Битва блондинок: Будапешт - столиця Німеччини, «Капітал» Маркса написав Капітан Маркс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Весна на дворі: погода - прекрасна, настрій - чудовий. До того ж на носі довгі травневі вихідні, тому настрою говорити про розборки в парах, війні матусь та іншої лабуду, звичайної для « Дому-2 », Немає ніякого! Хочеться поговорити про що-небудь (кому-небудь) прекрасному, легкому, веселому ... Тобто про блондинок. А їх на проекті, як відомо, кілька.

Тільки відразу виключу з «легкого і веселого» списку Аню Кручинину - ця блондинка, як зазвичай, в журбі зі сльозами і безглуздих спробах спокусити свого поручика Ржевського ( Черкасова тобто). Точно кажуть: блондинки схожі на ангелів, але часом женуть такого біса ... Ось і Журба зараз пустувати зволила: напнула на себе плаття в обтягон і пішла в секс-атаку на десантника.

Ех, Журба, безглуздо ж! Ну да ладно - я про інше.

Отже, битва блондинок в «Домі-2» йде повним ходом. Дівчатам задають «каверзні» питання, а вони відповідають з притаманною їм безпосередністю. Знаєте, є такий афоризм: «Якщо блондинки почнуть говорити то, що вони думають, в світі стане набагато тихіше ...» Ось і я притихла, коли слухала відповіді Діаночки Ігнатюк , Аліни Мазепою і Ганнусі Кудімової .

Питання перше: «Чому смартфони називають« розумними »телефонами?»

Аня та Аліна виявилися освіченими в цьому питанні: тому що там багато додатків і функцій. А ось Ді спантеличилася: «А що таке смартфон? Це сенсорний? Ну тоді, може, тому що він сенсорний, а не просто кнопочки ... »

»

Ні, ну а вони теж молодці: придумали - задавати технічні питання дівчатам, та ще таким, які народилися, тримаючи в руках айфон. ;) Хоча на питання: «А що таке монітор?» Діана відповіла те ж саме: «А що таке монітор?» Ноу коммент, як то кажуть ... Поїхали далі.

А що б ви відповіли на питання: «Чому небо блакитне?» Ось-ось, завдання не з легких. А Ганнуся Кудімова зрозуміла тут же: «Тому що сонечко блищить!» Аліна теж недовго думала, заявивши, що небо блакитне, тому що ... земля іншого кольору. З трепетом я чекала, як відповість чудова Ді. І ось - барабанний дріб! - удар по мізках: «Тому що зелена травичка!» Логіки нуль, зате весело - і хихикають блонд, і нам, глядачам. Ну а про логіку ... Як то кажуть, в двох процесах не треба шукати цієї самої логіки і здорового глузду: в дзюрчання струмка і балачки блондинки.

Перший раунд у битві білявих интеллектуалок завершився, на мою думку, беззастережною перемогою Кудімової. Хоча, може бути, ви виберете свою переможницю - надаю вам, дорогі читачі, можливість оцінити самим, хто з блондинок «вау».

Гонг. раунд №2

Думка, в якому все три блондинки зійшлися: все блондинки їдять банани. І навіть їх «очищають», як стверджує Аліна. До речі, банани - штуки калорійні. Зараз в моді «фіолетова» дієта , Але в «Домі-2» про неї, напевно, ще не чули.

Зате дівчата в «Домі-2» точно знають, що таке ерудиція!

- Подумати страшно! - сказали наші блондинки Аня, Аліна і Діана, хоробро задумалися і випалили: - «Ерудиція - це коли людина може виражатися розумними словами, може відповісти розумно і при цьому не виглядати нерозумно, а ще коли знаєш, що в книжках пишуть».

Тільки ось з ерудицією у «домушних» блондинок погано. На питання «Хто написав« Капітал »Маркса? »Вони хором відповіли:« Капітан Маркс ». А Ганнуся Кудімова задала зустрічне запитання: «А ви самі-то знаєте ?!» Ну що ж, я ось хоч і брюнетка, але «Капітал» Маркса теж не читала, правда, точно знаю, хто автор - той самий бородатий Карл Маркс. ;)

Наступне питання: «Навіщо машинам потрібні фари? »Ось дурні, не знають - запитують такі очевидні речі! По крайней мере, для Алиночки, яка впевнена: «Фари потрібні, щоб світити вперед. А стільки їх потрібно - щоб підморгувати іншим фарам і один одному ».

А стільки їх потрібно - щоб підморгувати іншим фарам і один одному »

Втім, рекомендую подивитися ...

Як би там не було, а чого блондинкам не позичати, так це життєрадісності і оптимізму. Чого і вам, дорогі мої, щиро бажаю! І звичайно ж - чудових вихідних подалі від телевізорів!

Щиро ваша, Натуся Зебберг

Питання перше: «Чому смартфони називають« розумними »телефонами?
А ось Ді спантеличилася: «А що таке смартфон?
Це сенсорний?
Хоча на питання: «А що таке монітор?
» Діана відповіла те ж саме: «А що таке монітор?
А що б ви відповіли на питання: «Чому небо блакитне?
А Ганнуся Кудімова задала зустрічне запитання: «А ви самі-то знаєте ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online