tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі на 4-му поверсі в 10-поверховому цегляному будинку за адресою Єлізарова 56 , Загальною площею 55 м2. В хорошому стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Відмінний варіант для покупки! 2-кімн. квартира з оптимальною квадратурою, план квартири представлений в розділі фотографій. Квартира тепла, світла, вікна пластик, санвузол суміщений, вікна не на дорогу. Простір квартири визначене в такий спосіб: кухня-вітальня, поєднаний санвузол, лоджія, спальня 19, 22кв.м., кухня вітальня 22кв.м, лоджія 4, 47кв.м.

Ціна, тис.руб .: 3750 (68.180 за м2)

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

21 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий дерев'яний будинок

(Вторинне) в Ленінському районі за адресою Чепелєва 40 , Загальною площею 65 м2. 3 кімнати. Ділянка 5.8 соток. Є пластикові вікна.

Продам брусової додому, споруда 2009 року, площею 65 кв.м, в будинку 2 поверхи, вікна дерев'яні. Будинок впорядкований, опалення - котел водяний підігрівається дровами, (резерв - електричне опалення), холодна вода центральна, каналізація септик, система відеоспостереження, інтернет. На фото будинок обшитий жовтим сайдингом. Залишається вбудований кухонний гарнітур. Земельна ділянка рівний, площею 5, 8 соток, город оброблений, є насадження. На території земельної ділянки є ще один старий будинок площею 49, 3 кв.м, лазня, вуличний туалет, дровеннік. Простора, широка вулиця, регулярно чиститься.

Ціна, тис.руб .: 2350 (36.15 за м2)

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

21 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Томському районі за адресою Весняна (село Зоркальцева) . Ділянка 16 соток. Є центральні комунікації: газ.

Продам земельну ділянку пос.Слобода Вільна. Відмінний селище, газифікований, нові будинки. В'їзд в селище через шлагбаум, охорона. Зем.участок правильної прямокутної форми, ширина 32м довжина 50м, ділянка межован кордону на місці. Газ поруч. Поруч розташований парк відпочинку Околиця, де щорічно проводиться свято Сокири.

Ціна, тис.руб .: 1100 (68.75 за сотку)

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

21 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-поверхову дерев'яну дачу

в Радянському районі за адресою сел. Родіонова СТ Роботрон , Загальною площею 80 м2В хорошому стані.

Продам добротну дачу в пос.Родіоново, СТ Роботрон. Відмінне місце розташування в СТ, недалеко від зупинки громадського транспорту, останній на вулиці, за ділянкою ліс. Земельна ділянка правильної форми, рівний, обгороджений забором, оброблені, є насадження. Площа 10 соток, за фактом більше. Своя свердловина, електрика, теплиці, є ємності для зберігання і очищення води, будову для зберігання садового інвентарю. Вдале розташування в глухому куті вулиці. На території 2 будинки, міцні в хорошому стані. Загальна площа їх становить 80 кв.м. У першому будинку розташовані дві кімнати, в другому велика кухня, баня і кімната.

Ціна, тис.руб .: 750 (9.380 за м2)

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

21 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі

дивитися оголошення

Здам в оренду 1-кімнатну квартиру

в Радянському районі на 3-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Базарний провулок 12 , Загальною площею 47 м2. Є меблі, холодильник, телевізор, пральна машина, мікрохвильова піч, кухонна плита, пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Здам квартиру на тривалий термін. Будинок з обгородженій прибудинковій террітрія. Є все необхідне для проживання. Вартість орендної плати 17т.р. + Інтернет, світло, вода (лічильники).

Ціна, тис.руб .: 17 Комунальні послуги входять в ціну.

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

21 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 1-му поверсі в 5-поверховому панельному будинку за адресою Мічуріна 63 , Загальною площею 46 м2 (житлова 32.8 м2, кухня 5.8 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон (засклений).

Вирішіть свої питання вже сьогодні! ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ І ПЕРЕПЛАТ! Квартира в хорошому будинку, високий 1-й поверх, доброзичливі сусіди. У районі розвинена інфраструктура: дитячі сади і майданчики, школа, магазини, наземної паркінг, зупинки. В квартирі проведений свіжий ремонт, замінені всі труби, лічильники встановлені, натяжні стелі, пластикові вікна, в сан. вузлі кахель. Можете заїжджати хоч завтра! Меблі і техніка залишається (за бажанням покупця). Телефонуйте, у вас є прекрасна можливість подивитися цю квартиру вже сьогодні!

Ціна, тис.руб .: 2200 (47.83 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Приватизована. Материнський капітал.

ТЕЛ:

20 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-1) на 8-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою 79-ї Гвардійської Дивізії 6 , Загальною площею 64.4 м2. В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

Продам 2-х кімн. квартиру на Каштак-I. Будинок зданий в 2006 році. Забудовник ТДСК, планування -распашная. До квартирі приєднана колясочна. У будинку ТСЖ, обгороджена прибудинкова територія, є дитячий майданчик. Документи до продажу готові. Розглянемо всі види розрахунку.

Ціна, тис.руб .: 3700 (57.45 за м2) Терміново. Документи готові.

КОНТАКТ: Лілія Миколаївна ТЕЛ:

20 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам капітальний гараж

в Радянському районі на цокольному поверсі без вікон в 10-поверховому будинку за адресою Нікітіна 20 , Загальною площею 20 м2

Гараж розташований в гаражному комплексі, розташованому в в цоколі будинку. Площею 20 кв.м, теплий, сухий. На в'їзді в гаражний комплекс встановлена ​​рольставні.

Ціна, тис.руб .: 900 (45 за м2)

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

19 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну гостинку

(Вторинне) в Ленінському районі на 5-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Заозерний провулок 16/1 , Загальною площею 18.8 м2 (житлова 12 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Продам гостинку загальної S = 19 кв, стан після ремонта.Расположена неподалік від річки Томь, до пр. Леніна 5 хв. Розвинена інфраструктура району; поруч школа, магазини, банки, МФЦ. В квартирі виконаний предчистовой ремонт, вирівняні стіни пофарбовані, новий лінолеум, унітаз, змішувач, нові вхідні двері, пластикове вікно. Новому власникові залишиться завершити його на свій смак. Є додаткова комора з дверима з коридору. Квартира звільнена і готова до продажу. Розглянемо всі види розрахунку.

Ціна, тис.руб .: 1200 (63.83 за м2) Іпотека.

КОНТАКТ: Лілія Миколаївна ТЕЛ:

19 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Томському районі на 7-му поверсі в 10-поверховому будинку за адресою нафтова 15 , Загальною площею 28.4 м2. Чорнова обробка. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Продам квартиру-студію в новому будинку, що будується, здача об'єкта III квартал 2019 года.Общая площа квартири 28, 4квм без урахування лоджії. ДДУ зареєстрований в Росреестра. Хороший район з розвиненою інфраструктурою, в п'яти хвилинах ходьби до площі Південної, зручне розташування, виїхати можна в будь-яку точку міста, поруч навчальні заклади, великий парк, в крокової доступності вся інфраструктура. Дуже зручно для студентів і молодих сімей!

Ціна, тис.руб .: 1650 (58.1 за м2) Іпотека.

КОНТАКТ: Лілія Миколаївна ТЕЛ:

19 червня 2019. ГрандНедвіжімость показати на мапі (4)

Недвіжімоcть на мапі
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online