Бізнес-план будівельного магазина. Завантажити безкоштовно

  1. резюме
  2. Продукція
  3. план виробництва
  4. Сфера збуту
  5. ціноутворення
  6. конкурентоспроможність продукції
  7. організаційний план
  8. Графік реалізації проекту
  9. Фінансовий план
  10. Дивитися відео: "Бізнес-секрети ОА: Микола Заярний"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Увага! Безкоштовний бізнес-план, пропонований для скачування нижче, є зразковим. Бізнес-план, найкращим чином відповідає умовам вашого бізнесу, необхідно створювати за допомогою фахівців.

Бізнес-план - це стратегічна документація, яка містить всю необхідну інформацію про вкладення в проект. План необхідний при підготовці до відкриття якогось підприємства, магазину або в період його реорганізації, що вимагає залучення додаткових фінансів.

Бізнес-план покликаний відповісти на питання: де взяти додаткові асигнування (кредит, власні кошти, боргові зобов'язання) і за рахунок чого їх можна буде швидко повернути.

Продаж будівельних матеріалів - відмінний заробіток. Для початку кожного, хто вирішив відкрити будівельний магазин, необхідно визначити масштаби майбутнього підприємства: площа магазина (від 80 до 150 кв.м. і більше), асортимент (від 20 до 100 найменувань товару).

Розкрутку бізнесу краще починати з середніх торговельних точок. В цьому випадку вам будуть потрібні початкові вкладення не менше 50 тисяч умовних одиниць.

Прибуток - близько 2 тисяч в місяць. Чи не забагато, але з часом можна розширити торговельні площі. Але для ефективного функціонування вашого магазину важливо врахувати всі особливості цього підприємства, вибрати правильне місце розташування магазину, продумати асортимент.

Нічого не забути і правильно вибудовувати свій бізнес вам допоможе бізнес-план будівельного магазина. Структура бізнес-плану залежить від різних якісних характеристик проекту і повинна містити наступні розділи:

резюме

  • - ідея проекту;
  • - результати реалізації проекту;
  • - показники інвестиційної привабливості (витрати і доходи, терміни окупності, рентабельність інвестицій і т.д.);
  • - можливі ризики.

Відомості про підприємство

  • - історія створення та розвитку;
  • - галузь діяльності;
  • - динаміка розвитку;
  • - аналіз роботи магазину за останній період.

Інформація про галузь

б'ем і динаміка виробництва, споживання продукції в регіонах передбачуваної реалізації, прогноз розвитку галузі.

Продукція

Описано основні характеристики продукції, робиться акцент на порівнянні з аналогічними показниками продукції конкурентів, показується переваги в якості, ціною, надійності, кращому дизайнерському рішенні, простоті в експлуатації, технічні характеристики і т.д.

план виробництва

Опис і аргументація вибраного обладнання або процесу виробництва, потреба в сировині або матеріалах, очищення і обробка відходів.

Сфера збуту

Вимоги споживачів. Доказ попиту на продукцію, характеристика основних споживачів, канали збуту (власна торгова мережа, посередники), наявні попередні угоди на поставку продукції.

ціноутворення

Визначення собівартості продукції та кінцевої ціни, аналізується конкурентоспроможність продукції за ціновою ознакою, визначаються методи ціноутворення: витратний або ринковий.

конкурентоспроможність продукції

Аналіз і чисельність потенційних конкурентів, виявлення сильних сторін і проблем конкурентів. Постачання сировини і матеріалів.

організаційний план

Описується організаційна структура підприємства і система управління проектом.

Графік реалізації проекту

Прописуються заходи, час їх проведення, відповідальні та контролюючі особи, оголошуються терміни досягнення проектної потужності, обсяги продукції під час сезонних змін попиту.

Фінансовий план

Визначає ефективність проектної діяльності у фінансовому відношенні і містить:

  • - плановані доходи;
  • - плановані витрати;
  • - капітальні вклади;
  • - приріст капіталообіг;
  • - джерела фінансування.

При підготовці бізнес-плану магазину будівельних матеріалів звертайте увагу:

При підготовці бізнес-плану магазину будівельних матеріалів звертайте увагу:

Корисно знати!

Ми поважаємо ваш вибір, але хочемо нагадати, що найменш ризикований, відносно легкий і комфортний старт бізнесу можна організувати під крилом успішної компанії на умовах франчайзингу. Пропонуємо познайомитися з "Каталогом вигідних франшиз" .

Чому починати бізнес з франшизою, простіше і зручніше можна дізнатися з добірки статей опублікованих в розділі: "Статті про франчайзинг"

  • Пошук вдалого місця розташування магазину (ідеально - райони великих новобудов з хорошими під'їзними шляхами до вашого приміщення і наявністю зручного паркування);
  • Переклад приміщення, використовуваного під магазин, в нежитловий фонд, інакше можливі проблеми з пожежною охороною;
  • Наявність постачальників товарів. Чим більше постачальників, тим більший асортимент;
  • Відмінний варіант - отримання товару під реалізацію;
  • Кваліфікований персонал;
  • Якісна і різноманітна реклама продукції і магазину в цілому.

Розробка бізнес-плану - це серйозний процес, що вимагає об'єктивної оцінки та аналізу великої кількості інформації.

Бізнес план - це керівництво до дії по досягненню поставленої мети, а й обгрунтування для ваших інвесторів наявності у вашого підприємства реальних можливостей, достатньої компетентності, здатності відповідати за свої зобов'язання.

Від того, наскільки переконливим буде ваш бізнес-план, залежить успіх вашого будівельного магазину, довіру до вас інвесторів і постачальників.

Якщо ви не цілком упевнені в своїх силах і для початкового ознайомлення, бізнес-план будівельного магазина скачати можна зі сторінки цього сайту.

Теоретичні основи побудови, особливості створення бізнес-плану для будівельного магазина і зразок плану допоможуть вам грамотно і якісно презентувати свій магазин.

Завантажити цей бізнес-план:

Дивитися відео: "Бізнес-секрети ОА: Микола Заярний"

Дивитися відео: Бізнес-секрети ОА: Микола Заярний

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online