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям

На фото: Розкіш зі смаком в інтер'єрі кухні заміського будинку

Але навіть якщо подібні амбіції поставити свій особняк в один ряд з апартаментами великих князів і мають місце бути, то повірте, що у вашого інтер'єру набагато більше шансів отримати визнання нащадків, якщо він відображає особливості сучасності, а не пародіює еру Регентства у Франції.

На фото: Розкішна обробка в інтер'єрі кухні з барною стійкою

Елітний дизайн-проект квартири і будинки передбачає і ретельну скрупульозну роботу зі світлом. Якщо для типового інтер'єру верхом мистецтва освітлення може вважатися пара вбудованих подсветок на стелі, то в дорогому дизайні декількома лампочками не звільнишся.

На фото: Різні види підсвічування в інтер'єрі кухні

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і вітражі - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і   вітражі   - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

На фото: Вітражі, онікс і вбудовані підсвічування в дизайні сходового холу

Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

На фото: Автори представлених проектів - дизайнери Руслан і Марія Грін

дизайном інтер'єру елітних квартир і будинків завжди займаються професійні студії і дизайнери з ім'ям. Погодьтеся, що уявити собі олігарха, чий день розписаний по хвилинах, розвішували по стінах картини і забиває цвяхи в стіні, не так просто. Як, втім, важко уявити, що представник еліти костюму від Dior або Armani віддасть перевагу спортивне трико з китайського ринку. Багаті і знамениті люблять оточувати ексклюзивом всі сторони свого побуту. Тому і при підборі дизайнерської студії вони орієнтуються як на професіоналізм підрядника, так і на відомі імена дизайнерів.

На фото: Руслан і Марія Грін - відомі телеведучі та відеоблогер

Дизайн-студія Руслана і Марії Грін володіє величезним досвідом роботи з елітними об'єктами. У нашому портфоліо представлено безліч інтер'єрів квартир і будинків, розташованих в престижних житлових комплексах столиці і котеджних селищах преміум-класу. Для кожного з таких об'єктів дизайнери і відомі телеведучі Руслан і Марія Грін розробляють авторський інтер'єр.

На фото: Передпокій в крассіческом стилі

Сьогодні Дизайн-студія Руслана і Марії Грін пропонує замовникам кілька пакетів послуг, у вартість яких вже включені не тільки самі дизайнерські ескізи, але також ремонтні роботи, оздоблювальні матеріали, декор і меблі.

Дізнайтеся вартість ремонту по дизайн-проекту .

Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

Публічні розлучення з розподілом спільного майна, демонстрація репортерам багатого вмісту гардеробних кімнат , Публікації в соціальних мережах і пресі фотографій, зроблених під час подорожей, - здавалося б, їх життя вже давно перестала бути таємницею за сімома печатками. І, тим не менш, інтерес до персонажів світської хроніки і мільярдерам зі списку Forbes продовжує лише зростати. І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток».

І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток»

На фото: Руслан і Марія Грін в будинку, відремонтованому за дизайн-проекту дизайнерів

І це зрозуміло, адже спостерігати за життям потопаючих в розкоші людей так само приємно, як дегустувати Шато Марго 1982 року або пити кальвадос 50-річної витримки: ефект може бути і такий же, що від звичайної горілки, але от тільки смак і антураж зовсім той.

Де і як живуть багаті люди в Росії?

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з каміном і панорамним склінням

Як живуть багаті люди в Росії? Де вони вважають за краще купувати нерухомість? Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції? І, врешті-решт, хто ці люди, які можуть дозволити собі не тільки купити квартиру в елітному житловому комплексі Москви, але ще і замовити такий дизайн-проект інтер'єру, що всю велич Версаля і навіть розмах хмарочоса Бурдж-ель-Араб в Дубаї меркнуть в порівнянні?

