Інвестиції в нерухомість: рухаємося до Берліна!


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні покупка нерухомості в Німеччині - це можливість вигідного капіталовкладення, оскільки ціни знаходяться на порозі стрибка.

Світ увійшов в епоху потрясінь: Азію трясе в прямому сенсі - то цунамі, то землетрус, Америку в переносному - то криза банківської системи, то обвал цін на нерухомість. У пошуках стабільності планета, схоже, відцентрувати: якщо древні вважали, що всі дороги ведуть до Риму, а сучасна еліта ще вчора столицею світу називала Лондон, де зароджувалися найсміливіші і прогресивні тренди, то сьогодні спостерігачі відзначають концентрацію ділової та творчої активності в Берліні.

Чому Берлін?

Можливо, тому, щo він, дійсно розташований на роздоріжжі європейських магістралей. Всього за несканько годин на автобусі, залізницею, автомoбілем або на поромі можна дістатися до Франції, Великобританії, Бельгії, Швейцарії, Швеції, Голландії, Норвегії, країн Балтійського або Середземного морів. При цьому дороги ідеальні і безкоштовні, а що стосується авіарейсів між країнами ЄС, то ціни на квитки з Берліна варіюються від 19 євро (дешевше, ніж таксі по місту). Втім, в Берлін потрапляють не випадково по дорозі. Сюди спрямовуються з усіх куточків планети і найчастіше - найбільш прогресивні і прагматичні - залишаються тут назавжди.

За новітніми дослідження авторитетних фахівців підрозділу Financial Times - журналу fDi magazine, Берлін увійшов до трійки мегополисов (з 1000 проаналізовані міст) з кращими перспективами з точки зору здійснення в них економічної діяльності. Берлін - місто-космополіт, він надає широкі можливості, протегує всім творчим і активним. Понад шість мільйонів чоловік щорічно зустрічаються на ста тисячах конференцій та конгресів. Близько 1.8 млн. Відвідувачів приходять на більш ніж 80 ярмарків (серед них «Зелений тиждень», Міжнародна туристична біржа і Міжнародна виставка телерадіотехніки). Інтернаціональні кінофестивалі (Берлінале), Театральні зустрічі, Карнавал культур, Love Parade і St. Сhristopher Street Dау - найбільш популярні події берлінського календаря.

Берлін розвивається, росте, але урбанізація екології не загрожує: 35% його площі займають ліси, парки, озера, річки і канали. Навколо міста тягнуться ландшафти Бранденбурга з 3 000 озер, а також 15 заповідних водойм та парків-заповідників. А центр Берліна з 2008 року - екологічна зона, куди можуть в'їжджати машини тільки з плакетки, що підтверджують екологічні норми Європейського Союзу. Чи варто дивуватися, що в Берлін потягнулися люди. Причому, люди, які проживали в Голлівуді. Джон Кьюзак, Клінт Іствуд, Метт Деймон, Бред Пітт і Анджеліна Джолі - ось неповний список голлівудських зірок, помічених в столиці Німеччини або збираються придбати тут нерухомість. Пара Пітт-Джолі передбачає купувати пентхаус в модному центральному районі Мітте. А Том Круз вважав за краще будинок на озері в берлінському ближньому передмісті. В одному з берлінських нічних клубів бачили Дженіфер Лопес, а в тихому ресторанчику - Роберта де Ніро, що поглинає шніцель.

Власне, зростання вартості житла був прогнозований, а журнал Focus ще в кінці 2006-го віщував різкий стрибок цін на нерухомість. Саме в світлі останньої тенденції до Берліна стали серйозно придивлятися найбільші ріелтери та міжнародні інвестори. Їх інтерес зрозумілий: сьогодні в Берліні спостерігається унікальний феномен - в той час, як американський ринок нерухомості впав в кому, а по всій Європі ціни завмерли на небаченої раніше висоті (15 тисяч євро за метр в Лондоні, 12-20 в Москві, 6 8 в Києві) і їх динаміка не радує навіть найзавзятіших оптимістів, в престижному районі Берліна 1кв.м після капремонту оцінюється в середньому 1.5 тисяч євро. Так що, продавши трикімнатну стометрову квартиру економ-класу де-небудь в районі київської Шулявки, можна за ті ж 240 тисяч євро купити апартаменти в 200 кв.м в елегантному триповерховому особняку в стилі модерн, розташованому в респектабельному кварталі Берліна. І жити в цих розкішних апартаментах, так тихо радіти. По крайней мере, тому, що вартість покупки енергійно зростає (за останній рік нерухомість в Берліні подорожчала на 17%, а спостерігачі прогнозують подальше активне підвищення).

Для тих же, кого не привертають тихі радості, хто прагне нарощувати капітал, інвестиції в комерційну нерухомість Берліна, мабуть, найкращий варіант в умовах глобальної нестабільності. І що, можливо, найприємніше у всій цій рrореrtу-історії, що все це буде відбуватися з вами в цивілізованій, комфортною країні. Європейській країні, що надає своїм жителям безліч гарантій.

Власники бізнесу (досить відкрити бізнес, як варіант - придбати нерухомість на юрособа і оформити медичну страховку), а також члени їх сімей отримують унікальну можливість користуватися всіма досягненнями прославленої сучасної медицини Німеччини.

Освіта в Німеччині безкоштовно як початкове, так і наступні.

В силу існуючих в Німеччині та країнах ЄС законів і сформованого за багато століть шанобливого ставлення до приватної власності інвестори можуть бути впевнені в надійному збереженні придбаної нерухомості.


Чому Берлін?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online