Росіяни рідше беруть кредити на телефони, але стали їздити у відпустку і грати весілля в кредит

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредити на відпустку стали брати частіше.

СКБ-банк провів дослідження серед своїх позичальників і з'ясував, на які цілі громадяни Росії беруть кредити. З'ясувалося, що найбільш популярними цілями кредитування є позики на ремонт в квартирі, покупку автомобіля, будівництво заміської нерухомості. Експертами СКБ-банку було відзначено, що в першому півріччі 2017 року порівняно з минулим роком значно зросла середня сума кредиту - сьогодні вона становить близько 360 000 рублей. До того ж позичальники частіше стали брати кредити на більш дорогі покупки, наприклад, на закордонну відпустку.

На думку експертів СКБ-банку, цілі кредитування свідчать про зростання добробуту росіян і їх вірі в завтрашній день. Наприклад, зросла частка кредитів, що оформляються на організацію весілля, ювілею або навчання дітей у вузах. А ось частка кредитів, що оформляються для здійснення дрібних покупок (мобільний телефон, побутова техніка і т. Д.), Навпаки, знизилася. Це означає, що росіяни тепер можуть робити такі покупки не в кредит, а за рахунок своїх власних коштів.

При виборі банку для кредитування позичальники як і раніше звертають увагу на дві основні ознаки. Перше: наскільки активно банк кредитує і приймає позитивні рішення за заявками. Друге: наскільки швидко можна оформити заявку в банку. На думку експертів СКБ-банку, рівень процентної ставки перестає мати вирішальне значення при виборі банку, так як розмір ставки в більшості великих банків сьогодні приблизно однаковий.

Сьогодні СКБ-банк обробляє загалом 1 500 заявок на кредит в добу. Заявки надходять цілодобово: і в офіси, і в контакт-центр за телефоном, і на сайті. Найчастіше позичальники подають заявку на кредит на сайті банку і отримують відповідь на свій зверненням найближчим часом.

ПАТ "СКБ-банк"

8-800-1000-600 (дзвінок безкоштовний, цілодобово)

skbbank.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online