На фото: Елітний інтер'єр будинку після ремонту по дизайн-проекту

Питання, що виникають в голові обивателя, коли він дивиться по ТБ чергову передачу про життя багатих і знаменитих, зазвичай вельми стандартні. Людині з середньостатистичним рівнем доходу, для якого і одиничка в 20-ти кілометрах від МКАД здається нездійсненною мрією, уявити собі, що хтось може просто взяти і легко викласти за будинок 50 млн. Доларів, наприклад, дуже складно. Навіть якщо цей самий будинок і являє собою особняк графів Шереметьєвих в Санкт-Петербурзі.

На фото: Інтер'єр будинку всередині - красива вітальня

Про те, де живуть багаті люди в Росії, здогадатися нескладно. Крім горезвісної Рубльовки, люди зі списку Forbes також часто вибирають інші котеджні селища по Рубльово-Успенському шосе. Популярні у багатьох Новоризьке і Можайское шосе. Серед селищ-лідерів за кількістю багатих особняків і будинків значаться «Барвиха», «Жуковка» і «Горки-2».

На фото: Будинок в елітному котеджному селищі в Підмосков'ї

А ось з відповіддю на питання, як живуть багаті люди в Росії, все не так просто. Свої закриті резиденції олігархи, як правило, ретельно приховують від сторонніх очей. Високі паркани, дерева і чагарники, максимально приховують фасад будинку, власна служба безпеки - ось три «кити», на яких грунтується недоторканність приватного життя російських олігархів. Так як же живуть багаті люди в Росії? Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?

Дизайнери Студії Руслана і Марії відкривають завісу над таємницею життям багатих і знаменитих. Дизайн-проекти інтер'єрів будинків в елітних селищах сьогодні виглядають ось так:

На фото: Дизайн сходового холу будинку в елітному підмосковному селищі

Шоковані розкішшю з розмахом? Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами? Забудьте про це. Часи малинових піджаків, золотих ланцюгів з кулак і позбавленою смаку меблювання вже давно канули в Лету. Якщо ще в 2005 році творцям серіалу «примножує печаль» довелося шукати особняк для зйомок резиденції олігарха за кордоном через те, що в Росії вони не могли знайти гідного об'єкта, то буквально за останнє десятиліття ситуація в корені змінилася.

На фото: Цей красивий особняк в палацовому стилі знаходиться в Підмосков'ї

Тому все заздрісники можуть відкласти в сторону свої принизливі стріли, просочені «отрутою» під назвою «несмак». Еліта просто розробила до цієї отрути свій антидот, навчившись жити гідно і зі смаком.

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

На фото: Елітний дизайн вітальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Чому один інтер'єр ми вважаємо елітним, а інший - звичайним? Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку? Для того, щоб уникнути фатальних помилок, насмішок сусідів і негативних критичних відгуків популярних світських блогерів, важливо знати основні відмінні ознаки елітного дизайн-проекту квартири і вдома.

На фото: Висвітлює, бра, вітражі і онікс в дизайні сходового холу

Багато хто з нас розуміють, що навряд чи хтось захоче замовити елітний дизайн інтер'єру для крихітної квартири в хрущовці в одному зі спальних районів. Дорогі інтер'єри - це прерогатива заможних і просто дуже багатих людей, які вибирають для життя ЖК преміум-класу або заміські селища. Тому, як правило, елітний дизайн інтер'єру асоціюється з великими будинками (а то і цілими садибами і резиденціями) і просторими міськими апартаментами (дворівневими квартирами, просторими студіями і т. П.).

)

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Monteville»

Природно, що великі площі таких об'єктів в ході роботи над дизайн-проектом дозволяють організувати там безліч додаткових приміщень для відпочинку та розваг: сауни, хамами, домашні кінотеатри, бари, камінні кімнати.

На фото: Дизайн зимового саду в Барвисі

Наприклад, в цьому дизайн-проект інтер'єру будинку , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

Наприклад, в цьому   дизайн-проект інтер'єру будинку   , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

На фото: Дизайн більярдної в будинку в Барвисі

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням.

