Сергій Бодров очолить фестиваль «Дзеркало»

© Gage Skidmore

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новим президентом міжнародного кінофестивалю «Дзеркало» стане режисер і сценарист Сергій Бодров.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на Станіслава Воскресенського, губернатора Івановської області, де проходить фестиваль.

«У" Дзеркала "буде новий президент - це всесвітньо відомий режисер Сергій Бодров, неодноразовий номінант на премію" Оскар ". Він погодився стати президентом ... Сподіваюся, певної частини жителів Іванівської області цей фестиваль полюбився, і ми в такому ж форматі - Юр'евец-Іваново - будемо його продовжувати », - сказав губернатор.

Сергій Бодров (р. 1948) знімає кіно з середини 1980-х, серед його режисерських робіт фільми «Білий король, червона королева» (1992), «Я хотіла побачити ангелів» (1992), «Кавказький полонений» (1996, номінація на премію «Оскар»), «Монгол» (2005, номінація на премію «Оскар»), «Сьомий син» (2010). Більше 20 фільмів знято за сценаріями Сергія Бодрова, в тому числі фільм його сина Сергія Бодрова-молодшого «Сестри» (2001).

Міжнародний кінофестиваль імені Андрія Тарковського "Люстерко" був заснований в 2007 році на честь 75-річчя від дня народження Андрія Тарковського урядом Іванівській області за підтримки Міністерства культури РФ. У 2007-2009 роках президентом фестивалю була актриса Інна Чурикова, з 2010 року фестиваль очолював режисер Павло Лунгін.

У 2018 року фестиваль проходив з 12 по 17 червня в Іваново і містах Іванівській області - Юрьевце, Кінешмі, Вічуге, Родниках і Фурманове. Гран-прі фестивалю отримав фільм режисера Рами нехарюю «Не забудь мене» (Do not Forget Me, Ізраїль-Німеччина-Франція).

підписуватися на КАНАЛ COLTA.RU В ЯНДЕКС.ДЗЕН , ЩОБ НІЧОГО НЕ ПРОПУСТИТИ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online