Бездріжджова зернова закваска Старорусская купити в Мінську

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

5,40 руб
5,40 руб   - + Упаковка: Картонна коробка + паперовий пакет, 360г Склад: Талкан житній (борошно з пророщеного зерна жита), вітазар (мука зародків пшениці), висівки пшеничні очищені, хміль

- +


Упаковка:

Картонна коробка + паперовий пакет, 360г Склад: Талкан житній (борошно з пророщеного зерна жита), вітазар (мука зародків пшениці), висівки пшеничні очищені, хміль. Виробництво: Росія Харчова цінність: В 100г. продукту міститься: білки - 10,7г. жири - 1,6г. вуглеводи - 39,3г. Енергетична цінність: 220 ккал Зберігання: 12 місяців в сухому прохолодному приміщенні при температурі не вище 25 ° С і відносній вологості не більше 75%.

Бездріжджова зернова закваска "Староруська" використовується для випічки хліба, при підготовці стартовою закваски для традиційного домашнього квасу, а також домашнього пива.

Для приготування хліба на бездріжджовий закваски необхідно:

1. Візьміть посуд об'ємом 1,0 літр, насипте в неї 50г. сухий закваски, налийте 70мл. води кімнатної температури, перемішайте до консистенції густої сметани, накрийте посуд тканиною (щоб закваска "дихала"), залиште в теплому місці на добу.

2. Через добу додайте 50г. сухий закваски, 70мл. води кімнатної температури, перемішайте до консистенції густої сметани, накрийте посуд тканиною. Залиште в теплому місці на добу.

3. На третю добу додайте 50г. сухий закваски, 70мл. води кімнатної температури, перемішайте до консистенції густої сметани, накрийте посуд тканиною. Залиште теплому місці до збільшення обсягу закваски в 1,5 - 2 рази.

4. Для випічки хліба в домашній хлібопічці візьміть 150г. приготовленої закваски і випікайте відповідно до рецепту хліба.

5. Частину, що залишилася закваску накрийте тканиною і усуньте в холодильник. Закваску можна зберігати в холодильнику не більше 5 діб.

6. За дві доби до випічки хліба виконати пункти 2 і 3.

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити бездріжджову зернову закваску "Староруська" - натуральний продукт для випічки бездріжджового хліба і приготування квасу.

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити бездріжджову зернову закваску Староруська - натуральний продукт для випічки бездріжджового хліба і приготування квасу


Характеристики

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online