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Танцпол на мансарді елітного будинку

Звичайно ж, набір функціональних зон для кожного дизайн-проекту унікальний. Все визначається характерами захоплень і побажаннями самих замовників. Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Дизайн інтер'єру елітних будинків і квартир завжди характеризується використанням якісної і дорогої обробки. Якщо ми застосовуємо дерево, то тільки натуральне. Хочемо додати камінь? Будь ласка, але ніякої імітації: виключно натуральний мармур і онікс. В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок.

В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку в КП «Руза Фемілі Парк»

Однак яким би значним не був розмір вашого гаманця, все-таки при підборі елементів оздоблення важливо дотримуватися помірності. Бурштинова кімната, звичайно ж, хороша як твір мистецтва. Але навіщо ж жити в ній в XXI столітті? Якщо ми будемо і далі продовжувати експериментувати в інтер'єрах на тему «Дорохов, бохато», то цілком можливо, що в свідомості іноземців до образу казково-багатих росіян в соболях, неминуче закушують горілку чорною ікрою, додасться ще й царський трон.

Звичайно ж, елітний дизайн інтер'єру квартири і вдома, з огляду на його велику вартість, дозволяє експериментувати зі складними архітектурними елементами. Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною.

Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною

На фото: Дизайн їдальні з стельової розписом

Але в питанні з архітектурними рішеннями підхід той же самий, як і в випадку з оздоблювальними матеріалами . Не варто відкривати архітектурний словничок і прагнути впихнути в одне приміщення всі елементи, які ви там бачите. Адже ваші апартаменти - це не фасад Собору Паризької Богоматері і не Зимовий палац. Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям.

Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям

На фото: Розкіш зі смаком в інтер'єрі кухні заміського будинку

Але навіть якщо подібні амбіції поставити свій особняк в один ряд з апартаментами великих князів і мають місце бути, то повірте, що у вашого інтер'єру набагато більше шансів отримати визнання нащадків, якщо він відображає особливості сучасності, а не пародіює еру Регентства у Франції.

На фото: Розкішна обробка в інтер'єрі кухні з барною стійкою

Елітний дизайн-проект квартири і будинки передбачає і ретельну скрупульозну роботу зі світлом. Якщо для типового інтер'єру верхом мистецтва освітлення може вважатися пара вбудованих подсветок на стелі, то в дорогому дизайні декількома лампочками не звільнишся.

На фото: Різні види підсвічування в інтер'єрі кухні

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і вітражі - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і   вітражі   - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

На фото: Вітражі, онікс і вбудовані підсвічування в дизайні сходового холу

Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

На фото: Автори представлених проектів - дизайнери Руслан і Марія Грін

дизайном інтер'єру елітних квартир і будинків завжди займаються професійні студії і дизайнери з ім'ям. Погодьтеся, що уявити собі олігарха, чий день розписаний по хвилинах, розвішували по стінах картини і забиває цвяхи в стіні, не так просто. Як, втім, важко уявити, що представник еліти костюму від Dior або Armani віддасть перевагу спортивне трико з китайського ринку. Багаті і знамениті люблять оточувати ексклюзивом всі сторони свого побуту. Тому і при підборі дизайнерської студії вони орієнтуються як на професіоналізм підрядника, так і на відомі імена дизайнерів.

На фото: Руслан і Марія Грін - відомі телеведучі та відеоблогер

Дизайн-студія Руслана і Марії Грін володіє величезним досвідом роботи з елітними об'єктами. У нашому портфоліо представлено безліч інтер'єрів квартир і будинків, розташованих в престижних житлових комплексах столиці і котеджних селищах преміум-класу. Для кожного з таких об'єктів дизайнери і відомі телеведучі Руслан і Марія Грін розробляють авторський інтер'єр.

На фото: Передпокій в крассіческом стилі

Сьогодні Дизайн-студія Руслана і Марії Грін пропонує замовникам кілька пакетів послуг, у вартість яких вже включені не тільки самі дизайнерські ескізи, але також ремонтні роботи, оздоблювальні матеріали, декор і меблі.

