Марат Башаров потрапив в серйозну аварію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 3 грудня, «Татар-інформ»). чудовий актор Марат Башаров потрапив в серйозне ДТП в неділю близько 23-ї години. Зіткнення з 2-ма автомобілями (Казань, 3 грудня, «Татар-інформ») відбулося в районі Воробйових гір.

Так як актор позбавлений прав на 2 роки, за кермом сидів його водій. На перетині з Мічурінським проспектом "Lexus LX-570" артиста став повертати ліворуч. У цей момент водій Volkswagen Jetta, що їхав в тому ж напрямку, вирішив розвернутися в протилежну сторону і вирулив з правої смуги, вдаривши в бік джип Башарова .

Через кілька миттєвостей в зіткнулися іномарки врізався третій автомобіль - Hyundai. Дівчина, що сиділа за кермом корейського авто, їхала слідом і не встигла вчасно загальмувати. Удар виявився досить сильним, всі машини отримали серйозні пошкодження. Однак від медичної допомоги учасники аварії відмовилися.

"За попередніми даними, в аварії винен водій Volkswagen Getta, який став розвертатися з крайньої правої смуги, не пропустивши Lexus", - розповіли Life News в правоохоронних органах.

Сергій Жигунов помітно здав після зйомок (фото)

Віктор Проскурін усох і перетворився в старого (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online