Ситуація з цінами на бензин залишається вибухонебезпечною

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо вірити розрахункам, наведеним у листі глави Російського паливного союзу в адміністрацію президента, бензин в наступному році може подорожчати на 10% Якщо вірити розрахункам, наведеним у листі глави Російського паливного союзу в адміністрацію президента, бензин в наступному році може подорожчати на 10%   Фото: Олександр Рюмін / ТАСС   Кремль попередили про ризик стрибка цін на бензин

Фото: Олександр Рюмін / ТАСС

Кремль попередили про ризик стрибка цін на бензин. Президент Російського паливного союзу Євгеній Аркуша попросив адміністрацію президента вжити додаткових заходів щодо стабілізації ринку в наступному році.

«Тільки в результаті одночасного збільшення акцизів і ПДВ потенціал зростання ціни літра бензину становить близько 4 рублів 40 копійок за літр», - йдеться в листі Аркуша від 16 серпня на ім'я помічника керівника адміністрації президента Кирила Молодцова. Якщо вірити цим розрахункам, бензин в наступному році може подорожчати на 10%.

справжність листа РБК підтвердили знайомі з його змістом федеральний чиновник і трейдер нафтопродуктів. Його автор Євген Аркуша в середу був недоступний для коментарів.

Загроза різкого зростання цін бензин дійсно є, згоден президент Незалежної паливного союзу Павло Баженов:

Що можна зробити, щоб запобігти зростанню цін на автомобільне паливо?

Загроза тиску зовнішніх і внутрішніх факторів на роздрібні ціни на автомобільне паливо в Росії мінімальна. Про це повідомив ТАСС представник віце-прем'єра Дмитра Козака, який курирує ПЕК, за підсумками наради за участю представників профільних міністерств і відомств.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online