Дізнайтеся вартість ремонту по дизайн-проекту .

Елітний дизайн інтер'єру | Як живуть багаті люди в Росії

Публічні розлучення з розподілом спільного майна, демонстрація репортерам багатого вмісту гардеробних кімнат , Публікації в соціальних мережах і пресі фотографій, зроблених під час подорожей, - здавалося б, їх життя вже давно перестала бути таємницею за сімома печатками. І, тим не менш, інтерес до персонажів світської хроніки і мільярдерам зі списку Forbes продовжує лише зростати. І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток».

І чим більше ЗМІ втамовують цю спрагу нових знань про закулісне життя найбагатших людей в Росії, тим сильніше наше нетерпіння покуштувати черговий «ковток»

На фото: Руслан і Марія Грін в будинку, відремонтованому за дизайн-проекту дизайнерів

І це зрозуміло, адже спостерігати за життям потопаючих в розкоші людей так само приємно, як дегустувати Шато Марго 1982 року або пити кальвадос 50-річної витримки: ефект може бути і такий же, що від звичайної горілки, але от тільки смак і антураж зовсім той.

Де і як живуть багаті люди в Росії?

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з каміном і панорамним склінням

Як живуть багаті люди в Росії? Де вони вважають за краще купувати нерухомість? Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції? І, врешті-решт, хто ці люди, які можуть дозволити собі не тільки купити квартиру в елітному житловому комплексі Москви, але ще і замовити такий дизайн-проект інтер'єру, що всю велич Версаля і навіть розмах хмарочоса Бурдж-ель-Араб в Дубаї меркнуть в порівнянні?

На фото: Елітний інтер'єр будинку після ремонту по дизайн-проекту

Питання, що виникають в голові обивателя, коли він дивиться по ТБ чергову передачу про життя багатих і знаменитих, зазвичай вельми стандартні. Людині з середньостатистичним рівнем доходу, для якого і одиничка в 20-ти кілометрах від МКАД здається нездійсненною мрією, уявити собі, що хтось може просто взяти і легко викласти за будинок 50 млн. Доларів, наприклад, дуже складно. Навіть якщо цей самий будинок і являє собою особняк графів Шереметьєвих в Санкт-Петербурзі.

На фото: Інтер'єр будинку всередині - красива вітальня

Про те, де живуть багаті люди в Росії, здогадатися нескладно. Крім горезвісної Рубльовки, люди зі списку Forbes також часто вибирають інші котеджні селища по Рубльово-Успенському шосе. Популярні у багатьох Новоризьке і Можайское шосе. Серед селищ-лідерів за кількістю багатих особняків і будинків значаться «Барвиха», «Жуковка» і «Горки-2».

На фото: Будинок в елітному котеджному селищі в Підмосков'ї

А ось з відповіддю на питання, як живуть багаті люди в Росії, все не так просто. Свої закриті резиденції олігархи, як правило, ретельно приховують від сторонніх очей. Високі паркани, дерева і чагарники, максимально приховують фасад будинку, власна служба безпеки - ось три «кити», на яких грунтується недоторканність приватного життя російських олігархів. Так як же живуть багаті люди в Росії? Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?

Дизайнери Студії Руслана і Марії відкривають завісу над таємницею життям багатих і знаменитих. Дизайн-проекти інтер'єрів будинків в елітних селищах сьогодні виглядають ось так:

На фото: Дизайн сходового холу будинку в елітному підмосковному селищі

Шоковані розкішшю з розмахом? Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами? Забудьте про це. Часи малинових піджаків, золотих ланцюгів з кулак і позбавленою смаку меблювання вже давно канули в Лету. Якщо ще в 2005 році творцям серіалу «примножує печаль» довелося шукати особняк для зйомок резиденції олігарха за кордоном через те, що в Росії вони не могли знайти гідного об'єкта, то буквально за останнє десятиліття ситуація в корені змінилася.

