Кандидат в мери Собянін: програма благоустрою Москви довела свою ефективність

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

МОСКВА, 15 серпня

МОСКВА, 15 серпня. / ТАСС /. Реалізована в місті масштабна програма з благоустрою, незважаючи на критику, довела свою ефективність і виявилася затребуваною серед москвичів, сказав кандидат в мери Москви Сергій Собянін в середу на зустрічі з експертним співтовариством у своєму виборчому штабі.

"Москва пережила благоустрій і довела затребуваність цих робіт. Через декілька років у нас є певний консенсус у суспільстві, що ці роботи необхідні, потрібні, затребувані, і, крім історичного центру міста, необхідно продовжувати ці роботи і на території спальних районів", - сказав Собянін.

Він спростував поширену в суспільстві думку про те, що програма з благоустрою почалася саме з історичного центру. "Ми починали роботи з благоустрою не в центрі міста, як це прийнято говорити: перший двір упорядковували в північному окрузі столиці, почали займатися дворами, упорядкували 20 тис. Дворів. Потім ми приступили до реконструкції і благоустрою парків і скверів - упорядкували близько 500 з них . Реконструювали Каширське, Варшавське, Ленінградське шосе, Проспект миру, вже потім перейшли до історичних вулицях ", - пояснив кандидат.

Разом з тим, за його словами, саме реконструкція історичного центру викликала найбільший інтерес в суспільстві і мала "резонансне значення".

"Робота ця була образливі і навіть конфліктна, не стільки з москвичами, скільки з власниками кіосків та ринків, реклами, якою були завішані будинку, проводів, які висіли над головою, автомобілістами. Кожен крок означав конфлікт з тією чи іншою галуззю, групою бізнесменів" , - зазначив Собянін.

Зустріч з експертним співтовариством стала четвертою в рамках циклу круглих столів, які проводить кандидат в мери Москви Сергій Собянін з метою формування своєї передвиборної програми. Попередні три зустрічі були присвячені розвитку сфери охорони здоров'я столиці, благоустрою кожного району міста та екології.

Підпишіться на нас Вконтакте , Однокласники




BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online