На фото: Цей красивий особняк в палацовому стилі знаходиться в Підмосков'ї

Тому все заздрісники можуть відкласти в сторону свої принизливі стріли, просочені «отрутою» під назвою «несмак». Еліта просто розробила до цієї отрути свій антидот, навчившись жити гідно і зі смаком.

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

Відмінні ознаки елітного дизайну інтер'єру квартири і будинки

На фото: Елітний дизайн вітальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Чому один інтер'єр ми вважаємо елітним, а інший - звичайним? Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку? Для того, щоб уникнути фатальних помилок, насмішок сусідів і негативних критичних відгуків популярних світських блогерів, важливо знати основні відмінні ознаки елітного дизайн-проекту квартири і вдома.

На фото: Висвітлює, бра, вітражі і онікс в дизайні сходового холу

Багато хто з нас розуміють, що навряд чи хтось захоче замовити елітний дизайн інтер'єру для крихітної квартири в хрущовці в одному зі спальних районів. Дорогі інтер'єри - це прерогатива заможних і просто дуже багатих людей, які вибирають для життя ЖК преміум-класу або заміські селища. Тому, як правило, елітний дизайн інтер'єру асоціюється з великими будинками (а то і цілими садибами і резиденціями) і просторими міськими апартаментами (дворівневими квартирами, просторими студіями і т. П.).

)

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Monteville»

Природно, що великі площі таких об'єктів в ході роботи над дизайн-проектом дозволяють організувати там безліч додаткових приміщень для відпочинку та розваг: сауни, хамами, домашні кінотеатри, бари, камінні кімнати.

На фото: Дизайн зимового саду в Барвисі

Наприклад, в цьому дизайн-проект інтер'єру будинку , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

Наприклад, в цьому   дизайн-проект інтер'єру будинку   , Розташованого в популярному серед багатих російських підмосковному селищі Барвиха, дизайнери Студії Руслана Грін організували і більярдну кімнату, і басейн з лазнею, і навіть зимовий сад:

На фото: Дизайн більярдної в будинку в Барвисі

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням.

А в дизайні інтер'єру цього будинку на мансарді обладнана зона для відпочинку з справжнім танцполом, декорованому диско-кулями і підсвічуванням

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Елітний дизайн-проект інтер'єру мансарди в будинку

На фото: Танцпол на мансарді елітного будинку

Звичайно ж, набір функціональних зон для кожного дизайн-проекту унікальний. Все визначається характерами захоплень і побажаннями самих замовників. Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?

На фото: Елітний дизайн спальні в квартирі в ЖК «Сколково Парк»

Дизайн інтер'єру елітних будинків і квартир завжди характеризується використанням якісної і дорогої обробки. Якщо ми застосовуємо дерево, то тільки натуральне. Хочемо додати камінь? Будь ласка, але ніякої імітації: виключно натуральний мармур і онікс. В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок.

В елітних інтер'єрах майже завжди спостерігаються комбінації дорогих фактур каменю, скла, кришталю, дзеркальних вставок

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку в КП «Руза Фемілі Парк»

Однак яким би значним не був розмір вашого гаманця, все-таки при підборі елементів оздоблення важливо дотримуватися помірності. Бурштинова кімната, звичайно ж, хороша як твір мистецтва. Але навіщо ж жити в ній в XXI столітті? Якщо ми будемо і далі продовжувати експериментувати в інтер'єрах на тему «Дорохов, бохато», то цілком можливо, що в свідомості іноземців до образу казково-багатих росіян в соболях, неминуче закушують горілку чорною ікрою, додасться ще й царський трон.

Звичайно ж, елітний дизайн інтер'єру квартири і вдома, з огляду на його велику вартість, дозволяє експериментувати зі складними архітектурними елементами. Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною.

Колони, пілястри, всілякі розетки, склепінні стелі - сучасності відома маса способів зробити інтер'єрну композицію більш складною і унікальною

На фото: Дизайн їдальні з стельової розписом

Але в питанні з архітектурними рішеннями підхід той же самий, як і в випадку з оздоблювальними матеріалами . Не варто відкривати архітектурний словничок і прагнути впихнути в одне приміщення всі елементи, які ви там бачите. Адже ваші апартаменти - це не фасад Собору Паризької Богоматері і не Зимовий палац. Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям.

Завдання приватної квартири - не потрапити в історію, а забезпечити комфортне проживання всім її мешканцям

На фото: Розкіш зі смаком в інтер'єрі кухні заміського будинку

Але навіть якщо подібні амбіції поставити свій особняк в один ряд з апартаментами великих князів і мають місце бути, то повірте, що у вашого інтер'єру набагато більше шансів отримати визнання нащадків, якщо він відображає особливості сучасності, а не пародіює еру Регентства у Франції.

На фото: Розкішна обробка в інтер'єрі кухні з барною стійкою

Елітний дизайн-проект квартири і будинки передбачає і ретельну скрупульозну роботу зі світлом. Якщо для типового інтер'єру верхом мистецтва освітлення може вважатися пара вбудованих подсветок на стелі, то в дорогому дизайні декількома лампочками не звільнишся.

На фото: Різні види підсвічування в інтер'єрі кухні

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і вітражі - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

Блакитні стрічки пущених по периметру стельових склепінь подсветок, дорогі люстри, каскадні світильники з водоспадом кришталевих ниток, спадаючих мало не до самої підлоги, підсвічені камені і   вітражі   - арсенал засобів, за допомогою яких вибудовується освітлення в елітному інтер'єрі, дуже багатий:

На фото: Вітражі, онікс і вбудовані підсвічування в дизайні сходового холу

Хто створює дизайн інтер'єру елітних квартир і будинків?

На фото: Автори представлених проектів - дизайнери Руслан і Марія Грін

дизайном інтер'єру елітних квартир і будинків завжди займаються професійні студії і дизайнери з ім'ям. Погодьтеся, що уявити собі олігарха, чий день розписаний по хвилинах, розвішували по стінах картини і забиває цвяхи в стіні, не так просто. Як, втім, важко уявити, що представник еліти костюму від Dior або Armani віддасть перевагу спортивне трико з китайського ринку. Багаті і знамениті люблять оточувати ексклюзивом всі сторони свого побуту. Тому і при підборі дизайнерської студії вони орієнтуються як на професіоналізм підрядника, так і на відомі імена дизайнерів.

На фото: Руслан і Марія Грін - відомі телеведучі та відеоблогер

Дизайн-студія Руслана і Марії Грін володіє величезним досвідом роботи з елітними об'єктами. У нашому портфоліо представлено безліч інтер'єрів квартир і будинків, розташованих в престижних житлових комплексах столиці і котеджних селищах преміум-класу. Для кожного з таких об'єктів дизайнери і відомі телеведучі Руслан і Марія Грін розробляють авторський інтер'єр.

На фото: Передпокій в крассіческом стилі

Сьогодні Дизайн-студія Руслана і Марії Грін пропонує замовникам кілька пакетів послуг, у вартість яких вже включені не тільки самі дизайнерські ескізи, але також ремонтні роботи, оздоблювальні матеріали, декор і меблі.

Дізнайтеся вартість ремонту по дизайн-проекту .

Де і як живуть багаті люди в Росії?
Де вони вважають за краще купувати нерухомість?
Як виглядають їхні будинки, а найчастіше цілі резиденції?
Так як же живуть багаті люди в Росії?
Що вони ховають за височенними парканами і ретельно укріпленими стінами замків?
Очікували побачити незрозуміле нагромадження картин і антикваріату разом з дорогими іконами?
Як, маючи великі статки, не перейти за цю тонку грань, яка відділяє витончену розкіш від кричущої несмаку?
Якщо хтось захоплюється вивченням зірок, то чому б не організувати в будинку власну обсерваторію, наприклад?
Хочемо додати камінь?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online